lidszu 07.02.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Tak, mam identyczną. Ale jest też w wersji białej to super, bo ja chciałabym właśnie białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 to super, bo ja chciałabym właśnie białą a już Ci miałam zazdrościć czarnej ale u mnie małż veto postawił na czarną pralkę jedno z nielicznych zresztą, więc musiałam ulec.... no to już wiem, czego pozazdroszczę - młynka do odpadów - u mnie pod zlewem zbyt mała szafka, żeby pomieścić wszystkie potrzebne ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Szkoda Elena. Młynek to jest super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 no właśnie dlatego żałuję, że mi do tej 60-tki nijak nie wlizie, bo jeszcze filtry do wody musiałam upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ja mam simensa od 5 może 6, albo i 7 lat... bożesz.... jak ten czas zasuwa...... i nie narzekam... Pierze jak ta lala... a mam tylko 6kg.... Ma wszystko co potrzeba, pranie z odroczona godzina... , bielizny, wełny i takie tam.... Na szybki program i baaardzo wolny i taki normalny na 40* też... I wiecie co... wcale z połowy tych dynksów z pralki nie korzystam, bo albo mi się nie chce, albo, jak piorę to mam czas powiesić... albo po prostu muszę. I segreguję pranie... ciemne z ciemny, białe i kolorowe oraz czerwone....Nic nie mam zafarbowane i jest git A z pralki jestem baaaardzo zadowolona Polecam simensa w każdej odsłonie.... Suszarkę mam taką z linkami, więc się nie wypowiem.... Z lodówek znów Liebherr... jest super... sprawuje se też z sześć lat bez zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Lidzia fajnie z tym gazem cooooo:D i zdrówka dla I zostawiam ja mam swoją pralko - suszarkę od ślubu i się modlę codziennie żeby nie padła bo taki wydatek w obecnym budżecie ujęty nie jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Małgoś, ale pralki są teraz takie mądre, że pobierają wody i prądu do ciężaru prania. Jak mam bardzo pilną potrzebę to wrzucam jedną kieckę i git W 15 minut też mi upierze coś co nie jest brudne, ale na przykład ukurzone czy nieświeże. Kasia, moja tez tak ma. Jestem z niej mega zadowolona. Ma 1200 obrotow, w zasadzie suche pranie sie wyciaga - sztuczne jest suche zaraz, reczniki, posciel potrafia wyschnac w pol dnia. Dlatego nie mam juz takiego cisnienia na suszarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ja tez polecam pralke siemensa. te mam 8kg i jest super, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ja tez polecam pralke siemensa. te mam 8kg i jest super, to 3:0 dla Siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 08.02.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ja mam whirpoola i nie polecam, jak pralka jest włączona to jakby mi samolot w łazience startował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ja mam bosha - tez 8 kilo wsadu, ale jeszcze nią nigdzie nie startowałam bo nie podłączona... więc wrażeń brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 to 3:0 dla Siemensa I cenowo wcale nie sa gorsze od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ja mam bosha - tez 8 kilo wsadu, ale jeszcze nią nigdzie nie startowałam bo nie podłączona... więc wrażeń brak a jaki model masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.02.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ja tez mam siemensika od 3 lat i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Bosch WAS 28743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Bosch WAS 28743 lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 lec od razu powiem, ze w niej nie ma szału z wirowaniem, bo jest mi to nie potrzebne, bo mi strasznie miętosi ubrania. Teraz mam 1000 obrotów i nigdy nie użyłam wićej niż 800 więc te 1400 toooo aż nadto ale co kto lubi wolałam się skupić nad bajerami związanymi z elektroniką wagową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Lidszu,pięęękne drzwi wejściowe... Zdradzisz co to i gdzie można zakupić? Zamierzam budować Południowy z tej samej pracowni, więc będę Cię podglądać i czasem pytać. Super Ci ten Topaz wyszedł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Lidszu, pięęękne drzwi wejściowe... Zdradzisz co to i gdzie można zakupić? Zamierzam budować Południowy z tej samej pracowni, więc będę Cię podglądać i czasem pytać. Super Ci ten Topaz wyszedł. Pozdrawiam Bami, witaj i oczywiście zapraszam częściej do komentowania Drzwi są firmy StolPaw, model STOL07 http://www.stolpaw.com.pl/oferta/drzwi-zewnetrzne Ja swoje zamawiałam przez forumowego Starego, ale on chyba działa tylko w okolicach stolicy. Zakładaj dziennik, to będę ci kibicować w zmaganiach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 dziewczyny, podrzućcie jakąś stronkę,, gdzie będę mogła znaleźć oświetlenie do łazienki - nowoczesnepotrzebuję również jakieś oświetlenie w prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts