lidszu 15.12.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 I dobrze, ze poszłaś! Jak byłam w ciąży z Guciem, i były to ostatnie dwa tygodnie ciązy też takie cholerstwo miałam. Kasłałam całe noce, dosłownie. już nic nie pomagało a antybiotyku rzaden lekarz nie chciał mi przepisać. Aż zaczełam mieć takie skurcze tchawicy, że się mało co nie przekręciłam...trwało to i trwało, aż urodziłam. miałam cesarkę i kaszel...boskie wspomnienia to rzeczywiście masakra dobrze, że wiem co mi jest i mam leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 miałam cesarke.... mieć wtedy kaszel to strrrrraszne Jak leżałam na sali przyszedł do koleżanki z sali mąż -wyperfumowany, że hej i coś było co podrażniło nos i porządnie kichnełam .... o matkoooo !!! potem tylko macałam czy mi nic nie wypadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.12.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 no właśnie tylko mi pielęgniarki kazały mocno trzymać poduszkę przy brzuchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Lidzia do tych leków to sobie jeszcze machnij syropek zapisany mi przez lekarza od płuców;) 2 łyżki oliwy z oliwek2 łyżki miodu prawdziwego płynnego 2 łyżki słodkiej śmietanki 30% wymieszać i przez cały dzień po troszku podjadać najlepiej po każdym ataku kaszlu:) w smaku se takie:p ale działa super nawilżająco i łagodzi kaszel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj! Przeżyłam na wiosnę zapalenie tchawicy, krtani i oskrzeli i strasznie Ci współczuję... trzymaj się cieplutko... na szczęście przy dobrze dobranych lekach to szybko przechodzi, ale trzeba koniecznie doleczyć się do końca, bo potem taki kaszek może się ciągnąć w nieeeeskończoność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj! Przeżyłam na wiosnę zapalenie tchawicy, krtani i oskrzeli i strasznie Ci współczuję... trzymaj się cieplutko... na szczęście przy dobrze dobranych lekach to szybko przechodzi, ale trzeba koniecznie doleczyć się do końca, bo potem taki kaszek może się ciągnąć w nieeeeskończoność... w tym roku już jedno zapalenie tchawicy i krtani miałam - po betonówce u Małgosi, ale takiego strasznego kaszlu wtedy nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kuruj się Lidzia Nie lubię mieć kaszlu a już męczącego w nocy to baaardzo nie lubię Nie dość że nie śpię to ciągle myślę że kogoś jeszcze obudzę zawsze mam zapas Sinecodu przeciwkaszlowego syropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kuruj się Lidzia Nie lubię mieć kaszlu a już męczącego w nocy to baaardzo nie lubię Nie dość że nie śpię to ciągle myślę że kogoś jeszcze obudzę zawsze mam zapas Sinecodu przeciwkaszlowego syropu Ania, dzięki bardzo ja na Thiocodinie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidzia, zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidzia, zdrówka życzę! dzięki Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidzia zdrówka przesyłam mam nadzieję, że leżysz plackiem i na ten mróz nie wychodzisz:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Kuźwa a ja mam zapalenie pęcherza :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 oooo to boliiiiii Monia urinal polecam.. jelsi to dopiero początek to moze się obejdzie bez mocniejszych lekarstw..... Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 No niech to, jedna tchawica, druga pęcherz buuuuuu bardzo Wan współczuję i kciuki trzymam za szybką ulgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Monia, to piwo strzel, mnie od razu pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Monia, to piwo strzel, mnie od razu pomaga. wypiłam wczoraj na noc dwa reddsy i raczejnie pomogło.Byłam u lekarza i dostałam jakiś furaginum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 No ale redds to nie piwo, normalne wypij. Leki tez oczywiscie lykaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidzia zdrówka przesyłam mam nadzieję, że leżysz plackiem i na ten mróz nie wychodzisz:no: marzenie ściętej głowy co prawda ograniczyłam dzisiaj wychodzenie do potrzebnego minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Kuźwa a ja mam zapalenie pęcherza :mad: współczuję nigdy nie miałam, ale słyszałam, że to niemiła sprawa kuruj się i reformy zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidzia zdrówka życzę A dziś już chociaż troszeczkę lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts