Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka :D

jak ja bym mogła być na was obrażona, co ? :o nigdy w życiu :D jestem za to tak zalatana, że wieczorami nie wiem jak się nazywam i cud w ogóle, że trafiam do domu :(

Zdjęcia będą jutro, bo ciągle jeszcze ich nie zrobiłam :oops:

Przez ostatnie 1,5 tygodnia jestem ciągle w trasie i zjeżdżam W-wę wzdłuż i w szerz :evil:

Panowie od elewacji kończą kłaść tynk i może w końcu w połowie przyszłego tygodnia będę się mogła nim pochwalić. Mieliśmy trochę zamieszania z kolorem, ale wszystko już wyprostowane.

Garaż skończony całkowicie i jeszcze tylko musimy do niego zakupić grzejniki.

Zamówiłam również gres na dół i najprawdopodobniej będzie pod koniec przyszłego tygodnia. W weekend muszę kupić Le Rable do dolnej łazienki, żeby panowie glazurnicy mieli co robić.

bynajmniej :-x

dla mnie jeszcze niech się ten śnieg wstrzyma przez 2 tygodnie, bo najpierw muszą mi rurę od gazu wkopać i skończyć elewację

noo to faktycznie Tobie pogoda się by jeszcze przydała... u mnie dziś pani ogrodnik zamyka ogród.. i moge się zacząc oglądać za sankami ;) moje Bąki już się dopytują kiedy będzie zima :)

No a Wiola mówi, że już ma biało :D