Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monsanbia, najgorsze jest to, że moja mama naprawdę się tym martwi :rolleyes: to taki typ człowieka, że jak nie ma zmartwień to zawsze sobie jakieś wynajdzie

No tak ... "czarne myśli w mojej głowie..."

Znam to z własnego doświadczenia (sp babcia)

Ale się lidszu klubik adoracji stworzył ;)

Dzięki dziewczyny za życzenia dla mojego skarba :D

Ja znam moją mamę i wiem, że ona ma tak zawsze. Chociaż za każdym razem mam nadzieję, że jak przyjdzie, to pochwali, bez wbijania szpilek. Nie rusza mnie to już, bo wychodzę z założenia, że nie ma się co denerwować, a trzeba robić swoje.

dzisiaj mają się pojawić panowie od elewacji i ją w końcu skończyć

zdrówka i spełnienia marzeń dla córci

a te mamy to chyba już tak mają, moja wczoraj mi powiedziała że okropnie wyglądam w tym kolorze włosów (od dziecka jestem brunetka dwa lata temu zaczęłam się robić na blond a wczoraj wróciłam do swojego koloru) chociaż przez 23 lata nie przeszkadzała jej brunetka w domu :lol2:

Jestem wkurwiona na maksa :mad:

Panowie od elewacji się nie pojawili :evil: Jak dzwoniłam do nich o 13, to pan twierdził, że są 10 km od Janek, ale do teraz się nie pojawili i nie zadzwonili. Myślę, że w ogóle się do mnie nie wybrali dzisiaj, a tylko ściemniali, że jadą :mad:

Matko jedyna tylko jak oni zobaczą teraz łazienki i gresy to jeszcze się wprowadza na stałe - nie wpuszczaj ich do domu bo znowu będą siedzieć ze trzy miechy!!!!

No coś ty. Już im wczoraj powiedziałam, że będą mieszkać w garażu :p Nie mają w ogóle wstępu do domu, bo tego nie zniosę

No coś ty. Już im wczoraj powiedziałam, że będą mieszkać w garażu :p Nie mają w ogóle wstępu do domu, bo tego nie zniosę

rok temu miałam tak samo :lol: jesienią jak robili to spali u nas ale były tylko wylewki... chociaz i tak miałam wku**a bo śmierdziało papierochami i... nie tylko ;)

a że nie skończyli przed zimą to wrócili na wiosnę, tyle że już sporo w środku było zrobione włącznie z dechami na podłodze, więc nie było mowy o koczowaniu wewnątrz

garaż miałam zajęty przez różne graty więc panowie śmigali spać na inną budowę... tam były dopiero wylewki :)

Wróciłam. Panowie zostali postawieni do pionu i kajali się jak nigdy :lol2: Dostali też kategoryczny zakaz palenia w garażu, więc mam nadzieję, że się dostosują, bo jak nie, to .... Zresztą widzieli jaka byłam dzisiaj wkurzona, więc nie sądzę, aby chcieli mi się narażać ;)

Obiecali, że do czwartku skończą.

A w przyszłym tygodniu mają się pojawić panowie od ogrodzenia :)

rok temu miałam tak samo :lol: jesienią jak robili to spali u nas ale były tylko wylewki... chociaz i tak miałam wku**a bo śmierdziało papierochami i... nie tylko ;)

a że nie skończyli przed zimą to wrócili na wiosnę, tyle że już sporo w środku było zrobione włącznie z dechami na podłodze, więc nie było mowy o koczowaniu wewnątrz

garaż miałam zajęty przez różne graty więc panowie śmigali spać na inną budowę... tam były dopiero wylewki :)

to i tak miałaś dobrze, że mogli spać na innej budowie :) ja już nikogo nie wpuszczę do domu na nocowanie, bo by mnie te wszystkie "zapachy" doprowadziły do szału. W gruncie rzeczy i tak jestem miła, że im w garażu pozwalam spać, bo to z ich winy elewacja nie została skończona przed i sobie powinni znaleźć jakieś lokum