Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super Lidszu!!! Gratuluję prądu. Pamiętam jak ja walczyłam aby nam szybko podłączyli. Miałam czekać 16miesięcy czyli do listopada 2009 ale jakoś się udało wcześniej :roll: cudem :roll:

GRATULUJĘ!!!

dziękuję :D

u nas całe szczęście nie było żadnego problemu i poszło bardzo gładko i szybko. Trafił nam się naprawdę świetny elektryk - dałam mu znać w zeszły czwartek, że mam papiery, a dzisiaj skrzyneczka zawisła na działeczce :D :D

Z takimi ludźmi, to ja lubię pracować :D :D

Gość justyna_m
Super Lidszu!!! Gratuluję prądu. Pamiętam jak ja walczyłam aby nam szybko podłączyli. Miałam czekać 16miesięcy czyli do listopada 2009 ale jakoś się udało wcześniej :roll: cudem :roll:

GRATULUJĘ!!!

u nas całe szczęście nie było żadnego problemu i poszło bardzo gładko i szybko. Trafił nam się naprawdę świetny elektryk - dałam mu znać w zeszły czwartek, że mam papiery, a dzisiaj skrzyneczka zawisła na działeczce :D :D

cóż u nas nie zależało to od elektryka, którego mieliśmy równiez super ale od zakładu energetycznego - w warunkach dali nam, że doprowadzenie prądu do listopada 2009 ... jak sobie pomyślę, że miałabym tyle czekać ... w listopadzie to ja chcę juz mieszkać :wink:

GRATULUJĘ!!!

cóż u nas nie zależało to od elektryka, którego mieliśmy równiez super ale od zakładu energetycznego - w warunkach dali nam, że doprowadzenie prądu do listopada 2009 ... jak sobie pomyślę, że miałabym tyle czekać ... w listopadzie to ja chcę juz mieszkać :wink:

ja w warunkach mam napisane, że docelowe doprowadzenie prądu będę mieć w październiku 2010, ale prąd budowlany mogłam sobie doprowadzić kiedy chciałam.

Justyna, najważniejsze, że się udało i już pod koniec tego roku będziecie mieszkać u siebie :D

witanko :)

jak gorączki nie ma to może jakiś mini spacerek po słonku pomoże? choć u nas są przeciągi więc trzeba by wyjść gdzieś gdzie jest cicho :roll:

na spacerki chodzimy, bo gdybym miała siedzieć z dziewczynami cały dzień w domu, to oszalałabym :roll:

Całe szczęście lekarka pozwoliła wychodzić na dwór, więc spoko. U nas nie ma prawie przeciągów, bo mieszkamy przy lesie, więc wiatr zawsze trochę mniejszy jest :D

Idziemy na śniadanie, bo Inga w końcu raczyła wstać :lol: :lol:

Witaj wpadłam i ja z rewizytą :lol:

Przeczytałam dziennik :lol: Dobrze że po tych wcześniejszych złych przeżyciach teraz jesteś na prostej :lol:

Bardzo podoba mi się projekt domku :lol: muszę powiedzieć, że dawno żaden projket tak mi nie podpasował :lol: :wink: :lol:

Czekam niecierpliwie na postępy budowlane :lol:

Gratuluję prądu, wiem jakie to ważne przeżycie, bo nam jego brak opóźnił budowę o pół roku :roll:

Zdrówka życzę dla całej rodzinki :lol:

Pozdrawiam i bedę tu częsciej :lol: