nitubaga 06.12.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 hm... patrząc tymi kategoriami .. mam nieźle... a odśnieżanie nie jest złe - jak się odśnieża wspólnie.. i robi z tego zabawe a rano sprint na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.12.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 wchodzą Ci jutro Ci glazurnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 wchodzą Ci jutro Ci glazurnicy? nie wchodzą, bo moje płytki nie dojechały jeszcze z Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ooo a taka pogoda na pewno im w tym nie pomogła ... hejka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ooo a taka pogoda na pewno im w tym nie pomogła ... hejka... no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 witam się i zmykam na budowę mają dzisiaj przyjechać panowie od bramy garażowej i ją naprawić, bo się nie otwiera całkowicie, tylko w połowie staje . Wczoraj przyjechali też panowie od elewacji i kończą robotę. dzisiaj w ogóle jestem nie w humorze, więc nie będę tu smęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.12.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 też nie będe smęcić więc przytulaski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Hejka Brama pewnie się rozprogramowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Hejka Brama pewnie się rozprogramowała pewnie tak. Pan, a jakże, przyjechał, ale nie było prądu, więc nic nie zrobił Może jak będzie wracał od Kamyka, to zajedzie i naprawi, oczywiście jak będzie prąd. Dodatkowo zagięłam pana, bo pokazałam mu w jaki sposób pozbyć się szczeliny na dole bramy (słynne wywinięcie gumy pod panel), bo nie wiedział, że tak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dodatkowo zagięłam pana, bo pokazałam mu w jaki sposób pozbyć się szczeliny na dole bramy (słynne wywinięcie gumy pod panel), bo nie wiedział, że tak to się robi Widzę że nauka nie poszła w las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Widzę że nauka nie poszła w las był tak zażenowany, że maskra. Zobaczyć jego minę: bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 był tak zażenowany, że maskra. Zobaczyć jego minę: bezcenne szkoda że mnie przy tym nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.12.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Poranne pozdrowienia! Bardzo Ci dziękuję, za wczorajszą pomoc.Byłam w lekkiej panice. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hejka:) melduje, że jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.12.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 był tak zażenowany, że maskra. Zobaczyć jego minę: bezcenne Lidszu - brawo! zazdroszczę zobaczenia miny. zażenowany wykonawca to rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Poranne pozdrowienia! Bardzo Ci dziękuję, za wczorajszą pomoc. Byłam w lekkiej panice. Pozdrawiam serdecznie!!! nie ma za co. Mam nadzieję, że pomogłam. Jak będziesz mieć jakiś problem, to nie krępuj się i dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hejka:) melduje, że jestem na bieżąco za dużo u mnie się nie dzieje, ale mam nadzieję, że może we czwartek w końcu będę mogła się pochwalić swoją całkiem nową elewacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 był tak zażenowany, że maskra. Zobaczyć jego minę: bezcenne zobaczyć Ciebie w tej akcji byłoby bezcenne. Może on wcale się tą gumą nie żenował, tylko Twoim "wygięciem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Lidszu - brawo! zazdroszczę zobaczenia miny. zażenowany wykonawca to rzadkość. masz rację. A panu było chyba w dwójnasób głupio, że kobieta mu tłumaczyła coś, co tak naprawdę powinien wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Loczku a masz zdjęcia bramy przed i po wywinięciu????????? I buziaki zostawiam.Mam nadzieję, że dzisiaj w dobrym humorze jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts