gosia i rafał k. 10.03.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam wszystkich byliśmy dziś u Lidszu i powiem szczerze, że w rzeczywistości jest duuuuużo lepiej niż na zdjęciach ( tylko nie zjeżdrzajcie się wszyscy na raz ) choć zdjęcja super !!! fajne rozwiązania co do zmian w projekcje i ciekawe wykończenie bardzo dziękujemy za poświęcony czas i wskazówki Pozdrawiamy gorąco ps. proszę rozwarzyć zamianę na domy, u nas cągle jeszcze można zrobić odkurzacz centralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.03.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Lidzia, ale zmiany od tego co ostatnio widziałam. Super rzuciło mi się, że w czwartek będzie jakiś mini objazd, może i do mnie wpadniecie na herbatkę? niewiele się zmieniło, ale zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Lidzia co tam nowego u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 15.03.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 nie wiedziałam, że mogłam się tak zachwycać kibelkiem;) ale Twój mnie zachwycił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam wszystkich byliśmy dziś u Lidszu i powiem szczerze, że w rzeczywistości jest duuuuużo lepiej niż na zdjęciach ( tylko nie zjeżdrzajcie się wszyscy na raz ) choć zdjęcja super !!! fajne rozwiązania co do zmian w projekcje i ciekawe wykończenie bardzo dziękujemy za poświęcony czas i wskazówki Pozdrawiamy gorąco ps. proszę rozwarzyć zamianę na domy, u nas cągle jeszcze można zrobić odkurzacz centralny bardzo dziękuję za komplementy mojego domku oraz za odwiedziny mam nadzieję, że pomogłam rozwiązać pewne wasze dylematy na zamianę domu się piszę, bo nie chciałabym w najbliższym czasie przechodzić okresu budowlanego takiego jak wy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Lidzia, ale zmiany od tego co ostatnio widziałam. Super rzuciło mi się, że w czwartek będzie jakiś mini objazd, może i do mnie wpadniecie na herbatkę? niewiele się zmieniło, ale zapraszam Sylwia, jeszcze nie wiadomo na 100% czy objazd będzie we czwartek, ale jeśli tak to postaramy się wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Lidzia co tam nowego u Was? panowie glazurnicy skończyli :D jutro pojadę na budowę i mam nadzieję, że będę mogła w końcu pokazać naszą małżeńską łazience w całej odsłonie poza tym schody zamówione i będą na początku kwietnia. w przyszłym tygodniu wchodzą panowie malarze, a po nich będą się układać podłogi. Mam nadzieję, że w kwietniu mój drugi mąż zamontuje nam kuchnię, garderoby i szafę wnękową. Aaaa i jeszcze może przed świętami będą drzwi wewnętrzne Ufff, to chyba wsio na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 nie wiedziałam, że mogłam się tak zachwycać kibelkiem;) ale Twój mnie zachwycił Monika, dziękuję A który kibelek cię tak zachwycił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.03.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 widzę że wszytsko zgodnie z planem się odbywa, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 widzę że wszytsko zgodnie z planem się odbywa, super no, powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 no, powoli do przodu i to najważniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 widzę że wszystko idzie zgodnie z założeniem ale nie leń się i dawaj fotki moje drzwi są gotowe - mam nadzieję że obie będziemy z AGSTYLE zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 widzę że wszystko idzie zgodnie z założeniem ale nie leń się i dawaj fotki moje drzwi są gotowe - mam nadzieję że obie będziemy z AGSTYLE zadowolone nie lenię się fotki będą jutro, bo panowie wczoraj do późnego wieczora pracowali, więc nie miałam jak pstryknąć. Byłam dzisiaj we flugerze i wzięłam parę próbek farb, bo I. wymyśliła sobie, że chce mieć jedną ze ścian w pokoju w pasy niebiesko-fioletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 kochana jak chcesz mieć meble w rozsądnym czasie a nie np w zimę to fonuj do R a pasy to fajna sprawa tylko ciężko Ci będzie zgrać te dwa kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 kochana jak chcesz mieć meble w rozsądnym czasie a nie np w zimę to fonuj do R a pasy to fajna sprawa tylko ciężko Ci będzie zgrać te dwa kolory ty mnie nie denerwuj z ta kuchnią lepiej, dobra ? kupiłam kilka próbek farb i jutro będę maziać Zu, czy ja mogłabym wpaść do ciebie w piątek, aby pooglądać nowości u ciebie i dogadać do końca kuchnię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.03.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 ty mnie nie denerwuj z ta kuchnią lepiej, dobra ? kupiłam kilka próbek farb i jutro będę maziać Zu, czy ja mogłabym wpaść do ciebie w piątek, aby pooglądać nowości u ciebie i dogadać do końca kuchnię ? ja nie umiem denerwować kochana WPADAJ !!!! tylko o której ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ja ostatnio jak wpadłam.... to moja wpadka ma teraz 12,5 lat... Dzień dobry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ja ostatnio jak wpadłam.... to moja wpadka ma teraz 12,5 lat... Dzień dobry zostawiam chyba i ja muszę taki manewr zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Lidzia, będą dzisiaj zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 ja nie umiem denerwować kochana WPADAJ !!!! tylko o której ? wiesz co, a mogłabym z samego rana (), tzn. o 10 ? chciałabym jak najwcześniej, bo potem będę mieć problem z powrotem do domu po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts