zuznka 10.12.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 wiecie co laseczki, ja wezmę parapet ze sobą i pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Wy już o parapetówce? Ależ Cię Lidzia poganiają właśnie, jakby nie miały innych do poganiania Jak elewacja? prawie skończona, ale "prawie" robi wielką różnicę niestety pogoda nie jest łaskawa i dokończenie musi poczekać na lepszą aurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 wiecie co laseczki, ja wezmę parapet ze sobą i pozamiatane dobra, dobra A wy nie wiecie, że Zuza mnie już dogania, więc i ona powinna się już na parapetówę szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 dobra, dobra A wy nie wiecie, że Zuza mnie już dogania, więc i ona powinna się już na parapetówę szykować ja kochana parapety zamówiłam 3 miesiące temu i powinny być w styczniu więc się "sprężynkuj" i zamawiaj swoje a tak w ogóle to dzięki WIELKIE za odwiedziny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 podobno dzisiaj przyjechali panowie z gazowni, aby zrobić mi wcinkę do gazociągu przez ulicę. Nie do końca zrozumiałam mojego projektanta, ale powiedział mi, że zrobili tego do końca, bo mój gazociąg znajduje się na głębokości 2,2 m, co jest bardzo głęboko, bo normalnie gazociągi położone są na głębokości 1 m. Tak więc podobno panowie mają przyjechać na początku przyszłego tygodnia z koparką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 podobno dzisiaj przyjechali panowie z gazowni, aby zrobić mi wcinkę do gazociągu przez ulicę. Nie do końca zrozumiałam mojego projektanta, ale powiedział mi, że zrobili tego do końca, bo mój gazociąg znajduje się na głębokości 2,2 m, co jest bardzo głęboko, bo normalnie gazociągi położone są na głębokości 1 m. Tak więc podobno panowie mają przyjechać na początku przyszłego tygodnia z koparką zapewne nie mogli wytrzymać od naszych plotek, uszy ich piekły i przyjechali a do mnie zadzwonili z kominyikominki że w przyszłym tyg montaż a cholercia mnie to tak jak Ci mówiłam nie na rękę albo kieszeń jak kto woli gdyby nie ta zima gdzieś bym z kapeluszem przycupneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Ty Zuza o kapeluszu już nawet nie mów......I mnie też by się przydał i to jeszcze jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 zaczynamy tak: http://m.onet.pl/_m/7661d8c9cd813b35447b6499b04da5c9,24,1.jpg a konczymy tak: http://www.karate.walcz.pl/cms_foto/cz_z_kapelusz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 zapewne nie mogli wytrzymać od naszych plotek, uszy ich piekły i przyjechali a do mnie zadzwonili z kominyikominki że w przyszłym tyg montaż a cholercia mnie to tak jak Ci mówiłam nie na rękę albo kieszeń jak kto woli gdyby nie ta zima gdzieś bym z kapeluszem przycupneła pewnie rzeczywiście uszy ich piekły co prawda jeszcze nie skończyli tego przyłącza, ale już poszło ono do inwentaryzacji. Nadal jednak czekamy na tą piiiii... umowę cywilnoprawną Kurcze Zuza my to chyba nie powinnyśmy rozmawiać o żadnych wykonawcach, bo okazuje się, że potem panowie się do ciebie odzywają i kasę chcą Bo to już drugi niechciany, który się odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 a podzielicie się z biedną koleżanką kapeluszem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 a podzielicie się z biedną koleżanką kapeluszem ? a co nie masz w co zbierać kapelusz ci dam, moja mama ma ich chyba ze 40-ści jak wezmę ze dwa to się nie kapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 a co nie masz w co zbierać kapelusz ci dam, moja mama ma ich chyba ze 40-ści jak wezmę ze dwa to się nie kapnie w grupie zawsze fajniej zbierać można jakiś program artystyczny wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 w grupie zawsze fajniej zbierać można jakiś program artystyczny wymyślić wchodze w to - ja umiem grać !!!!!!!!!!!!! na nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 wchodze w to - ja umiem grać !!!!!!!!!!!!! na nerwach to czekamy na resztę ferajny, niech się zdeklarują na czym chcą grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 to czekamy na resztę ferajny, niech się zdeklarują na czym chcą grać ja mogę na grzebieniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.12.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Mi to najczęściej inni grają na nerwach więc się pewnie nie nadaję do zespołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Lidzia wieś stoliczna więc się kwalifikujesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.12.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Lidzia wieś stoliczna więc się kwalifikujesz:lol2: już podstoliczna ale jak najbardziej zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 A kiedy Wusia jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts