anjamen 17.11.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Lidzia a Ty chcesz w koncu ten jeden dekor lerablowy? jak chcesz to go poszukam i Ci wysle albo se po niego przyjedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.11.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 świnia jestem - wiem:oops: nie oddzwoniłam bo telefony sie urywały a potem miałam kilkugodzinne szkolenie z komisjami obwodowymi a od wczoraj zdycham z gorączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Lidzia a Ty chcesz w koncu ten jeden dekor lerablowy? jak chcesz to go poszukam i Ci wysle albo se po niego przyjedz Aniu, pewnie, że chcę Wisze, że bardzo chętnie bym po niego podjechała, ale niestety nie mam teraz na to czasu Zbyt dużo rzeczy się teraz dzieje na budowie i muszę trzymać rękę na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 świnia jestem - wiem:oops: nie oddzwoniłam bo telefony sie urywały a potem miałam kilkugodzinne szkolenie z komisjami obwodowymi a od wczoraj zdycham z gorączką mam zaprzeczyć ? wiem, że bardzo zajęta jesteś, ale po wyborach ci nie odpuszczę u musisz do mnie wpaść, bo chcę w końcu pogadać o mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.11.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Lidszu - czy mieliście problem z reduktorem przy grzaniu butlami ? Mi jeden reduktor nie jest w stanie zmniejszyć ciśnienia i musimy drugi zamontować. Cięsnienie rośnie i piec się wyłącza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.11.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 mam zaprzeczyć ? wiem, że bardzo zajęta jesteś, ale po wyborach ci nie odpuszczę u musisz do mnie wpaść, bo chcę w końcu pogadać o mojej kuchni kochana po drugiej turze jestem twoja i widzimy się u mnie na kolacyjce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 19.11.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Wusia... a daj mi jakiś paragraf na zdefiniowanie terminu "niezwłocznie".... Mnie sie niestety obija z tyłu głowy definicja z zapisem że niezwłocznie to termin ustawowy, który nie jest zdefiniowany w przepisach. On nie ma nigdzie wyjaśnienia .Niezwłocznie to niezwłocznie bez zbędnej zwłoki lub po ustaniu przyczyny uniemozliwiającej dokonania czynności.... Wygooglalam, że należy sięgnąć do wykładni przepisów, pomocne tu jest orzecznictwo SN. Przez pojęcie "niezwłocznie" należy rozumieć jako bez zbędnej zwłoki, czyli bez zbędnych czynności, przeszkód, ale z zachowaniem czynności przewidzianych ustawowo. Więc skąd masz te 7 dni? bardzo dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.11.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 no powiedyiane moe i dobrze, ale mnie tam jest szkoda że takiego przepisu nie ma już ja bym sobie pare spraw inaczej załatwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 kochana po drugiej turze jestem twoja i widzimy się u mnie na kolacyjce ty myślisz, że ja tak długo będę czekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.11.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 płytki w garażu na ścianach dzisiaj się kończą. W poniedziałek zaczyna się kłaść podłoga. Przyjechał też kontener na śmieci. Panowie od elewacji mają posprzątać po sobie i może w końcu znikną hałdy śmieci sprzed domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.11.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ty myślisz, że ja tak długo będę czekać ? yyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyy;) nawet moja mama nie może imienin wyprawić bo mnie terminy nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.11.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 noooooo Lidzia... to skoro już jest szczęsliwy finał to moze by tak coś nam pokazac, coooo? hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.11.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyy;) nawet moja mama nie może imienin wyprawić bo mnie terminy nie pasują ty się mamą nie wymiguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.11.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ty się mamą nie wymiguj no co ty - ona poczeka cierpliwa jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 własnie Lidziu kaj foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 noooooo Lidzia... to skoro już jest szczęsliwy finał to moze by tak coś nam pokazac, coooo? hejka własnie Lidziu kaj foty:) może w poniedziałek uda mi się w końcu zabrać aparat na budowę, to pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.11.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 może w poniedziałek uda mi się w końcu zabrać aparat na budowę, to pstryknę To dobra wiadomość Wielkie dzięki za namiary na pana od koparki! Przydały się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.11.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 może w poniedziałek uda mi się w końcu zabrać aparat na budowę, to pstryknę tylko nie zapomnij aparatu włożyć do torebki;) albo torby z aparatem wziąć ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Lidzia, Ty się ciesz, że dzisiaj nie przyszli! Niektórzy pracownicy budowlani powinni mieć zakaz pracy w poniedziałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 No i gdzie te fotki Lidziu...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts