AJA123 23.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 jak się udał wyjazd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Wróciliśmy wczoraj przed północą. Wyjazd się udał bardzo, dziewczynki zachwycone i samodzielnie już jeżdżą Olga załapała bakcyla i w ogóle nie można jej było ściągnąć ze stoku. A najchętniej teraz jeździ pomiędzy tyczkami - chyba zawodniczka mi rośnie, bo lubi się ścigać . Może uda mi się później zgrać film z jej wyczynami, to wam pokażę Nooo to miałaś mały aparacik do robienia zdjęć w małym pomieszczeniu... To połamania desek mały, ale i tak nie wyrobił dzięki Bawcie się dobrze dzięki cudne te płyteczki!!!!ta mozaika ... wow !elewacja bomba:) Iza, dziękuję bardzo piknie u Ciebie kiedy wprowadzka? dzięki wielkie przeprowadzkę planuję na kwiecień przed świętami i mam nadzieję, że się uda Lidziunia miłego odpoczynku:) a gdzie jedziecie?? może będziecie blisko Wisły:lol2: Wusia, dziękuję bardzo Blisko Wisły, to nie byliśmy, ale też na W Jestem pod wrażeniem. Łuczek super. Łazienka będzie piękna. Elewacja zapowiada się super. Taki dostojny zrobił się Twój domek. Czekam na dalsze zdjęcia. A teraz życzę miłego szusowania Becia, dziękuję bardzo Cieszę się, że ci się podoba. Na żywo wygląda jeszcze ładniej - zapraszam na oglądanie Lidzia duuużo śniegu pod nartami :) dziękuję Pięknie dziękuję bardzo No cudnie, elegancki domek będzie Miłego zimowego wypoczynku bardzo dziękuję Udanego szusowania!!! udany był bardzo Cześć Lidszu udanego białego szaleństwa łazienka zapowiada się pięknie Elena, dziękuję bardzo cieszę się, że się znowu pojawiłaś na forum Lidzia a gdzie jedziecie? Byliśmy we Włoszech w Kronplatz. Był to wyjazd organizowany przez firmę http://www.dimbo.pl. Jest narciarskie przedszkole dla dzieci, które uczy maluchy od zera. Jestem z nich bardzo zadowolona, ponieważ moja Olga po 8 dniach nauki jazdy zaczęła samodzielnie zjeżdżać pomiędzy tyczkami udanego wypoczynku i czekamy na relacje po powrocie dziękuję bardzo Lidka, Jak zwykle super postepy na twojej budowie. Bardzo bardzo gratuluje. czy jestes zadowolona z okiem i drzwi? jesli tak to mozesz polecić jakis kontakt? pozdrawiam m dziękuję bardzo Z okien i drzwi jestem bardzo zadowolona, a zamawiałam je u forumowego Starego, namiary mogę przesłać na PW. Zarówno obsługa jak i jakość drzwi i okien bez zarzutu. Serdecznie naprawdę polecam. Lidzia już jesteś?????????? już jestem ale za bardzo nie mam dzisiaj czasu, bo moja mama wyprawia dzisiaj swoje imieniny, więc będę musiała popołudnie spędzić z gośćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Opala się na deskach... już niestety nie jak się udał wyjazd ?? udał się bardzo i już się nie mogę doczekać następnego, ale tym razem jedziemy bez dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.01.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 nareszcie !!!!!!!!!!!!! ile można się wczasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A machałaś do mnie chociaż jak jechałaś?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.01.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A machałaś do mnie chociaż jak jechałaś?????????? coooooo ty - to jest samochodowy spioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nie gadj Zuza, że spała i nawet nie pomachała...A ja wiedziałam, że mniej więcej koło 20-21.00 będzie jechała koło mnie... i móże wstąpi na kawkę... A tu psińco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zawodniczka mała z tej Olguni Zapraszam do siebie na zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 nareszcie !!!!!!!!!!!!! ile można się wczasować co najmniej jeszcze tydzień A machałaś do mnie chociaż jak jechałaś?????????? coooooo ty - to jest samochodowy spioch Nie gadj Zuza, że spała i nawet nie pomachała... A ja wiedziałam, że mniej więcej koło 20-21.00 będzie jechała koło mnie... i móże wstąpi na kawkę... A tu psińco..... Wiola, pisałam ci przed wyjazdem, że będę koło ciebie przejeżdżać koło 1 w nocy, więc na kawę to już za późno. Nie wiem skąd ci się wzięła 20-21 Z Warszawy wyjeżdżaliśmy dopiero o 22:30 i nawet nie wiem czy przejeżdżaliśmy koło ciebie, bo spałam Wiem tylko, że jechaliśmy przez Wrocław na Zgorzelec., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zawodniczka mała z tej Olguni Żebyś wiedziała Wyobraź sobie, że we Włoszech została przydzielona do grupy, w której instruktorem był Dawid i zrobiła wielką aferę, bo nie chciała z nim jeździć, tylko z Adamem (z którym jeździła w Korbielowie, a który we Włoszech dostał bardziej zaawansowaną grupę). W końcu panowie musieli się wymienić grupami i tak Olga (lat 3,5) postawiła na swoim i zmusiła Adama do jazdy z nią Zapraszam do siebie na zlocik Lecę do ciebie, aby sprawdzić kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A ja w tym roku mogę zrobić jedno wielkie buuuu... i pojechać na ferie z Młodą do Żywca/Korbielowa/Szczyrku, bo Księciunio nie da rady, a ja żeby wyjechać muszę zabrać psy oprócz Młodych ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.01.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A ja w tym roku mogę zrobić jedno wielkie buuuu... i pojechać na ferie z Młodą do Żywca/Korbielowa/Szczyrku, bo Księciunio nie da rady, a ja żeby wyjechać muszę zabrać psy oprócz Młodych ze sobą... to ja z tobą zrobię buuuuu ale za to czytałam, że masz piękny nowy samochodzik, gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 to ja z tobą zrobię buuuuu ale za to czytałam, że masz piękny nowy samochodzik, gratulejszyn Nowy to on jest tylko i wyłącznie dla mnie... Ale piękny jest... ... i szybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.01.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Lidzia!Fajnie, że już jesteś.Wypoczynku we Włoszech zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.01.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Doberek po wywczasach:) a co tam w domku się porobiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nowy to on jest tylko i wyłącznie dla mnie... Ale piękny jest... ... i szybki... i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.01.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Lidzia! Fajnie, że już jesteś. Wypoczynku we Włoszech zazdroszczę. dzięki Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.01.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Doberek po wywczasach:) a co tam w domku się porobiło? hejka w domku zrobiło się dużo : robią się łazienki na górze - tzn. dzieci i nasza. Jutro postaram się pstryknąć zdjęcia jest też już zaczątek barierek na balkonach, ale nie wiem kiedy się będą kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.01.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Właśnie tego mi brakuje - żeby wracać do domu i widzieć, że coś się zmieniło np. jakieś piękne krzesła przybyły, czy szafa w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.01.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Właśnie tego mi brakuje - żeby wracać do domu i widzieć, że coś się zmieniło np. jakieś piękne krzesła przybyły, czy szafa w wiatrołapie o ooo to to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts