Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobra, dobra :p

A wy nie wiecie, że Zuza mnie już dogania, więc i ona powinna się już na parapetówę szykować

ja kochana parapety zamówiłam 3 miesiące temu i powinny być w styczniu więc się "sprężynkuj" i zamawiaj swoje :)

a tak w ogóle to dzięki WIELKIE za odwiedziny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podobno dzisiaj przyjechali panowie z gazowni, aby zrobić mi wcinkę do gazociągu przez ulicę. Nie do końca zrozumiałam mojego projektanta, ale powiedział mi, że zrobili tego do końca, bo mój gazociąg znajduje się na głębokości 2,2 m, co jest bardzo głęboko, bo normalnie gazociągi położone są na głębokości 1 m. Tak więc podobno panowie mają przyjechać na początku przyszłego tygodnia z koparką

podobno dzisiaj przyjechali panowie z gazowni, aby zrobić mi wcinkę do gazociągu przez ulicę. Nie do końca zrozumiałam mojego projektanta, ale powiedział mi, że zrobili tego do końca, bo mój gazociąg znajduje się na głębokości 2,2 m, co jest bardzo głęboko, bo normalnie gazociągi położone są na głębokości 1 m. Tak więc podobno panowie mają przyjechać na początku przyszłego tygodnia z koparką

zapewne nie mogli wytrzymać od naszych plotek, uszy ich piekły i przyjechali ;):D

a do mnie zadzwonili z kominyikominki że w przyszłym tyg montaż :jawdrop: a cholercia mnie to tak jak Ci mówiłam nie na rękę albo kieszeń jak kto woli :cool:

gdyby nie ta zima gdzieś bym z kapeluszem przycupneła :D

zapewne nie mogli wytrzymać od naszych plotek, uszy ich piekły i przyjechali ;):D

a do mnie zadzwonili z kominyikominki że w przyszłym tyg montaż :jawdrop: a cholercia mnie to tak jak Ci mówiłam nie na rękę albo kieszeń jak kto woli :cool:

gdyby nie ta zima gdzieś bym z kapeluszem przycupneła :D

pewnie rzeczywiście uszy ich piekły :lol2: co prawda jeszcze nie skończyli tego przyłącza, ale już poszło ono do inwentaryzacji. Nadal jednak czekamy na tą piiiii... umowę cywilnoprawną :mad:

Kurcze Zuza my to chyba nie powinnyśmy rozmawiać o żadnych wykonawcach, bo okazuje się, że potem panowie się do ciebie odzywają i kasę chcą ;) :lol2: Bo to już drugi niechciany, który się odezwał :lol2: