pasie 21.03.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Lidzia wybieram się w tym tygodniu w Twoje strony:) dokładnie do Halinowa więc i Ciebie odwiedzę tylko powiedz kiedy wolisz - jutro czy środa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.03.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 To czekam na ściane w paseczki jestem bardzo ciekawa co w końcu wybrałaś. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Lidzia wybieram się w tym tygodniu w Twoje strony:) dokładnie do Halinowa więc i Ciebie odwiedzę tylko powiedz kiedy wolisz - jutro czy środa ? jeśli mogę wybierać, to wolę środę, bo jutro muszę jeszcze pojeździć po W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 superancko !!!!!!!!!!!!!!! ja czekam na paseczki To czekam na ściane w paseczki jestem bardzo ciekawa co w końcu wybrałaś. pozdr może w środę będę się mogła już nimi przynajmniej w części pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ach, mówię wam, już się nie mogę doczekać kiedy pozbędę się tych popaćkanych ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 21.03.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wydaje mi się, że 85 tyś za robociznę, to dość dużo w obecnych czasach. Nie wiem jakie opinie ma ekipa i jaki zakres robót w to wchodzi, ale poszukaj może jeszcze tańszej. Zlew w kuchni będę miała z boku okna, ale nie ze względu na zachlapane okna, a dlatego, że w ogóle nie chciałam mieć pod oknem zlewu, a mój mąż tak - wyszedł więc kompromis. O zachlapane okna przy zlewie bym się nie bała. Miałam okno przy zlewie w mieszkaniu i nic mi się nie chlapało. Stan surowy otwarty to fundament, ściany zewnętrzne, ściany działowe, kominy, schody, dach, rynny. Mam jeszcze jedną ofertę, nieco pozornie tańszą, ale niestety firma daje swoje materiały, więc nie mam szans na zwrot Vat tak więc biorąc to pod uwagę to relatywnie drożej by mnie to wyniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Stan surowy otwarty to fundament, ściany zewnętrzne, ściany działowe, kominy, schody, dach, rynny. Mam jeszcze jedną ofertę, nieco pozornie tańszą, ale niestety firma daje swoje materiały, więc nie mam szans na zwrot Vat tak więc biorąc to pod uwagę to relatywnie drożej by mnie to wyniosło. rozumiem, że skoro w cenę wchodzą rynny, to na dachu będzie też dachówka ? jeśli tak, to cena nie jest znowu taka wygórowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Lidszu masz racje. Macie spory dom, strop , dachu też sporo... Mnie wyniósł SSO 53 tys, ale stropu nie mam, schodów nie mam... więc sporo też wyszło, ale też podawali nam sporo wyższe ceny. U nas dużo było ławic i fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Lidzia już wiem ,że w środę nie dam rady do Ciebie przyjechać bo kostkarze przychodzą na poprawki alee moze piatęk lub w sobotę P. wyciągnę bo i tak muszę w tamte strony się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 u nas bylo 40tys ale dom duzo mniejszy ale wteyd byl boom budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czyli Markotko wychodzi na to, ze ja przepłaciłam, bo budowałam po boomie.... A Kazki i tak podały mi wyższa cenę od mojej ekipy o 15000zł. Dzień dobry wiosną mówię i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 wcale nie mowilam, ze przeplacilas, masz zupelnie inny dom, duzy w planie, duzy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No to też fakt. Mniej więcej dwa razy więcej dachu i dwa razy więcej fundamentów.... Wiec i roboty więcej, ale za to nie mam schodów i stropu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 ja za robociznę za swój w zeszłym roku dałam 95 tyś, w tym: zrobiono mi pełne deskowanie dachu i pokrycie dachówką oraz rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień sufity mi się dzisiaj malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.03.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Cześć Lidziu -) Dawno mnie u Ciebie nie było, a Tu taaakie postępy! Idziesz jak burza... :cool: Łazienki wychodzą prześlicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 U mnie nie bylo pelnego deskowania ale byla pelna dachowka i rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Cześć Lidziu -) Dawno mnie u Ciebie nie było, a Tu taaakie postępy! Idziesz jak burza... :cool: Łazienki wychodzą prześlicznie!!! Mario, cieszę się, że wpadłaś i że łazienki ci się podobają czytałam, że wyjazd na narty się udał - super nie wiem, czy idziemy jak burza, ale całe szczęście cały coś się dzieje i do przeprowadzki coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Hejka Ja za SSO z deskowaniem, papą zapłaciłam w 2007 53tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 22.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 rozumiem, że skoro w cenę wchodzą rynny, to na dachu będzie też dachówka ? jeśli tak, to cena nie jest znowu taka wygórowana. SSO to oczywiście również położenie dachówki ceramicznej. Ciekawa jestem w jakiej kwocie zamyka się Topaz końcowo, bo jak widzę, to chyba dość znacznie odbiegnie cenowo od kosztorysu podanego na stronie pracowni projektowej. Wiadomo, że pewnie zawsze jest rozjazd z uwagi na klasę zastosowanych materiałów, ale mnie interesuje taka średnia półka. Jeżeli ktoś jeszcze może podać koszt SSO Topaza to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts