lidszu 22.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 SSO to oczywiście również położenie dachówki ceramicznej. Ciekawa jestem w jakiej kwocie zamyka się Topaz końcowo, bo jak widzę, to chyba dość znacznie odbiegnie cenowo od kosztorysu podanego na stronie pracowni projektowej. Wiadomo, że pewnie zawsze jest rozjazd z uwagi na klasę zastosowanych materiałów, ale mnie interesuje taka średnia półka. Jeżeli ktoś jeszcze może podać koszt SSO Topaza to będę wdzięczna. tak jak pisałam - skoro to już z dachówką,obróbkami i rynnami, to cena wcale nie jest wygórowana. Twój koszt SSO, który podałaś, to jest mniej więcej tyle ile ja zapłaciłam za swój. Niestety cennik podany przez MGProjekt jest mocno niedoszacowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Panowie malarze mają dzisiaj wolne Bardzo narzekają na Fluggera, że słabo schnie. Mam już pomalowane wszystkie sufity na biało i część pokoju I. na lawendowo. Mam nadzieję, że dzisiaj sufity wyschną i jak panowie jutro wrócą, robota pójdzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.03.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Coraz piękniej!A te łazienki....ohhh cudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 cześć zakręcona Lidka a malujesz ręcznie czy agregatem? Fajny ten zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 27.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 witam słonecznie jak się ściany czuja w nowych kolorach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.03.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 hejka... bo może ona (farba) potrzebuje ruchu powietrza do schnięcia. JA tak miałam z olejem do drewna. Dopiero otwarcie na 3h okna sprawiło, że zaczęło schnąć i twardnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.03.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Coraz piękniej!A te łazienki....ohhh cudne:) Iza, dziękuję bardzo i cieszę się, że się podoba cześć zakręcona Lidka a malujesz ręcznie czy agregatem? Fajny ten zlew Monia, malujemy agregatem. Na razie pomalowane są sufity i większość pokoju I. panów we czwartek i piątek nie było na budowie :(Mam nadzieję, że jutro się pojawią. A zlew na żywo wygląda naprawdę zarąbiście witam słonecznie jak się ściany czuja w nowych kolorach ??? Aja, jak na razie się nie czują, bo dopiero się będą malować. Na razie tylko częściowo pokój jednej z córek jest pomalowany i wygląda rewelacyjnie hejka... bo może ona (farba) potrzebuje ruchu powietrza do schnięcia. JA tak miałam z olejem do drewna. Dopiero otwarcie na 3h okna sprawiło, że zaczęło schnąć i twardnieć. może i tak być, ale trudno wywietrzyć jak się ma wszystkie okna poobklejane folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Kurczę muszę się w końcu do Ciebie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Kurczę muszę się w końcu do Ciebie wybrać. wpadaj koniecznie kiedy tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.03.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ja juz tyle razy pisałam : nie lubie takiej ciszy !!!! maluja czy nadal strajkują ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ja juz tyle razy pisałam : nie lubie takiej ciszy !!!! maluja czy nadal strajkują ?? malują, malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Cześć Lidziu -) Czy to oznacza, że będą nowe fotki..!? A tak przy okazji - wrzucałaś gdzie fotki skończonej elewacji, bo chyba mi umknęły, a bardzo jestem ciekawa jak wyszło...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Cześć Lidziu -) Czy to oznacza, że będą nowe fotki..!? A tak przy okazji - wrzucałaś gdzie fotki skończonej elewacji, bo chyba mi umknęły, a bardzo jestem ciekawa jak wyszło...!? fotki nowe będą na pewno, ale nie wiem, czy dzisiaj A elewacja prawie skończona. Tak naprawdę nie mam żadnego zdjęcia całego domu, więc dzisiaj zrobię i wkleję po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Tak naprawdę nie mam żadnego zdjęcia całego domu, więc dzisiaj zrobię i wkleję po południu W takim razie zajrzę wieczorem, żeby podziwiać -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.03.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 malują, malują a u mnie wałek taki drogi kupiłam i cholera sam malować nie chce i po co było przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Lidka, jako najwierniejsza imprezowiczke zapraszam Cie 7.05 na imprezke do mnie. Dawno nie bylo zadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Lidka, jako najwierniejsza imprezowiczke zapraszam Cie 7.05 na imprezke do mnie. Dawno nie bylo zadnej. Małgosia, dziękuję bardzo za zaproszenie. Zapisuję sobie w kajecie, ale potwierdzę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Małgosia, dziękuję bardzo za zaproszenie. Zapisuję sobie w kajecie, ale potwierdzę później Bardzo sie ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 29.03.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 zlew bardzo fajny, pochwal sie elewacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 jutro mają się montować parapety wewnętrzne, już się nie mogę doczekać jutro również panowie zaczną malować pasy w pokojach dziewczynek i zamierzają je skończyć w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts