lidszu 21.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Gratulejszyn!!! A jak przedszkole? Niestety Konrad nie dostał się do żadnego przedszkola Monika napisała u siebie w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Super Lidszu!!! Gratuluję prądu. Pamiętam jak ja walczyłam aby nam szybko podłączyli. Miałam czekać 16miesięcy czyli do listopada 2009 ale jakoś się udało wcześniej cudem GRATULUJĘ!!! dziękuję u nas całe szczęście nie było żadnego problemu i poszło bardzo gładko i szybko. Trafił nam się naprawdę świetny elektryk - dałam mu znać w zeszły czwartek, że mam papiery, a dzisiaj skrzyneczka zawisła na działeczce Z takimi ludźmi, to ja lubię pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Super Lidszu!!! Gratuluję prądu. Pamiętam jak ja walczyłam aby nam szybko podłączyli. Miałam czekać 16miesięcy czyli do listopada 2009 ale jakoś się udało wcześniej cudem GRATULUJĘ!!! dziękuję u nas całe szczęście nie było żadnego problemu i poszło bardzo gładko i szybko. Trafił nam się naprawdę świetny elektryk - dałam mu znać w zeszły czwartek, że mam papiery, a dzisiaj skrzyneczka zawisła na działeczce Z takimi ludźmi, to ja lubię pracować cóż u nas nie zależało to od elektryka, którego mieliśmy równiez super ale od zakładu energetycznego - w warunkach dali nam, że doprowadzenie prądu do listopada 2009 ... jak sobie pomyślę, że miałabym tyle czekać ... w listopadzie to ja chcę juz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Super Lidszu!!! Gratuluję prądu. Pamiętam jak ja walczyłam aby nam szybko podłączyli. Miałam czekać 16miesięcy czyli do listopada 2009 ale jakoś się udało wcześniej cudem GRATULUJĘ!!! dziękuję u nas całe szczęście nie było żadnego problemu i poszło bardzo gładko i szybko. Trafił nam się naprawdę świetny elektryk - dałam mu znać w zeszły czwartek, że mam papiery, a dzisiaj skrzyneczka zawisła na działeczce Z takimi ludźmi, to ja lubię pracować cóż u nas nie zależało to od elektryka, którego mieliśmy równiez super ale od zakładu energetycznego - w warunkach dali nam, że doprowadzenie prądu do listopada 2009 ... jak sobie pomyślę, że miałabym tyle czekać ... w listopadzie to ja chcę juz mieszkać ja w warunkach mam napisane, że docelowe doprowadzenie prądu będę mieć w październiku 2010, ale prąd budowlany mogłam sobie doprowadzić kiedy chciałam. Justyna, najważniejsze, że się udało i już pod koniec tego roku będziecie mieszkać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 słyszałam że teraz to już Porażająca jesteś Gratulacje Prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 I ja gratuluję prądu!Ja też muszę zrobić wyjście na działkę ze skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.04.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 noooo .... betoniarkę już można podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Doberek - jak zdróweczko szanownej pani i panienek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.04.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 witam to co mówisz ze już zapraszasz do siebie na pyszną kawkę ja sie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dzień dobry Młoda już od godziny nie śpi , starsza jeszcze sobie smacznie chrapie Ja ciągle kaszlę, za to córcia po antybiotyku dużo mniej, więc bardzo się z tego cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 witanko jak gorączki nie ma to może jakiś mini spacerek po słonku pomoże? choć u nas są przeciągi więc trzeba by wyjść gdzieś gdzie jest cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 witanko jak gorączki nie ma to może jakiś mini spacerek po słonku pomoże? choć u nas są przeciągi więc trzeba by wyjść gdzieś gdzie jest cicho na spacerki chodzimy, bo gdybym miała siedzieć z dziewczynami cały dzień w domu, to oszalałabym Całe szczęście lekarka pozwoliła wychodzić na dwór, więc spoko. U nas nie ma prawie przeciągów, bo mieszkamy przy lesie, więc wiatr zawsze trochę mniejszy jest Idziemy na śniadanie, bo Inga w końcu raczyła wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Lidziu i jak zaroweczke odpalilas na budowie, swieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 lidszu - gratuluję prądu bo prund to wielka rzecz Trza by to chyba opić http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2008/07/Champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzień bry Lidszu, idziesz dzisiaj odwiedzić swoją skrzyneczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Lidziu i jak zaroweczke odpalilas na budowie, swieci? jeszcze nie, czekam na weekend, aż M będzie w domu i jemu zostawię tę przyjemność Niech też się poczuje ważny, skoro ja wszystko załatwiam, to on niech odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 he he i bedzie ze to jego zasluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witaj wpadłam i ja z rewizytą Przeczytałam dziennik Dobrze że po tych wcześniejszych złych przeżyciach teraz jesteś na prostej Bardzo podoba mi się projekt domku muszę powiedzieć, że dawno żaden projket tak mi nie podpasował Czekam niecierpliwie na postępy budowlane Gratuluję prądu, wiem jakie to ważne przeżycie, bo nam jego brak opóźnił budowę o pół roku Zdrówka życzę dla całej rodzinki Pozdrawiam i bedę tu częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 he he i bedzie ze to jego zasluga trzeba połechtać jego ego Dla mnie to mało ważne, a potem łatwiej może uda się przeforsować własne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Magi, witaj i mam nadzieję, że będziesz zaglądać częściej Bardzo się cieszę, że do mnie wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts