Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia a Ty chcesz w koncu ten jeden dekor lerablowy? jak chcesz to go poszukam i Ci wysle ;)

albo se po niego przyjedz ;)

Aniu, pewnie, że chcę :D Wisze, że bardzo chętnie bym po niego podjechała, ale niestety nie mam teraz na to czasu :( Zbyt dużo rzeczy się teraz dzieje na budowie i muszę trzymać rękę na pulsie

świnia jestem - wiem:oops:

nie oddzwoniłam bo telefony sie urywały a potem miałam kilkugodzinne szkolenie z komisjami obwodowymi a od wczoraj zdycham z gorączką :(

mam zaprzeczyć ? ;) :lol2:

wiem, że bardzo zajęta jesteś, ale po wyborach ci nie odpuszczę u musisz do mnie wpaść, bo chcę w końcu pogadać o mojej kuchni

Wusia... a daj mi jakiś paragraf na zdefiniowanie terminu "niezwłocznie"....

Mnie sie niestety obija z tyłu głowy definicja z zapisem że niezwłocznie to termin ustawowy, który nie jest zdefiniowany w przepisach. On nie ma nigdzie wyjaśnienia .Niezwłocznie to niezwłocznie bez zbędnej zwłoki lub po ustaniu przyczyny uniemozliwiającej dokonania czynności.... Wygooglalam, że należy sięgnąć do wykładni przepisów, pomocne tu jest orzecznictwo SN. Przez pojęcie "niezwłocznie" należy rozumieć jako bez zbędnej zwłoki, czyli bez zbędnych czynności, przeszkód, ale z zachowaniem czynności przewidzianych ustawowo.

Więc skąd masz te 7 dni?

bardzo dobrze powiedziane