Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W domu na razie nuda :(

Jutro w końcu ma przyjechać glazurnik i może zacznie kłaść gres na dole. Wczoraj przyszły dekory do naszej łazienki na górze, płytki podstawowe mam do odebrania. Jutro chyba też przyjdą upragnione dekory do dolnej łazienki i mozaika. Płytka podstawowa również zamówiona i czeka na odbiór. Muszę jeszcze zamówić glazurę do łazienki dziewczynek.

Zostają mi jeszcze do zakupienia: armatura, kibelki, wanny, odpływy liniowe, umywalki i grzejniki do łazienek

W domu na razie nuda :(

Jutro w końcu ma przyjechać glazurnik i może zacznie kłaść gres na dole. Wczoraj przyszły dekory do naszej łazienki na górze, płytki podstawowe mam do odebrania. Jutro chyba też przyjdą upragnione dekory do dolnej łazienki i mozaika. Płytka podstawowa również zamówiona i czeka na odbiór. Muszę jeszcze zamówić glazurę do łazienki dziewczynek.

Zostają mi jeszcze do zakupienia: armatura, kibelki, wanny, odpływy liniowe, umywalki i grzejniki do łazienek

eeeeeeeeeeeeeee taaam, to już pikuś:D:D:D

W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości.

Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem…

http://zalacznik.wp.pl/03/d676/kartka2.jpg?p=3&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=kartka2.jpg&wid=26299&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=129295346734815394&sid=3047031a9f87501a08d771813023cf61

Arnika :)

W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości.

Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem…

http://zalacznik.wp.pl/03/d676/kartka2.jpg?p=3&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=kartka2.jpg&wid=26299&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=129295346734815394&sid=3047031a9f87501a08d771813023cf61

Arnika :)

dzięki kochana za życzenia :D

wszyscy o swiętach, pasztetach, schabach kapustach a ona o płytkach. Jedna zdrowa się znalazła - uff to jest nas dwie :)

bo ja to bym w ogóle najchętniej świąt nie wyprawiała. Człowiek się naharuje przed świętami, a potem zmęczony ma kilka godzin przyjemności i obżerania się.

Ja już od kilku lat marzę o wyjeździe w święta i mam nadzieję żmożenie za rokbo to będzie nasza pierwsza wigilia w swoim domu ale za dwa nam się uda. Ja w tymroku lajtowo do wszystkiego podeszłam. Idziemy na wigilię do rodziny więc zrobiłam tylko kapuste z grzybami - teściowa się zapowiedziała z pierogami,pasztetem, ciastem :) Jednym słowem mam luz. .I nie sprzątam. Jutro tylko odkurzę i podłogi pomyję i lajcik :)