Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

barierki cudne Lidziunia ale czy mi się w oczach mieni czy masz pod barierką żółtą łatę na elewacji:jawdrop:

cieszę się, że barierki się podobają :D

nic ci się nie mieni w oczach kochana, bo ja przemalowywałam elewację, ponieważ pierwotnie za żółta wyszła :lol2: . A ponieważ, że panowie nie zdążyli przed mrozami wszystkiego zamalować, to w niektórych miejscach jeszcze ta żółć przebija :rotfl:

ja do prysznica też bym brała te z IP65 bo Ci powiem jak mnie facet z energetyki jak przyszedł licznik do mieszkania zakładać to go naciągnęłam żeby sprawdził czy prąd jest w gniazdkach w łazience ;) facet popatrzył na kable lecące po ścianach i gniazdka natynkowe i westchnąwszy mówi - ale jak się pani pójdzie kąpać to niech pani wtyczkę od bojlera z gniazdka wyciągnie bo pani jeszcze młoda jest:lol2:

u mnie na pewno będzie IP65, bo życie mi jeszcze miłe

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, teraz to widzę fotkę :) Barierki śliczne. Super, że na takie ciemne się zdecydowałaś, bo pasują idealnie.

przemalowanie elewacji to też był dobry pomysł ;)

Elena, pozwolę sobie skopiować ten opis opraw z rysunkiem :)

proszę bardzo :)

lubię jak mnie prąd pieści pod prysznicem ;) :lol2:

to zmienia postać rzeczy :cool:

No, teraz to widzę fotkę :) Barierki śliczne. Super, że na takie ciemne się zdecydowałaś, bo pasują idealnie.

przemalowanie elewacji to też był dobry pomysł ;)

super, że barierka się podoba :D

Wiadomo było, że elewacja, jak tylko pociągnęli kawałkiem ten kanarkowy żółty, jest do przemalowania. Pomyliły nam się symbole tynków przy składaniu zamówienia :bash: i panowie kupili żółciutki :mad: A najśmieszniejsze, że panom od elewacji ten żółciutki bardzo się podobał i usilnie mnie namawiali, abym go zostawiła :sick: . Za to obecny kolor im się w ogóle nie podobał, ale w końcu to ja "tu urządzam" :lol2:

Edytowane przez lidszu

Lidusz śledzimy sobie po cichu Twój dziennik i podziwiamy wszystkie postępy:)

Piękny ten Twój Topazik... barjerki superowe!!!!

Wklejaj jak najwięcej zdjęć :) miło popatrzeć jak rośnie blizniaczek naszego przyszłego domku:)

pozdrawiamy,

jagódki

Jegódki, cieszę się, że wam się podoba mój domek :D

wiosna zbliża się wielkimi krokami i niedługo wy też zaczniecie przygodę z budową Topaza :D

już się nie mogę doczekać zdjęć waszego domku

to tak jak u nas :)

Lidszu, cierpliwości, powolutku, malutkimi kroczkami, aż sama wpadnie na ten jedyny, najlepszy pomysł ;)

on na nie wpada, ale mniej więcej pół roku po mnie :lol2: tylko, że często nie mam czasu, aby tyle czekać, żeby uznał jednak, że moje rozwiązanie jest OK