AJA123 06.01.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 bardzo fajny projekt jak kupowaliśmy swój, to jeszcze waszego nie było, a naprawdę jest bardzo ciekawy. życzę wam w takim razie, abyście szybciutko ruszyli z budową, a dziennik możesz założyć jeszcze przed rozpoczęciem budowy i opisywać załatwianie spraw papierkowych. Naprawdę po jakimś czasie bardzo fajnie się to czyta jeśli tylko coś się zacznie dziać od razu zakładam dziennik, z zapartym tchem przeczytałam Twój dziennik i kilka innych na tym forum i to naprawdę super sprawa będę nadal śledzić Twoje postępy na budowie i kibicować ku jak najszybszemu końcowi wykończeniówki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Lidzia następna jesteś co ma garaż większy jak ja mieszkanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 spoko - obiecuję- tej przestrzeni mi wystarczy to wpadaj kiedy tylko chcesz, póki hall zagracony jeszcze nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 jeśli tylko coś się zacznie dziać od razu zakładam dziennik, z zapartym tchem przeczytałam Twój dziennik i kilka innych na tym forum i to naprawdę super sprawa będę nadal śledzić Twoje postępy na budowie i kibicować ku jak najszybszemu końcowi wykończeniówki pozdrawiam AJA, serdecznie zapraszam do śledzenia i wypowiadania się, będzie mi bardzo miło I z niecierpliwością czekam na twój dziennik i trzymam za słowo, że go założysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 A ja już bym poczytała o projekcie i takie tam..... Lidzia jak wstawisz dwa auta to już nie będzie tyle miejsca.... Wiem to po swoim garażu, a mam 50m2..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 06.01.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 hej, dziękuję a jak u was postępy ? domek już stoi, tylko niestety bez dachu, nie zdążyliśmy przed śniegami...i nas zasypało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 domek już stoi, tylko niestety bez dachu, nie zdążyliśmy przed śniegami...i nas zasypało... to super, że domek stoi szkoda, że nie udało wam się go przed zimą zadaszyć ale wiosną ruszycie pełną parą i nadrobicie stracony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 07.01.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) to super, że domek stoi szkoda, że nie udało wam się go przed zimą zadaszyć ale wiosną ruszycie pełną parą i nadrobicie stracony czas musimy zdążyć przed rokiem szkolnym, a jak nam się nie uda to pomieszkamy trochę jak jaskiniowcy! heh ( oczywiście myślę, że nikogo nie uraziłam tymi jaskiniowcami) Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Monikarat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Lidzia... LIDZIA... nie bę♥dzie mnie dzisiaj..... ucałuj wszystkie dziewczyny.... objawili mi się dzisiaj malarze, kończa całą góre, malują, akrylują.... przepraszam.... Ale jest tez plus... już niedługo będe mogła Was zaprosić do cywilizowanych warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 musimy zdążyć przed rokiem szkolnym, a jak nam się nie uda to pomieszkamy trochę jak jaskiniowcy! heh ( oczywiście myślę, że nikogo nie uraziłam tymi jaskiniowcami) najważniejsze aby była kuchnia i łazienka, a czy będziecie mieszkać na parkietach, czy na wylewkach, to bez znaczenia. Wszystko można powolutku wykończyć. Nie od razu Kraków zbudowano życzę powodzenia i szybkiego postępu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Lidzia... LIDZIA... nie bę♥dzie mnie dzisiaj..... ucałuj wszystkie dziewczyny.... objawili mi się dzisiaj malarze, kończa całą góre, malują, akrylują.... przepraszam.... Ale jest tez plus... już niedługo będe mogła Was zaprosić do cywilizowanych warunków Nituś, nie przejmuj się, bo chyba dzisiaj nikogo nie będzie. Za to z niecierpliwością czekam na wizytę u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Lidzia mnie też nie będzie bo z młodym w domu siedzę a moja psychika nie wytrzyma wizyty z młodym.... Coś nam te spotkania ostatnio nie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Lidzia mnie też nie będzie bo z młodym w domu siedzę a moja psychika nie wytrzyma wizyty z młodym.... Coś nam te spotkania ostatnio nie wychodzą no trudno jakoś może w przyszłym tygodniu się uda, chociaż my we czwartek wieczorem wyjeżdżamy na narty i wracamy dopiero 22 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Ja tam się ciesze, że spotkanka nie będzie bo mnie śmichy chichy nie ominą Moja Zu też coś niedomaga ale małż w domu więc sprawy jadę załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Ja tam się ciesze, że spotkanka nie będzie bo mnie śmichy chichy nie ominą Moja Zu też coś niedomaga ale małż w domu więc sprawy jadę załatwiać czyli nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 czyli nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 To może na początku tygodnia -wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.01.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 widzę zmiany to moze jak juz tak szykujecie to wpadniecie i do mnie? mam kibelek w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 widzę zmiany w końcu jakieś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 chyba się nie chwaliłam, że zawiozłam wczoraj mojego M na budowę. Nie był na niej od miesiąca i w końcu mógł zobaczyć na oczy naszą elewację i gres na dole. M pochwalił kierownika budowy (czyli mnie ) i powiedział, że piknie jest czyli wychodzi na to, że mogę dalej prowadzić budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts