lidszu 29.11.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Czarny dąb jest boski! Ostatnio robiłam mieszkanie w dechach z czarnego dębu olejowanego. Wszyscy się tą podłoga zachwycają. Bedzie Pani zadowolona mam nadzieję, że będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Czarny dąb super tylko troszkę się brudzi;) ale tylko troszkę Ja też jestem zachwycona tym czarnym dębem. cześć Spręzynka! Czarny dąb to jest cooooś pięknego odwazna Dziewczyno, której żaden mop nie straszny:D. mi nie straszny żaden mop, bo to nie ja go będę sprzątać dzięki dziewczyny cieszę się, że wam się podoba. Moją pierwszą miłością był orzech północnoamerykański, ale cena już nie do zakochania A ten dąb bardzo przypomina orzecha, jest o wiele ładniejszy i cena fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 w sumie to u mojego sąsiada jest orzech, który chetnie bym wycieła.Ususzyć ci tarcice? Nie jest jeszcze za pózno A propos orzecha, to gdzie się nam zapodziała Elenka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 mam nadzieję, że będę Bedziesz bedziesz, tez gdzies widzialam i byl suuuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 w sumie to u mojego sąsiada jest orzech, który chetnie bym wycieła.Ususzyć ci tarcice? Nie jest jeszcze za pózno A propos orzecha, to gdzie się nam zapodziała Elenka? jeśli go wytniesz jutro, to nie będzie za późno Elena miała jakieś problemy z kompem i zdrowotne. Sama się zastanawiam dlaczego jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 jeśli go wytniesz jutro, to nie będzie za późno Elena miała jakieś problemy z kompem i zdrowotne. Sama się zastanawiam dlaczego jej nie ma mysle ze nieeeee-będzie w sam raz, tylko z deczka wilgotne, ale co to jest 3 procent w porównaniu z setką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 mysle ze nieeeee-będzie w sam raz, tylko z deczka wilgotne, ale co to jest 3 procent w porównaniu z setką setkę to wolę walnąć, niż na podłogę kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no to walnij setkę, kładz tego mojego orzecha i procentów mu nie załuj:)niech tez ma cos z zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no to walnij setkę, kładz tego mojego orzecha i procentów mu nie załuj:)niech tez ma cos z zycia a starczy mi ten jeden orzech na ok 85 m2 podłogi, bo nie wiem czy warto go pozbawiać korzeni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Jeden nie. Musisz cale maslo orzechowe zuzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 dobranoc laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.11.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ... co prawda już popołudnie, ale co tam doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 doberek znowu nas zasypało jak ja nie cierpię śniegu w mieście, wrrrr byłam wczoraj zakupić Le Rable, jeszcze muszę do nich dokupić mozaikę i będzie można robić małą łazienkę. Mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia dojedzie gres na dół i panowie glazurnicy będą mieli co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 doberek znowu nas zasypało jak ja nie cierpię śniegu w mieście, wrrrr Też zawsze mówię, że zima powinna być w górach. Chyba tylko dzieci cieszą się z zimy w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Hejka Dawno mnie tu nie było, a tu żadnych atrakcji, żadnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Moje starsze dziecię miało dzisiaj jechać na wycieczkę do Krainy Świętego Mikołaja (gdzieś koło Łodzi), ale pogoda nie dopisała i musieli zostać w szkole. Dziecię nieszczęśliwe, ale ja za to bardzo, bo jak dla mnie, to w taką pogodę wycieczki autokarowe nie są przyjemnością i bałabym się przez cały dzień o nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Hejka Dawno mnie tu nie było, a tu żadnych atrakcji, żadnych zdjęć bo nie ma co pokazywać elewacja nieskończona , czekamy na płytki, więc w domku nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 I dobrze, że nie pojechały dzieci na wycieczkę. Nie wiadomo ile by im ta podróż zajęła. A co z panami od elewacji? Teraz to rozumiem, że nie robią bo pogoda nie sprzyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.12.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 To się panowie z elewacją nie spieszyli Jest sznasa, ze skonczą przy takiej pogodzie? Ten czarny dąb jest super. Rozumiem, ze odkurzacz twoim przyjacielem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts