Arnika 30.01.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 dokładnie. u nas ten pan, którego przez 3 miesiące namawiałam, ma puste 3 działki przy naszej ulicy i oczywiście nie ma zrobionych wcinek, więc też powinien być zainteresowany rozwiązaniem problemu, ale on stwierdził, że się nie nikt tam nie będzie budował, więc mu to nie potrzebne W między czasie syn się ożenił i zaczął przebąkiwać, że chciałby może na jednej z działek się budować i pan jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmienił zdanie i podpisał z nami akt. Punkt widzenia zmienia się zależnie od punktu siedzenia Cze Lidzia Już zagazowana czy jeszcze nie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Punkt widzenia zmienia się zależnie od punktu siedzenia Cze Lidzia Już zagazowana czy jeszcze nie??????? jak widać jeszcze dycham zagazownie będzie najprawdopodobniej we wtorek lub środę. Jutro wieczorem powinnam wiedzieć kiedy ta wielka chwila nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Noo to będzoe co oblewać, nie ? Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.01.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Noo to będzoe co oblewać, nie ? Hejka oczywiście, że będzie kiedy do mnie wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nitka wstrzel się jak gaz popłynie tylko kierowcę zamów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Niewykluczone Lidzia jestem znów zakatarzona jeśli jakoś się pozbieram w tym tygodniu to może koło czwartku? a może wolisz w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Niewykluczone Lidzia jestem znów zakatarzona jeśli jakoś się pozbieram w tym tygodniu to może koło czwartku? a może wolisz w przyszłym tygodniu? może być koło czwartku jeszcze się sklikamy wcześniej i będzie wiadomo, czy się wykurowałaś, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.01.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Lidzia czy Ty od wewnętrznej strony drzwi zewnętrznych masz jakąś listwę maskującą łączenia naświetla z framugą drzwi?Pytam bo mam drzwi Cala z naświetlem bocznym i podczas montażu zauważyłam ze na boku naświetla jest lekki odprysk.Gość powiedział że to nic nie szkodzi bo będzie zakryte własnie listwą maskującą wiec odebrałam montaż podpisując protokół (listwę ma mi montować na wiosnę jak beda lepsze temperatury) Teraz jak oglądam zdjęcia innych forumowiczow nie widze zadnych listw w tym miejscu i sie zastanawiam czy tez doklejali je pózniej czy nie sa one konieczne a naklejane tylko w przypadku jak u mnie kiedy wykryje sie jakies "uszczerbki" Jak popatrze od środka to widze mała prześwitujacą szczeline na zewnatrz w miejscu doklejania tego naświetla do framugi drzwi wiec niby logiczne ze powinno dać się tam jakaś maskownice ale może miałam kijowych montażystow? Porsze napisz jak to jest u Ciebie bo coś zaczełam sie denerwować zwłaszcza że drzwi kosztowały prawie tyle co brama garażowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.01.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Kakusku, co prawda moje drzwi nie są Cala, ale nie mam żadnej listwy maskującej przy naświetlu. Drzwi przyjechały w całości już złożone, tzn. drzwi + doświetle i tak je panowie zamontowali. Nie mam też żadnego prześwitu pomiędzy drzwiami, a doświetlem. Jak jutro będę na budowie, to zrobię ci zdjęcie moich drzwi od wewnątrz, to zobaczysz jak wyglądają. Trochę to dla mnie dziwne, że masz mieć jakąś listwę maskującą. Może zadzwoń do producenta i się zapytaj, czy tak powinno być. Może zapytaj się też Mario31, bo jej drzwi są chyba z Cala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 to nie bylo zadnych fotek z nart ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Oooo nieladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.01.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 to nie bylo zadnych fotek z nart ??? A ty wstawiłaś ? Oooo nieladnie. nawet ich jeszcze nie zgrałam i nie obrobiłam może wieczorkiem coś wstawię, bo zaraz spadam na przedstawiania z okazji Dnia Babci i Dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 31.01.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 zaraz spadam na przedstawiania z okazji Dnia Babci i Dziadka taka młoda i już babcia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 wstawilam jedno wiecej nie mamy bo nie wzielismy aparatu, musimy sobie kupic jakis maly aparacik bo ten co mamy to za wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 taka młoda i już babcia :lol2: nawet nie wiem kiedy nią zostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.01.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 wstawilam jedno wiecej nie mamy bo nie wzielismy aparatu, musimy sobie kupic jakis maly aparacik bo ten co mamy to za wielki my też mało zrobiliśmy, bo nie chciało nam się tej naszej dużej cegły ze sobą ciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hej Lidzia... jak tam prace glazurnicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hej Lidzia... jak tam prace glazurnicze? idą powoli do przodu, chociaż dzisiaj panów glazurników nie było i sama nie wiem dlaczego. Mam nadzieję, że jutro się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.01.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 idą powoli do przodu, chociaż dzisiaj panów glazurników nie było i sama nie wiem dlaczego. Mam nadzieję, że jutro się pojawią a może nie lubia poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Wszystko możliwe niedziele bywają takie ciężkie czasami :D hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts