lidszu 01.04.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 O masz!! a czemu ja myslałam, ze te paski będą w poziomie ? ale wyszło fajnie, kolorki już mi sie podobają bo może na swoich poziomych byłaś zafiksowana od razu mówiłam, że będą w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No to bardzo możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 pięknie Lidziu masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 04.04.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Lidszu, elewacja i parapety cudne pomysł z paskami też mi się podoba ! a jak tak patrzę na Twoj domek to widzę trochę mój tylko, że z zewnątrz + klinkier i drewno a pierwsze piętro masz bez skosów czy z z ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.04.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Lidszu, elewacja i parapety cudne pomysł z paskami też mi się podoba ! a jak tak patrzę na Twoj domek to widzę trochę mój tylko, że z zewnątrz + klinkier i drewno a pierwsze piętro masz bez skosów czy z z ?? ciszę się, że się podoba piętro jest bez skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.04.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 pięknie Lidziu masz:) dziękować bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.04.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ciszę się, że się podoba piętro jest bez skosów ja w swoje już nie walę głową, ale i tak chętnie wysłałaby je w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.04.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ja w swoje już nie walę głową, ale i tak chętnie wysłałaby je w kosmos ja po 24 latach mieszkania u moich rodziców na poddaszu użytkowym, powiedziałam kategoryczne NIE skosom w domu i naprawdę jestem mega szczęśliwa. Pokoje są duże i ustawne (to też zasługa tego, że nie mamy nigdzie grzejników ), nie ma problemu, czy pod skosem zmieści się zagłówek łóżka, itp., itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 04.04.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 nie mamy nigdzie grzejników Lidszu czyżbyś miała ogrzewanie nadmuchowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.04.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Lidszu czyżbyś miała ogrzewanie nadmuchowe?? wszędzie podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.04.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kudłata - ale masz juz zarąbiście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 04.04.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 wszędzie podłogówkę dziękuję pani rzecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.04.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 dziękuję pani rzecznik polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.04.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ja po 24 latach mieszkania u moich rodziców na poddaszu użytkowym, powiedziałam kategoryczne NIE skosom w domu i naprawdę jestem mega szczęśliwa. Pokoje są duże i ustawne (to też zasługa tego, że nie mamy nigdzie grzejników ), nie ma problemu, czy pod skosem zmieści się zagłówek łóżka, itp., itd. u nas zagłówek się zmieścił, ale mieliśmy więcej szczęścia niż rozumu, ba! nawet usiąść pod skosem się da Lidszu, masz podłogówkę w całym domu? - Edit: już wiem, doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.04.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 zaglądam zaglądam a tu nic żadnych nowych zdjęć pomalowanych pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 kudłata nas torturuje sprawdza naszą wytrzymałość !!!! myszy ją zjedzą i tyle se pomieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.04.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.04.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzięki za miłe spotkanie I tylko tyle powiem że jest U Lidki pięknie!!!! Paski u dziewczynek wyglądają super a łazienki cud miód!!!! To trzeba na żywo obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzięki za miłe spotkanie I tylko tyle powiem że jest U Lidki pięknie!!!! Paski u dziewczynek wyglądają super a łazienki cud miód!!!! To trzeba na żywo obejrzeć a ty nas tu jeszcze dobijasz eeeeeeeeeeeee gospodyni dawaj foty !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.04.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a ty nas tu jeszcze dobijasz eeeeeeeeeeeee gospodyni dawaj foty !!!!!!!!!!!!!!!!!! i macałam moje przyszłe baterie do dolnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts