lidszu 05.04.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzięki za miłe spotkanie I tylko tyle powiem że jest U Lidki pięknie!!!! Paski u dziewczynek wyglądają super a łazienki cud miód!!!! To trzeba na żywo obejrzeć bardzo dziękuję za odwiedziny i za zachwyty :D i zapraszam D. na oglądanie brodzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a ty nas tu jeszcze dobijasz eeeeeeeeeeeee gospodyni dawaj foty !!!!!!!!!!!!!!!!!! fotka pasów u dziewczynek się zgrywa, więc już za chwileczkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 kudłata nas torturuje sprawdza naszą wytrzymałość !!!! myszy ją zjedzą i tyle se pomieszka :lol2: Zuzka, grabisz sobie, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Pasy w całej okazałości :D http://img859.imageshack.us/img859/245/imgp9217.jpg pokazuję tylko z jednego pokoju, bo w drugim są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 05.04.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Lidka paski dziewczynek fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 super wyszła zeberka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ale sie domek zmienia....Podłogi już, już.... a przeprowadzka na kiedy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 no no ale paseczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! laseczki będą mieć niezłe paseczki fajny efekt !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Lidziu przepięknie u Ciebie! Domek z zewnątrz śliczny - nie wiem tylko dlaczego, ale byłam przekonana, że miałaś dawać cegiełkę czy drewno....?! pokoje dziewczynek są pomalowane na śliczny lawendowy kolor i jedna ze ścian jest pomalowana w pasy. Obydwa pokoje wyglądają tak samo, ale tak to jest jak młodsza córcia wzoruje na starszej Skąd ja to znam...! U mnie też wszystko musi być "to siamo' co u starszej siostry...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Lidziu przepięknie u Ciebie! Domek z zewnątrz śliczny - nie wiem tylko dlaczego, ale byłam przekonana, że miałaś dawać cegiełkę czy drewno....?! Maryś, cieszę się, że się nasz domek podoba Projekt zakładał drewno i klinkier na elewacji. Klinkieru miało nie być od samego początku, bo mi się nie podoba, a nad drewnem bardzo długo się zastanawialiśmy, ale w końcu zrezygnowaliśmy. Za to będą dwa drewniane tarasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 No to cud miód! Szczerze zazdraszczam - planuję zrobić kiedyś taras przy basenie, ale zarówno pierwsze, jak i drugie, to pieśń przyszłości... Skoro łazienki już są, cały dom pomalowany, podłogi "się robią" (albo lada moment zaczną), to ja poproszę coś więcej o kuchni! Napisz jaki w końcu wybrałaś fornir, no i kiedy montaż..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 06.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Lidzia, paski w dechę - podejrzewam, że dziewczynki zachwycone łazienka przy sypielni super - a mozaika na wannie robi wrazenie:-) bardzo spodobal mi sie zlew jaki wyb raliście. w ogole z niecierpliwoscia czekam na częśc zwiazaną z kuchnia w twoim dzienniku. jestem potwornie ciekawa jak ją zaplanowaliscie w sensie sprzetów i jakie meble wybraliście. Moze pochwalisz sie swoją kuchnią? czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Lidzia fajne te paski:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Pokoje dziewczynek zapowiadają się ciekawie. U mnie młodsza też chce mieć tak jak starsza, tylko ta się nie zgadza. U nas wyjdzie chyba tak, że meble będą w miarę podobne, natomiast kolorystyka będzie inna. Moja starsza w ferie zimowe zrobiła sobie makietę swojego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No to cud miód! Szczerze zazdraszczam - planuję zrobić kiedyś taras przy basenie, ale zarówno pierwsze, jak i drugie, to pieśń przyszłości... Skoro łazienki już są, cały dom pomalowany, podłogi "się robią" (albo lada moment zaczną), to ja poproszę coś więcej o kuchni! Napisz jaki w końcu wybrałaś fornir, no i kiedy montaż..!? Kuchnia mam nadzieję, że będzie się montowała przed świętami, ale nie wiem, czy się nią pochwalę, bo nie będzie miała blatu A kolorystycznie będzie bardzo zbliżona do twojej , bo mój mąż jak ją zobaczył, to się w niej zakochał i nie chciał słyszeć o innej. Ja miałam dwa typy - cała biała, bądź jak twoja. A że nie potrafiłam wybrać, więc mąż zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Lidzia, paski w dechę - podejrzewam, że dziewczynki zachwycone łazienka przy sypielni super - a mozaika na wannie robi wrazenie:-) bardzo spodobal mi sie zlew jaki wyb raliście. w ogole z niecierpliwoscia czekam na częśc zwiazaną z kuchnia w twoim dzienniku. jestem potwornie ciekawa jak ją zaplanowaliscie w sensie sprzetów i jakie meble wybraliście. Moze pochwalisz sie swoją kuchnią? czekam z niecierpliwoscia Fąfalska, bardzo dziękuję za pochwały Kuchnią się jeszcze nie mogę pochwalić, bo jej jeszcze nie ma. Mam nadzieję, że jak mój drugi mąż się wyrobi, to szafki staną przed świętami w kuchni. A wiem, że zapracowany biedaczek jest okrutnie, to nawet nie mam serca, aby się dowiadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Lidzia fajne te paski:):) dziękować Pokoje dziewczynek zapowiadają się ciekawie. U mnie młodsza też chce mieć tak jak starsza, tylko ta się nie zgadza. U nas wyjdzie chyba tak, że meble będą w miarę podobne, natomiast kolorystyka będzie inna. Moja starsza w ferie zimowe zrobiła sobie makietę swojego pokoju Twoje dziewczynki są starsze, więc i pewnie łatwiej wytłumaczyć. Moja młoda zołza jak się uprze i powie, że chce take same to musi być take same i kropka. Całe szczęście pokoje różnią się między sobą wizualnie i będą na pewno miały inne ustawienie mebli, więc nie będą jednakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 07.04.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ja po 24 latach mieszkania u moich rodziców na poddaszu użytkowym, powiedziałam kategoryczne NIE skosom w domu i naprawdę jestem mega szczęśliwa. Pokoje są duże i ustawne (to też zasługa tego, że nie mamy nigdzie grzejników ), nie ma problemu, czy pod skosem zmieści się zagłówek łóżka, itp., itd. Lidszu, oj miałam to samo w moim pierwszym mieszkanku poddaszowym, waliłam głową w kuchni jak kroiłam chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kuchnia mam nadzieję, że będzie się montowała przed świętami, ale nie wiem, czy się nią pochwalę, bo nie będzie miała blatu A kolorystycznie będzie bardzo zbliżona do twojej , bo mój mąż jak ją zobaczył, to się w niej zakochał i nie chciał słyszeć o innej. Ja miałam dwa typy - cała biała, bądź jak twoja. A że nie potrafiłam wybrać, więc mąż zdecydował. To bardzo mi miło... A też będziesz miała palisander..?! Kuchnią się jeszcze nie mogę pochwalić, bo jej jeszcze nie ma. Mam nadzieję, że jak mój drugi mąż się wyrobi, to szafki staną przed świętami w kuchni. A wiem, że zapracowany biedaczek jest okrutnie, to nawet nie mam serca, aby się dowiadywać. To Ty Kochana masz dwóch Mężów..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 pewnie to ten wspolny z Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts