Malutka_ 12.01.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Oj cudnie się robi ładnie ładnie dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Lidziunia to co kurczakowe święta u siebie;) lalable fajniście wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Lidziunia to co kurczakowe święta u siebie;) lalable fajniście wyglądają mam nadzieję, że rzeczywiście u siebie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 i chyba znalazłam kibelek do dolnej łazienki. Trudny wybór mam, bo musi mieć 48 cm i mało firm takie robi. Początkowo stawiałam na Villeroy&Boch Subway, ale ten krótki jest strasznie drogi. Znalazłam więc trochę tańszy i chyba stanie na Roca Meridian http://pliki.123lazienka.pl/ALLEGRO/ROCA/MERIDIAN-N/MERMISKACOM.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ładny jajeczkowaty do umywalki będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ładny jajeczkowaty do umywalki będzie pasował mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velvet 12.01.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam, Czy zdradzisz co to za gres na parterze? Przy okazji pozdrawiam i gratuluję ciekawie zapowiadajacego się domu. velvet Przepraszam, że się powtarzam, ale ciekawość spać mi nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Przepraszam, że się powtarzam, ale ciekawość spać mi nie daje przepraszam, ale nie zauważyłam twojego pytania dzisiaj poszukam faktury, to dam ci znać - firma nazywa się Ceramiche Cisa, kolekcja Loden, kolor Bianco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 tu jest link http://www.ceramichecisa.biz/eng/prod_colle_col.asp zostanie mi dużo tego gresu, więc jakbyś była zainteresowana, to chętnie odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Lidzia a jak wyjedziesz to panowie będą coś robić - jeżeli tak to fajna będziesz miała niespodziankę jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.01.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 o kurcze zajefajnie!!! Piękna ta mozaika jest, piękna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 13.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Oj, wpisałam się z rozpędu nie tam gdzie trzeba Lidszu, KESSELE są super - u mnie już zamontowane - wyglądają cudnie, choć drogie jak na kawałek blachy, a my lodówke wybraliśmy SIEMENS KA62DA70 oj cudnie u Ciebie, ja walczę z kuchnią pozdrawiam z Lipkowa k/Starych Babic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 13.01.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 i chyba znalazłam kibelek do dolnej łazienki. Trudny wybór mam, bo musi mieć 48 cm i mało firm takie robi. Początkowo stawiałam na Villeroy&Boch Subway, ale ten krótki jest strasznie drogi. Znalazłam więc trochę tańszy i chyba stanie na Roca Meridian http://pliki.123lazienka.pl/ALLEGRO/ROCA/MERIDIAN-N/MERMISKACOM.JPG Lidszu, Ja mam SUBWAY - jest cudny - a za ile Ci go proponują my daliśmy z deska za WC jakieś 1400pln Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ja bym jednak brala Roce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 13.01.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 przeczytałam Twój dziennik jednym tchem...ufff super !!!!nie mogę doczekać sie końcowego efaktu elewacji (chyba,ze juz jest?) będę częstszym gościempozdriza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Roca ma dobre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Roca ma dobre rzeczy ja też jestem pozytywnie zaskoczona mam umywalkę Bol i jakos sie tak mało brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Bo ma dobre szkliwo i dobrą glinkę używają do ceramiki... A weź sobie z koła czy innego producenta podobną umywalkę to ta inne będzie znacznie lżejsza od Roca.... Znajomy tam pracuje ( ale przez niego niestety nie kupiliśmy nic, bo on gdzieś w papierkach siedzi... ) i nas uświadomił o jakości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.01.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Lidzia a jak wyjedziesz to panowie będą coś robić - jeżeli tak to fajna będziesz miała niespodziankę jak wrócisz będą robić, więc niespodzianka będzie wielka po naszym powrocie szczególnie, że mają zacząć duże łazienki na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts