Elena76 11.04.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Elena ... "ktoś okradnie, napadnie, zamorduje" Wybacz, ale uśmiałam się setnie Wyobraźnia górą! Monsanbia, najgorsze jest to, że moja mama naprawdę się tym martwi to taki typ człowieka, że jak nie ma zmartwień to zawsze sobie jakieś wynajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Monsanbia, najgorsze jest to, że moja mama naprawdę się tym martwi to taki typ człowieka, że jak nie ma zmartwień to zawsze sobie jakieś wynajdzie No tak ... "czarne myśli w mojej głowie..." Znam to z własnego doświadczenia (sp babcia) Ale się lidszu klubik adoracji stworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Gratulacje dla 7 latki. A mama z żalu, że nie będzie miała na kim się wyżywać, jak już się wyprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dzięki dziewczyny za życzenia dla mojego skarba Ja znam moją mamę i wiem, że ona ma tak zawsze. Chociaż za każdym razem mam nadzieję, że jak przyjdzie, to pochwali, bez wbijania szpilek. Nie rusza mnie to już, bo wychodzę z założenia, że nie ma się co denerwować, a trzeba robić swoje. dzisiaj mają się pojawić panowie od elewacji i ją w końcu skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 11.04.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 zdrówka i spełnienia marzeń dla córci a te mamy to chyba już tak mają, moja wczoraj mi powiedziała że okropnie wyglądam w tym kolorze włosów (od dziecka jestem brunetka dwa lata temu zaczęłam się robić na blond a wczoraj wróciłam do swojego koloru) chociaż przez 23 lata nie przeszkadzała jej brunetka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.04.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 He he przywieź swoją mamę do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 He he przywieź swoją mamę do mnie Hahaha, u ciebie to by pewnie powiedziała, że wszystko pięknie wygląda i że właściwie moglibyście się już wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jestem wkurwiona na maksa Panowie od elewacji się nie pojawili Jak dzwoniłam do nich o 13, to pan twierdził, że są 10 km od Janek, ale do teraz się nie pojawili i nie zadzwonili. Myślę, że w ogóle się do mnie nie wybrali dzisiaj, a tylko ściemniali, że jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Panowie się łaskawie odezwali, że właśnie dojeżdżają do mnie na budowę Kuźwa, rozwalili mi cały dzień, bo na nich czekałam i nie mogłam pojechać pozałatwiać żadnych swoich spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.04.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jestem wkurwiona na maksa Panowie od elewacji się nie pojawili Jak dzwoniłam do nich o 13, to pan twierdził, że są 10 km od Janek, ale do teraz się nie pojawili i nie zadzwonili. Myślę, że w ogóle się do mnie nie wybrali dzisiaj, a tylko ściemniali, że jadą a jutro będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.04.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Panowie się łaskawie odezwali, że właśnie dojeżdżają do mnie na budowę Kuźwa, rozwalili mi cały dzień, bo na nich czekałam i nie mogłam pojechać pozałatwiać żadnych swoich spraw tralalalala będzie opierdol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 tralalalala będzie opierdol już był przez telefon, ale jeszcze im powiem. Teraz sobie na mnie poczekają na budowie. Niech zobaczą jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.04.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Matko jedyna tylko jak oni zobaczą teraz łazienki i gresy to jeszcze się wprowadza na stałe - nie wpuszczaj ich do domu bo znowu będą siedzieć ze trzy miechy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Matko jedyna tylko jak oni zobaczą teraz łazienki i gresy to jeszcze się wprowadza na stałe - nie wpuszczaj ich do domu bo znowu będą siedzieć ze trzy miechy!!!! No coś ty. Już im wczoraj powiedziałam, że będą mieszkać w garażu Nie mają w ogóle wstępu do domu, bo tego nie zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.04.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No coś ty. Już im wczoraj powiedziałam, że będą mieszkać w garażu Nie mają w ogóle wstępu do domu, bo tego nie zniosę to i dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.04.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No coś ty. Już im wczoraj powiedziałam, że będą mieszkać w garażu Nie mają w ogóle wstępu do domu, bo tego nie zniosę rok temu miałam tak samo jesienią jak robili to spali u nas ale były tylko wylewki... chociaz i tak miałam wku**a bo śmierdziało papierochami i... nie tylko a że nie skończyli przed zimą to wrócili na wiosnę, tyle że już sporo w środku było zrobione włącznie z dechami na podłodze, więc nie było mowy o koczowaniu wewnątrz garaż miałam zajęty przez różne graty więc panowie śmigali spać na inną budowę... tam były dopiero wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Wróciłam. Panowie zostali postawieni do pionu i kajali się jak nigdy Dostali też kategoryczny zakaz palenia w garażu, więc mam nadzieję, że się dostosują, bo jak nie, to .... Zresztą widzieli jaka byłam dzisiaj wkurzona, więc nie sądzę, aby chcieli mi się narażać Obiecali, że do czwartku skończą. A w przyszłym tygodniu mają się pojawić panowie od ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 rok temu miałam tak samo jesienią jak robili to spali u nas ale były tylko wylewki... chociaz i tak miałam wku**a bo śmierdziało papierochami i... nie tylko a że nie skończyli przed zimą to wrócili na wiosnę, tyle że już sporo w środku było zrobione włącznie z dechami na podłodze, więc nie było mowy o koczowaniu wewnątrz garaż miałam zajęty przez różne graty więc panowie śmigali spać na inną budowę... tam były dopiero wylewki to i tak miałaś dobrze, że mogli spać na innej budowie ja już nikogo nie wpuszczę do domu na nocowanie, bo by mnie te wszystkie "zapachy" doprowadziły do szału. W gruncie rzeczy i tak jestem miła, że im w garażu pozwalam spać, bo to z ich winy elewacja nie została skończona przed i sobie powinni znaleźć jakieś lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.04.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Lidszu, a co w końcu wybrałaś na ogrodzenie? zamówiłaś te pustaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Lidszu, a co w końcu wybrałaś na ogrodzenie? zamówiłaś te pustaki? będą te pustaki, ale jeszcze ich nie zamówiłam. Najpierw i tak panowie muszą zrobić podmurówkę, więc stawianie pustaków na pewno będzie po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts