lidszu 10.02.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 barierki cudne Lidziunia ale czy mi się w oczach mieni czy masz pod barierką żółtą łatę na elewacji:jawdrop: cieszę się, że barierki się podobają nic ci się nie mieni w oczach kochana, bo ja przemalowywałam elewację, ponieważ pierwotnie za żółta wyszła . A ponieważ, że panowie nie zdążyli przed mrozami wszystkiego zamalować, to w niektórych miejscach jeszcze ta żółć przebija ja do prysznica też bym brała te z IP65 bo Ci powiem jak mnie facet z energetyki jak przyszedł licznik do mieszkania zakładać to go naciągnęłam żeby sprawdził czy prąd jest w gniazdkach w łazience facet popatrzył na kable lecące po ścianach i gniazdka natynkowe i westchnąwszy mówi - ale jak się pani pójdzie kąpać to niech pani wtyczkę od bojlera z gniazdka wyciągnie bo pani jeszcze młoda jest:lol2: u mnie na pewno będzie IP65, bo życie mi jeszcze miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Śliczne barierki. Idealnie pasuję do domu. wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Barierki fajne... I widzę Lidzia, że Ty energetyczna dziewczyna jesteś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 uffff to dobrze bo już myślałam że od tych wziewnych mam jakieś halucynacje:lol2: Lidzia leć po ćwiartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Barierki fajne... I widzę Lidzia, że Ty energetyczna dziewczyna jesteś ... bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.02.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 To prawda barierki pasują do domku jak ulał:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 To prawda barierki pasują do domku jak ulał:) bardzo, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No, teraz to widzę fotkę Barierki śliczne. Super, że na takie ciemne się zdecydowałaś, bo pasują idealnie. przemalowanie elewacji to też był dobry pomysł Elena, pozwolę sobie skopiować ten opis opraw z rysunkiem proszę bardzo lubię jak mnie prąd pieści pod prysznicem to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) No, teraz to widzę fotkę Barierki śliczne. Super, że na takie ciemne się zdecydowałaś, bo pasują idealnie. przemalowanie elewacji to też był dobry pomysł super, że barierka się podoba Wiadomo było, że elewacja, jak tylko pociągnęli kawałkiem ten kanarkowy żółty, jest do przemalowania. Pomyliły nam się symbole tynków przy składaniu zamówienia i panowie kupili żółciutki A najśmieszniejsze, że panom od elewacji ten żółciutki bardzo się podobał i usilnie mnie namawiali, abym go zostawiła . Za to obecny kolor im się w ogóle nie podobał, ale w końcu to ja "tu urządzam" Edytowane 10 Lutego 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 10.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Lidusz śledzimy sobie po cichu Twój dziennik i podziwiamy wszystkie postępy:) Piękny ten Twój Topazik... barjerki superowe!!!! Wklejaj jak najwięcej zdjęć miło popatrzeć jak rośnie blizniaczek naszego przyszłego domku:) pozdrawiamy, jagódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Lidusz śledzimy sobie po cichu Twój dziennik i podziwiamy wszystkie postępy:) Piękny ten Twój Topazik... barjerki superowe!!!! Wklejaj jak najwięcej zdjęć miło popatrzeć jak rośnie blizniaczek naszego przyszłego domku:) pozdrawiamy, jagódki Jegódki, cieszę się, że wam się podoba mój domek wiosna zbliża się wielkimi krokami i niedługo wy też zaczniecie przygodę z budową Topaza już się nie mogę doczekać zdjęć waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Lidszu, a masz już jakieś przemyślenia w zakresie ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Lidszu, a masz już jakieś przemyślenia w zakresie ogrodzenia? coś mi chodzi po głowie, ale jeszcze nic skrystalizowanego. Nie chce mi się na razie o tym myśleć, bo czeka mnie pewnie przeprawa z mężem, aby zaakceptował to co wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 myślisz, że będzie oponował ? to czekam cierpliwie, aż zdradzisz co Ci po głowie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 myślisz, że będzie oponował ? to czekam cierpliwie, aż zdradzisz co Ci po głowie chodzi generalnie zawsze na początku jest na nie, bo mamy kompletnie inne gusty. Potem jednak wychodzi na moje, ale ile ja się muszę nagadać i nadenerwować, to głowa mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 generalnie zawsze na początku jest na nie, bo mamy kompletnie inne gusty. Potem jednak wychodzi na moje, ale ile ja się muszę nagadać i nadenerwować, to głowa mała nie przesadzaj widzę duże postępy od czasu schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 to tak jak u nas Lidszu, cierpliwości, powolutku, malutkimi kroczkami, aż sama wpadnie na ten jedyny, najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 nie przesadzaj widzę duże postępy od czasu schodów wyrabia się chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 to tak jak u nas Lidszu, cierpliwości, powolutku, malutkimi kroczkami, aż sama wpadnie na ten jedyny, najlepszy pomysł on na nie wpada, ale mniej więcej pół roku po mnie tylko, że często nie mam czasu, aby tyle czekać, żeby uznał jednak, że moje rozwiązanie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts