Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

bardzo fajny projekt :D jak kupowaliśmy swój, to jeszcze waszego nie było, a naprawdę jest bardzo ciekawy.

życzę wam w takim razie, abyście szybciutko ruszyli z budową, a dziennik możesz założyć jeszcze przed rozpoczęciem budowy i opisywać załatwianie spraw papierkowych. Naprawdę po jakimś czasie bardzo fajnie się to czyta ;)

jeśli tylko coś się zacznie dziać od razu zakładam dziennik,

z zapartym tchem przeczytałam Twój dziennik i kilka innych na tym forum i to naprawdę super sprawa

będę nadal śledzić Twoje postępy na budowie i kibicować ku jak najszybszemu końcowi wykończeniówki

pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeśli tylko coś się zacznie dziać od razu zakładam dziennik,

z zapartym tchem przeczytałam Twój dziennik i kilka innych na tym forum i to naprawdę super sprawa

będę nadal śledzić Twoje postępy na budowie i kibicować ku jak najszybszemu końcowi wykończeniówki

pozdrawiam :)

AJA, serdecznie zapraszam do śledzenia i wypowiadania się, będzie mi bardzo miło :D

I z niecierpliwością czekam na twój dziennik i trzymam za słowo, że go założysz

to super, że domek stoi :D szkoda, że nie udało wam się go przed zimą zadaszyć :( ale wiosną ruszycie pełną parą i nadrobicie stracony czas :D

musimy zdążyć przed rokiem szkolnym, a jak nam się nie uda to pomieszkamy trochę jak jaskiniowcy! heh ( oczywiście myślę, że nikogo nie uraziłam tymi jaskiniowcami)

Edytowane przez Monikarat

Lidzia... :(

LIDZIA... :(

nie bę♥dzie mnie dzisiaj..... :( ucałuj wszystkie dziewczyny.... objawili mi się dzisiaj malarze, kończa całą góre, malują, akrylują....

przepraszam....

Ale jest tez plus... już niedługo będe mogła Was zaprosić do cywilizowanych warunków :D

musimy zdążyć przed rokiem szkolnym, a jak nam się nie uda to pomieszkamy trochę jak jaskiniowcy! heh ( oczywiście myślę, że nikogo nie uraziłam tymi jaskiniowcami)

najważniejsze aby była kuchnia i łazienka, a czy będziecie mieszkać na parkietach, czy na wylewkach, to bez znaczenia. Wszystko można powolutku wykończyć. Nie od razu Kraków zbudowano ;)

życzę powodzenia i szybkiego postępu prac

Lidzia... :(

LIDZIA... :(

nie bę♥dzie mnie dzisiaj..... :( ucałuj wszystkie dziewczyny.... objawili mi się dzisiaj malarze, kończa całą góre, malują, akrylują....

przepraszam....

Ale jest tez plus... już niedługo będe mogła Was zaprosić do cywilizowanych warunków :D

Nituś, nie przejmuj się, bo chyba dzisiaj nikogo nie będzie.

Za to z niecierpliwością czekam na wizytę u ciebie :D

Lidzia mnie też nie będzie bo z młodym w domu siedzę a moja psychika nie wytrzyma wizyty z młodym....

Coś nam te spotkania ostatnio nie wychodzą :(

no trudno :(

jakoś może w przyszłym tygodniu się uda, chociaż my we czwartek wieczorem wyjeżdżamy na narty i wracamy dopiero 22 stycznia

chyba się nie chwaliłam, że zawiozłam wczoraj mojego M na budowę. Nie był na niej od miesiąca i w końcu mógł zobaczyć na oczy naszą elewację i gres na dole. M pochwalił kierownika budowy (czyli mnie :lol2:) i powiedział, że piknie jest :rotfl:

czyli wychodzi na to, że mogę dalej prowadzić budowę :lol2: