Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czarny dąb super :) tylko troszkę się brudzi;)

ale tylko troszkę ;)

Ja też jestem zachwycona tym czarnym dębem.

cześć Spręzynka!

Czarny dąb to jest cooooś pięknego odwazna Dziewczyno, której żaden mop nie straszny:D.

mi nie straszny żaden mop, bo to nie ja go będę sprzątać :lol2:

dzięki dziewczyny :D cieszę się, że wam się podoba. Moją pierwszą miłością był orzech północnoamerykański, ale cena już nie do zakochania ;) A ten dąb bardzo przypomina orzecha, jest o wiele ładniejszy i cena fajniejsza ;) :lol2:

w sumie to u mojego sąsiada jest orzech, który chetnie bym wycieła.Ususzyć ci tarcice? Nie jest jeszcze za pózno ;)

A propos orzecha, to gdzie się nam zapodziała Elenka?

jeśli go wytniesz jutro, to nie będzie za późno ;) :lol2:

Elena miała jakieś problemy z kompem i zdrowotne. Sama się zastanawiam dlaczego jej nie ma :rolleyes:

doberek :)

znowu nas zasypało :mad: jak ja nie cierpię śniegu w mieście, wrrrr :evil:

byłam wczoraj zakupić Le Rable, jeszcze muszę do nich dokupić mozaikę i będzie można robić małą łazienkę. Mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia dojedzie gres na dół i panowie glazurnicy będą mieli co robić

Moje starsze dziecię miało dzisiaj jechać na wycieczkę do Krainy Świętego Mikołaja (gdzieś koło Łodzi), ale pogoda nie dopisała i musieli zostać w szkole. Dziecię nieszczęśliwe, ale ja za to bardzo, bo jak dla mnie, to w taką pogodę wycieczki autokarowe nie są przyjemnością i bałabym się przez cały dzień o nią