BetaGreta 16.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jak ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jak ładnie Becia, ogromniaste dzięki cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Cudnie, Pani, cudnie!!! Jestem pod wrażeniem... zdjęcia tego nie oddają... całość bardzo przemyślana i konsekwentna. No i ten stryyyyyyyych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 lidszu ślicznie! zwłaszcza Wasza łazienka, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Cudnie, Pani, cudnie!!! Jestem pod wrażeniem... zdjęcia tego nie oddają... całość bardzo przemyślana i konsekwentna. No i ten stryyyyyyyych! Asia, dzięki ogromniaste za odwiedziny i komplementy :D jest mi naprawdę bardzo miło, że ci się podobało a strychem zawsze się mogę podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 lidszu ślicznie! zwłaszcza Wasza łazienka, bardzo mi się podoba Irma, baaardzooo dziękuję musisz do mnie wpaść i obejrzeć na żywo naszą łazienkę, bo tak jak dziewczyny napisały zdjęcia nie oddają jej klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 dzięki za zaproszenie mam nadzieję, ze uda mi się skręcić na zakręcie w prawo A wiesz, ze masz w łazience te same płytki które ja mam u siebie na dole? tylko ty masz kremowe a ja szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 łdanie psze Pani, ładnie Lidzia a gzie dalsze zdjęcia ??????? Podobają mi się te płyteczki w esy floresy.. nawet się zastanawiam czy w mojej kuchni ładnie by wyglądały... Bo nie mam pojęcia co dać na ścianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 dzięki za zaproszenie mam nadzieję, ze uda mi się skręcić na zakręcie w prawo A wiesz, ze masz w łazience te same płytki które ja mam u siebie na dole? tylko ty masz kremowe a ja szare koniecznie musisz skręcić w prawo będzie mi bardzo miło wiem, że masz te same płytki u siebie też chciałam na początku w twoim kolorze, ale teraz widzę, że ten beż super pasuje do bordowej mozaiki, chociaż na nim bardzo słabo widać maziaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 łdanie psze Pani, ładnie Lidzia a gzie dalsze zdjęcia ??????? Podobają mi się te płyteczki w esy floresy.. nawet się zastanawiam czy w mojej kuchni ładnie by wyglądały... Bo nie mam pojęcia co dać na ścianę.... dziękować bardzo a jakie dalsze zdjęcia ? na razie cisza, ale w poniedziałek wchodzą panowie malarze i będą się powoli pojawiać kolory na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Lidzia o której jutro jesteś u Zuzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Lidzia o której jutro jesteś u Zuzy? z samego rana, czyli koło 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 z samego rana, czyli koło 10 To się spotkamy bo ja Zu zostawiam w przedszkolu ok 10 i się bunkruje u Zuzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.03.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 koniecznie musisz skręcić w prawo będzie mi bardzo miło wiem, że masz te same płytki u siebie też chciałam na początku w twoim kolorze, ale teraz widzę, że ten beż super pasuje do bordowej mozaiki, chociaż na nim bardzo słabo widać maziaje moim zdaniem zrobiłaś bardzo dobrze, ja teraz dałabym białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 oj tam oj tam te szare wygladaja swietnie Lidziu super wyszla ta lazienka. Prysznic jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.03.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jejku ile ja mam zaległości:eek: kominek cudny, łazienki śliczne i już bym chciała u siebie wszystko zmieniać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.03.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 nadrobilam zaleglosci. u Ciebie to juz mieszkac mozna :0 pieknie psze pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 moim zdaniem zrobiłaś bardzo dobrze, ja teraz dałabym białe do tej mozaiki rzeczywiście najbardziej pasuje też beż oj tam oj tam te szare wygladaja swietnie Lidziu super wyszla ta lazienka. Prysznic jest boski Markotko, dziękuję bardzo prysznic naprawdę robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jejku ile ja mam zaległości:eek: kominek cudny, łazienki śliczne i już bym chciała u siebie wszystko zmieniać pozdrawiam! Justyna, cieszę się, że wpadłaś bardzo mi miło, że ci się podoba to już chyba nasza kobieca natura, że ciągle chciałybyśmy coś zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Hej Lidzia:)dzięki za spotkanko i pamiętaj o przyszłym tygodniu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts