markoto 01.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 my też mało zrobiliśmy, bo nie chciało nam się tej naszej dużej cegły ze sobą ciągać. wrzucialm cale 2 fotki jakie udalo nam sie zrobic komorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 hejka, panowie dzisiaj się pojawili i niestety musieli jechać do domu, bo nam prąd wyłączyli na cały dzień Za to dostałam dzisiaj telefon, że się będę zagazowywać we czwartek, jupiiii !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.02.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 żeby tylko za dużo tego gazu nie było bo wybuch nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 żeby tylko za dużo tego gazu nie było bo wybuch nastąpi tfuu, tfuu, na psa urok to w czwartek odpalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Noo i sa dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 żeby tylko za dużo tego gazu nie było bo wybuch nastąpi tfu, tfu, tfu oby nie to w czwartek odpalasz Noo i sa dobre wieści już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A zdjęcia łazienek to co????? Gaz gazem ale reszta tez mnie ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) A zdjęcia łazienek to co????? Gaz gazem ale reszta tez mnie ciekawi Monia, parę zdjęć łazienek jest w dzienniku A tak naprawdę, to wpadnij i obejrzyj na żywo Edytowane 1 Lutego 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 toż to już starocia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 o w mord. Jak ładnie się ma ta mozaika przy rablach. wesoła łazienka Dziewcząt, a duża wanna venice to moja od dawna wymarzona, może ją jednak wcisne na górę zamiast sauny. Potestuj dwuosobowość tego ustrojstwa i mi powiedz czy jest totalnie wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Potestuj dwuosobowość tego ustrojstwa i mi powiedz czy jest totalnie wygodna tak tak bo ja też się nią interesuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 toż to już starocia są starocia ? raptem robione w zeszłym tygodniu nic się nie zmieniło od ostatnich zdjęć, bo w piątek i poniedziałek panów nie było, dzisiaj musieli jechać do domu, bo nie było prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 buuuuuu szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzieki Lidszu -chyba w tym problem ze u mnie przyjechały osobno dwa elementy (naswietle + drzwi) i panowie kleili to na miejscu.Masz racje zapytam mario jak bylo u niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riplejj 02.02.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 WITAJ lidszu !!! gratuluje postepow !!! pieknie ten twoj topazik wyglada !!! ja niestety zmienilam projekt ze wzgledu na fundusze... na ,,dom w amarylisach 2''. Budowe zaczynamy na wiosne, ale nadal odwiedzam twoj dziennik budowy )) POZDRAWIAM SERDECZNIE !!! )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.02.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 WITAJ lidszu !!! gratuluje postepow !!! pieknie ten twoj topazik wyglada !!! ja niestety zmienilam projekt ze wzgledu na fundusze... na ,,dom w amarylisach 2''. Budowe zaczynamy na wiosne, ale nadal odwiedzam twoj dziennik budowy )) POZDRAWIAM SERDECZNIE !!! )))) hej dziękuję za komplementy oglądałam projekt twojego nowego domku i jest bardzo fajny Trzymam kciuki za wiosnę i bezproblemową budowę i zaglądaj częściej do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.02.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 słuchajcie, jakie papiery muszę zebrać, aby zrobić odbiór budynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.02.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 U Nefer znalazłam takie coś: Do wniosku potrzebne są następujące dokumenty: 1) kopię ostatecznej decyzji o pozwoleniu na budowę (z potwierdzeniem jej ostateczności 2) oryginał dziennika budowy (z wpisem kierownika budowy o zakończeniu budowy), 3) oświadczenie kierownika budowy, 4) inwentaryzację geodezyjną powykonawczą budynku i przyłączy, 5) kartę ewidencyjną ds. statystyki podpisaną przez inwestora, 6) oświadczenie, że wycinka nie była konieczna 7) świadectwo charakterystyki energetycznej budynku i lokalu mieszkalnego lub częścibudynku stanowiącej samodzielną całość techniczno-użytkową 8. protokół badań przewodów wentylacyjnych, spalinowych, 9) pomiaru rezystancji instalacji elektrycznej i wyłącznika różnicowo-prądowego, 10) odbioru przyłącza energetycznego, 11) odbiór przyłącza gazowego, 12) odbioru przyłącza wodociągowego, 13) odbioru przyłącza kanalizacji sanitarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 02.02.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 lidszu ja oczywiście nie miałam na myśli że chałupka Ci w powietrze wyleci tylko że to Ty z tej radości wybuchniesz musiałam się wytłumaczyć bo jeszcze byście mnie na stosie spaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Cześć i czołem Lidzia,o ja cię ja cię , do odbioru się szykujesz ....cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts