lidszu 16.12.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidzia zdrówka życzę A dziś już chociaż troszeczkę lepiej? Wioluś dzięki dzisiaj chyba troszkę lepiej, ale boję się nocy, bo przez ostatnie prawie w ogóle nie spałam niestety charakterystycznym objawem zapalenia tchawicy jest nasilenie kaszlu po położeniu się. Wczoraj nie spałam do 3 nad ranem i jak mi się w końcu udało usnąć, to rano byłam nieprzytomna. Dzisiaj w związku z tym będę chyba spać na siedząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Ja jak mam zapalenie oskrzeli (tak kilka razy w roku... ) to też się na siedząco i nie mogę się zgrzać za bardzo, bo wtedy dopiero kaszlę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 zdróweńka życzę i zmykam żeby sie nie zarazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 zdróweńka życzę i zmykam żeby sie nie zarazić dzięki myślisz, że przez kabelek można się zarazić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 dzięki myślisz, że przez kabelek można się zarazić ? przez kabelek nie, ale cholera wie co te satelity wyrabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidka współczuję bo pamiętam że ja przez ten mój cholerny kaszel też noce zawalałm i spać nie mogłam po kilka godzin a potem nietomna chodziłam. Kuruj się i przypnij się czymś do krzesła żebyś głowy nie rozbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Kuźwa a ja mam zapalenie pęcherza :mad: Monia współczuję bo znam to utrapienie z autopsji :(- mi tylko furagin pomagał i nospa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidzia ja też znam spanie na siedząco bo mój straszak miał takie kaszle - na rękach go trzymałam i nie spałam razem z nim - dobrze, że wyrósł a jemu pomagały najlepiej zwykłe leki przeciwbólowe typu apap lub ibuprom - parę godzin snu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidziunia zdrowiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Zdrowiej, zdrowiej, nie masz wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.12.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 a mnie jak tylko kaszel dopada biorę ISLĘ i nic się dalej nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.12.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 A na mnie isla nie działa wcale...ale są takie tabletki ziołowe polskie z prawoślazem i te już tak.A co do zapalnia pęcherza, wychodzi na to, ze miałam wszystkie choroby świata, koszmar!Wyleczyłam raz a porządnie konskimi dawkami antybiotyków.Od 8 lat mam spokoj.Furagin działał na trochę a potem byle wiaterek i wszystko wracało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.12.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Lidziu i ja Ci zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.12.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Kurujcie się dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Lidziunia zdrowiej:) Zdrowiej, zdrowiej, nie masz wyjscia. a mnie jak tylko kaszel dopada biorę ISLĘ i nic się dalej nie dzieje Lidziu i ja Ci zdrówka życzę. Kurujcie się dziewczyny! dzięki wielkie dziewczyny Na mnie również Isla nie działa. Mąż mi ją każe ssać od trzech dni, ale przykleja mi się to cholerstwo do podniebienia i to by było na tyle. Szczerze mówiąc 100 razy bardziej wolę ssać Tantum Verde. Dzisiaj trochę się przespałam w nocy - jeśli oczywiście można spać w pozycji pół siedzącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Ja moge, ale ja duzo pociagami i samolotami sie przemieszczam. W takiej pozycji pomagaja mi klapki na oczach. Nie wiem na czym to polega, ale nawet jak jest ciemno nie potrafie bez nich zasnac na siedzaco. Sprobuj, moze na Ciebie tez zadzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Hejka Na kaszel najlepszy jest levopront ale on jest już na receptę. Irma - nie strasz..... Ja już nie chcę tego powtarzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.12.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 neo-azarina tez ponoc dobra na kaszel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 a z gazem coś się ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 a z gazem coś się ruszyło? Taaa .... właśnie dzisiaj wymieniałam butle chyba się w poniedziałek do nich pofatyguję osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts