anjamen 25.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 heloł heloł czytalam ze dzionek minal owocnie-to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam wieczorową porą Pokazywałam małżowi projekt Waszego domku, też był zachwycony Myślę, że będzie Wam się w nim mieszkać cudnie Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 heloł heloł czytalam ze dzionek minal owocnie-to cieszy rzeczywiście minął owocnie Byliśmy dzisiaj z rańca z naszym kier-budem obejrzeć domek, który został wybudowany przez ekipę, która będzie nam stawiać nasz dom Kier-bud generalnie pochwalił wykonanie. Było parę rzeczy, na które będziemy musieli zwrócić uwagę podczas naszej budowy, ale generalnie jest OK . Cieszę się, że udało nam się ten domek obejrzeć, bo uspokoiłam się i wiem, że wybór ekipy jest dobry Dzięki tej wizycie, kier-bud również będzie wiedział, na których robotach będzie musiał się bardziej skoncentrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 To gratulacje... Najważniejsze to zacząć, a za resztę to my trzymamy kciuki Wieczorne ukłony niesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 26.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Lidszu, a ten domek, ktory ogladalas to tez Topaz? Czy planujesz grill na zewnatrz? Szukam jakis inspiracji... moze sie juz zastanawialas? Musze sie zdecydowac szybko, bo ekipa od elewacji, ktora wchodzi na poczatku maja bedzie mi budowac tez grill i czas mnie goni niemilosernie a w glowie pustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Lidszu, a ten domek, ktory ogladalas to tez Topaz? Czy planujesz grill na zewnatrz? Szukam jakis inspiracji... moze sie juz zastanawialas? Musze sie zdecydowac szybko, bo ekipa od elewacji, ktora wchodzi na poczatku maja bedzie mi budowac tez grill i czas mnie goni niemilosernie a w glowie pustka... ten domek, który oglądałam, to nie Topaz, projekt indywidualny. Co do grilla, to nie pomogę, bo my nie będziemy go robić. Grill zrobimy oddzielnie. Nasz kier-bud nam odradzał, bo powiedział, że nam się będzie przy tym grillu brudzić i tłuścić elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 I dobrze powiedział No to START Liduś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Pokazywałam małżowi projekt Waszego domku, też był zachwycony Myślę, że będzie Wam się w nim mieszkać cudnie Magi, bardzo się cieszę, że tobie i mężowi podoba się nasz projekt Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 26.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Lidszu, a ten domek, ktory ogladalas to tez Topaz? Czy planujesz grill na zewnatrz? Szukam jakis inspiracji... moze sie juz zastanawialas? Musze sie zdecydowac szybko, bo ekipa od elewacji, ktora wchodzi na poczatku maja bedzie mi budowac tez grill i czas mnie goni niemilosernie a w glowie pustka... ten domek, który oglądałam, to nie Topaz, projekt indywidualny. Co do grilla, to nie pomogę, bo my nie będziemy go robić. Grill zrobimy oddzielnie. Nasz kier-bud nam odradzał, bo powiedział, że nam się będzie przy tym grillu brudzić i tłuścić elewacja a niech sie brudzi Zawsze chcialam miec taki grill zaraz przy tarasie No coz musze sama wymyslic jak to zrobic. Jak tylko naucze sie jak wklejac zdjecia to postaram sie pokazac mojego Topaza, bo juz jest co ogladac Tylko daszek nad garazem jakos tak dziwnie wchodzi na okno lazienkowe. Bardzo mi to nie pasuje ale coz. Teraz to juz za pozno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 U nas w planie też był kominek zewnętrzny w projekcie i również z niego zrezygnowaliśmy Moim zdaniem jak już się chce mieć grilla, to lepiej sobie wymurować gdzieś z boczku, żeby właśnie nie brudzić i nie okopcić elewacji Pozdrawiam i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 26.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dziewczyny czy ten grill az tak brudzi? No chyba zaczne sie zastanawiac...Ale to tak superowo wyglada, ze szkoda mi zrezygnowac. A gdzie sie brudzi najbardziej? No to ide spac, bo jestem zdruzgotanapozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dziewczyny czy ten grill az tak brudzi? No chyba zaczne sie zastanawiac...Ale to tak superowo wyglada, ze szkoda mi zrezygnowac. A gdzie sie brudzi najbardziej? No to ide spac, bo jestem zdruzgotana pozdr Hejka Nie wiem gdzie się najbardziej brudzi, bo nie mam takowego Myślę jednak, że jest to kwestia dobrego ciągu w kominie jeśli chodzi o dym, natomiast brud, to jest spory przy zwykłym grillu, więc i tu się tego nie uniknie Ale przecież ludzie mają takie grille i z nich korzystają, więc nie załamuj rąk, podoba Ci się to nie rezygnuj a nuż my nie mamy racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dziewczyny czy ten grill az tak brudzi? No chyba zaczne sie zastanawiac...Ale to tak superowo wyglada, ze szkoda mi zrezygnowac. A gdzie sie brudzi najbardziej? No to ide spac, bo jestem zdruzgotana pozdr nie wiem czy bardzo się brudzi My chcemy sobie wybudować grill kawałek od domu, aby nie smrodzić i nie przeszkadzać dzieciom, które będą miały pokoje na górze. A poza tym, jakoś do końca nie byłam przekonana do tego grilla na elewacji, więc nie było mi szkoda z niego rezygnować. Bożena, jeśli tobie się podoba, to nie rezygnuj. Elewację zawsze można umyć i bardziej na nią uważać przy korzystaniu z grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wpadłam dzień dobry powiedzieć http://img17.imageshack.us/img17/3267/dzialka26042009011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.04.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dzien dobry Lidziu jak tam po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 27.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dziewczyny czy ten grill az tak brudzi? No chyba zaczne sie zastanawiac...Ale to tak superowo wyglada, ze szkoda mi zrezygnowac. A gdzie sie brudzi najbardziej? No to ide spac, bo jestem zdruzgotana pozdr nie wiem czy bardzo się brudzi My chcemy sobie wybudować grill kawałek od domu, aby nie smrodzić i nie przeszkadzać dzieciom, które będą miały pokoje na górze. A poza tym, jakoś do końca nie byłam przekonana do tego grilla na elewacji, więc nie było mi szkoda z niego rezygnować. Bożena, jeśli tobie się podoba, to nie rezygnuj. Elewację zawsze można umyć i bardziej na nią uważać przy korzystaniu z grilla. Już sama nie wiem co mam zrobić Ogrodu mam niewiele za domem ok 10m więc tego grilla i tak daleko nie odsunę. mam jeszcze tydzień na decyzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dziewczyny czy ten grill az tak brudzi? No chyba zaczne sie zastanawiac...Ale to tak superowo wyglada, ze szkoda mi zrezygnowac. A gdzie sie brudzi najbardziej? No to ide spac, bo jestem zdruzgotana pozdr nie wiem czy bardzo się brudzi My chcemy sobie wybudować grill kawałek od domu, aby nie smrodzić i nie przeszkadzać dzieciom, które będą miały pokoje na górze. A poza tym, jakoś do końca nie byłam przekonana do tego grilla na elewacji, więc nie było mi szkoda z niego rezygnować. Bożena, jeśli tobie się podoba, to nie rezygnuj. Elewację zawsze można umyć i bardziej na nią uważać przy korzystaniu z grilla. Już sama nie wiem co mam zrobić Ogrodu mam niewiele za domem ok 10m więc tego grilla i tak daleko nie odsunę. mam jeszcze tydzień na decyzję... skoro masz mało ogrodu za domem, to może właśnie dlatego warto zrobić ten grill na domu. Nie rezygnuj z niego skoro ci się podoba. Mi ten grill nie podobał się na elewacji, więc z niego zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Właśnie Bożena jak nie masz za dużo miejsca w ogrodzie i podoba Ci się grill na elewacji, to nie rezygnuj Wszystko ma swoje plusy i minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja chyba się nie witałam Dzień doberek Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Hejka nadrobiłam zaległości i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts