lidszu 16.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 (ps. my czekaliśmy 120dni - w gminie Wawer ) o dżisas, nie strasz mnie, bo ja tyle czasu nie mam Trzy lata temu na Białołęce również czekałam 2 tygodnie na PnB, więc może i tym razem się uda http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a040.gif trzymajcie kciuki http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzien doberek przybiegłam sie przywitać no i pogratulować złozonego pozwolenia na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 BARDZO wszystkim serdecznie dziękuję za gratulacje Teraz tylko trzeba być cierpliwym i grzecznie czekać A ja niestety do takim osób się nie zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 w poniedziałek mój elektryk będzie podłączał mi prąd na działkę kurcze, ale fajnie Coś się zaczyna dziać Nie zrozumiałam się z facetem, bo myślałam, że w poniedziałek dopiero będzie brał wszystkie papiery ode mnie, a on dzisiaj dzwoni i mówi, że papiery mam na jutro przygotować, bo w poniedziałek to on skrzynkę montuje więc do podłączenia przed budową zostanie tylko woda, ale to już po uzyskaniu pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 17.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Lidio, gratulacje . Wyobrażam sobie to radosne podniecenie. Całkiem niedługo będą mury i będziesz mogła sobie wyobrażać gdzie postawisz kanape ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Bry no to pod ten pstryczek-elektryczek czyli skrzyneczkę z prądem http://www.sylwesteronline.pl/images/drink2.jpg żeby weekend szybciej minął ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Lidszu - proszę jak to szybko i sprawnie idzie Papiery złożone prund będzie niedługo i aż nie zauważysz kiedy zaczniecie kopać dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 17.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Gratuluje!!! Może to PnB będziesz miała szybciej. W mojej gminie mówili,że muszę czekać na PnB do 60 dni. Okazało się jednak,że poprawki mogliśmy odebrać osobiście i nie czekać na list polecony. Dzieki temu od złożenia wniosku do uzyskania pozwolenia minęło...8 dni ( w tym 1 dzień na poprawki). Jeśli będziesz miała to szczęście i zero poprawek to może się okazać,że maj przywitasz z papierkiem do uprawomocnienia - czego bardzo Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Bry Była pan elektryk, zabrał papiery i pojechał na działeczkę robić pomiary. Jutro będzie robił przyłącze i w poniedziałek powinna być już skrzyneczka Jeszcze raz wszystkim dziękuję za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No to trawkę będziesz mogła kosić i wodę w czajniku zagrzać na herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Doberek no to i u Ciebie się dzieje superrrrr wybieracie się do Nefci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Jak jest prund to juz cywilizacja na działce ... wiem cos o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No to trawkę będziesz mogła kosić i wodę w czajniku zagrzać na herbatkę zanim ja trawkę będę kosić, to muszę chyba z piłą mechaniczną przyjechać i wykarczować te wszystkie samosiejki na działce Chociaż Pan M mówił, że jak przyjadą zdejmować humus, to się to koparą wszystko ładnie zwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzien dobry przyszłam sie przywitac ,to kiedy wbijacie pierwszą łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzien dobry przyszłam sie przywitac ,to kiedy wbijacie pierwszą łopatę jakoś czerwiec - lipiec jeszcze do podłączenia zostanie woda i ruszamy z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No to trawkę będziesz mogła kosić i wodę w czajniku zagrzać na herbatkę zanim ja trawkę będę kosić, to muszę chyba z piłą mechaniczną przyjechać i wykarczować te wszystkie samosiejki na działce Chociaż Pan M mówił, że jak przyjadą zdejmować humus, to się to koparą wszystko ładnie zwali dobrze prawi, nie ma co się szarpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 zanim ja trawkę będę kosić, to muszę chyba z piłą mechaniczną przyjechać i wykarczować te wszystkie samosiejki na działce Chociaż Pan M mówił, że jak przyjadą zdejmować humus, to się to koparą wszystko ładnie zwali U nas wszystko koparą wycięli i nawet stare wielkie pnie i korzenie też wykopali. Także no problem Gorzej, że u nas poszli po bandzie i wykarczowali drzewo, które chciałam zostawić Więc jak chcesz cos zachować - trzeba pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 zanim ja trawkę będę kosić, to muszę chyba z piłą mechaniczną przyjechać i wykarczować te wszystkie samosiejki na działce Chociaż Pan M mówił, że jak przyjadą zdejmować humus, to się to koparą wszystko ładnie zwali U nas wszystko koparą wycięli i nawet stare wielkie pnie i korzenie też wykopali. Także no problem Gorzej, że u nas poszli po bandzie i wykarczowali drzewo, które chciałam zostawić Więc jak chcesz cos zachować - trzeba pilnować ooo a ja właśnie mam taki pień po moreli i już małż chciał samochód zaprzęgać żeby go wyciągnąć a w takim razie poczekamy na koparę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 zanim ja trawkę będę kosić, to muszę chyba z piłą mechaniczną przyjechać i wykarczować te wszystkie samosiejki na działce Chociaż Pan M mówił, że jak przyjadą zdejmować humus, to się to koparą wszystko ładnie zwali U nas wszystko koparą wycięli i nawet stare wielkie pnie i korzenie też wykopali. Także no problem Gorzej, że u nas poszli po bandzie i wykarczowali drzewo, które chciałam zostawić Więc jak chcesz cos zachować - trzeba pilnować ooo a ja właśnie mam taki pień po moreli i już małż chciał samochód zaprzęgać żeby go wyciągnąć a w takim razie poczekamy na koparę I efekt będzie taki - morelka nadal w ziemi - samochód bez haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam się niedzielnie uściski zostawiam i podziękowanie za ssssssssssssssuuuuuuuuuuppppppeeeerrrrrrrrrrrr spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts