Elena76 11.04.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a na jaką wysokość robisz ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a na jaką wysokość robisz ogrodzenie? szczerze mówiąc nie wiem, ale będę się równać do sąsiadów po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 szczerze mówiąc nie wiem, ale będę się równać do sąsiadów po bokach mam nadzieję, że mają ogrodzenia tej samej wysokości, bo linia pochyła Ci wyjdzie jeśli jeden ma wyżej niż drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 mam nadzieję, że mają ogrodzenia tej samej wysokości, bo linia pochyła Ci wyjdzie jeśli jeden ma wyżej niż drugi muszę to sprawdzić, bo rzeczywiście może być kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 z jakich pustaków Lidziu będziesz robić??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Matko jedyna tylko jak oni zobaczą teraz łazienki i gresy to jeszcze się wprowadza na stałe - nie wpuszczaj ich do domu bo znowu będą siedzieć ze trzy miechy!!!! Dobre. Ja bym sie nie wyprowadzala na ich miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dobre. Ja bym sie nie wyprowadzala na ich miejscu. dlatego śpią w zimnym garażu, aby sobie jak najszybciej poszli Matko, zapomniałam jak mi ten facet działał na nerwy pod koniec ostatniego pobytu, a teraz wszystko wróciło, wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Lidziu, tak sobie siedzę i myślę o moim prysznicu.Te wnęki u Ciebie powstały poprzez zabudowę gk czy wybiłaś ścianę? (nie uśmiecha mi się zmniejszać całego prysznica dla jednej, dwóch półeczek) i mają jakiś spadek (coby woda nie zalegała?) Ty masz przy wszystkich wc słuchawki prysznicowe??? (pierwsze widze) I jeszcze mam pytanie TOTALNEGO laika.Muszę kupić boxy do podtynkowych baterii do prysznica, a z moim hydraulikiem to się tak pod górkę rozmawia, że wolę tu pytać (coby mnie od głupich blondynek nie wyzwał)Jak już jest ten box i sama bateria (planuję kludi albo grohe) to to się pomiędzy sobą czym podtynkowo łączy? Są te elementy w zestawie baterii albo boxu.Oczywiście bym się dowiedziała w jakimś sklepie, ale że wszystko przez internet zamawiam, to nigdzie nie mogę znaleźć info nt.No i czy to jest tak faktycznie że do każdej baterii jest dedykowany konkretny box (nie chodzi mi o obecność termostatu bądź nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.04.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Monsanbia, jak kupujesz element podtynkowy i baterię (element natynkowy) tego samego producenta to wszystko masz w zestawie i o nic Cię głowa nie boli - no, o ile fachowiec ma już doświadczenie z podtynkami, bo u nas się jeden wycofał, podtynki go widać przerosły do każdej baterii jeden box, przynajmniej nie spotkałam się z takim rozwiązaniem, że na jednym elemencie podtynkowym jedzie bateria umywalkowa, wannowa i jeszcze w prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.04.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki Elena wlaśnie o to mi chodziło (czy tam są te wszystkie rureczki, przewodziki i inne nakrętki) Nienawidzę i szlag mnie trafia jak kupię coś i się okazuje że brakuje jakiejś dupereli i jak zwykle "skąd ja miałam to wiedzieć" A tak, że do każdej baterii osobny box, to tak. Chodziło mi raczej o to czy musi być konkrenty typ do baterii grohe i czy tylko grohe, a już kludi nie. Ale na chłoski rozum, pewnie musi zreszta nie zamierzam kombinować No to ja dziękuję jak hydraulicy są tacy obcykani Nie miała baba co robić, wymyśliła sobie dom:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Lidziu, tak sobie siedzę i myślę o moim prysznicu. Te wnęki u Ciebie powstały poprzez zabudowę gk czy wybiłaś ścianę? (nie uśmiecha mi się zmniejszać całego prysznica dla jednej, dwóch półeczek) i mają jakiś spadek (coby woda nie zalegała?) Ty masz przy wszystkich wc słuchawki prysznicowe??? (pierwsze widze) I jeszcze mam pytanie TOTALNEGO laika. Muszę kupić boxy do podtynkowych baterii do prysznica, a z moim hydraulikiem to się tak pod górkę rozmawia, że wolę tu pytać (coby mnie od głupich blondynek nie wyzwał) Jak już jest ten box i sama bateria (planuję kludi albo grohe) to to się pomiędzy sobą czym podtynkowo łączy? Są te elementy w zestawie baterii albo boxu. Oczywiście bym się dowiedziała w jakimś sklepie, ale że wszystko przez internet zamawiam, to nigdzie nie mogę znaleźć info nt. No i czy to jest tak faktycznie że do każdej baterii jest dedykowany konkretny box (nie chodzi mi o obecność termostatu bądź nie) Monika, przy kibelkach to nie są słuchawki prysznicowe, tylko bidetty. To zamiast bidetu, bo nie miałam na nie miejsca, a zresztą wolę takie rozwiązanie (przynajmniej jeden mebel mniej do sprzątania ). To są bidetty firmy Tres, jeśli byłabyś zainteresowana. Wnęka na półeczki powstała w wyniku wolnej wnęki pomiędzy kominem, a ścianą, tak więc nie musiałam zmniejszać prysznica. A czy półeczki mają jakiś spadek, to nawet nie wiem, bo nie wpadłam na to, aby miały. Jeśli chodzi o baterie i boxy, to powinny być raczej z jednej firmy, bo każda ma swoje unikatowe rozwiązania. Jak kupujesz baterię podtynkową, to powinna mieć już wszystkie potrzebne elementy do przyłączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Przeważnie boxy np grohe pasują do większości typów baterii grohe, więc nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 dzisiaj w końcu zaczęły znikać rusztowania wkoło domu :D panowie dokończyli malować elewację, oczyścili w końcu okna i zaczęli kłaść marmolit na podmurówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aleeee faaaaajnie Nie zazdroszczę im pracy w tę pogodę Oczywiście czekam na fotorelację Gratuluję kolejnego ukończonego etapu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aleeee faaaaajnie Nie zazdroszczę im pracy w tę pogodę Oczywiście czekam na fotorelację Gratuluję kolejnego ukończonego etapu! ja też im nie zazdroszczę, ale skoro nie byli tego w stanie skończyć w zeszłym roku, to niech cierpią A w piątek wchodzą parkieciarze, jupiiii :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.04.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 dzisiaj w końcu zaczęły znikać rusztowania wkoło domu :D panowie dokończyli malować elewację, oczyścili w końcu okna i zaczęli kłaść marmolit na podmurówce Znaczy się kiedy będą fotki..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Znaczy się kiedy będą fotki..!? myślę, że już jutro będę się mogła pochwalić domkiem w całej okazałości jak ja się ciesze, że te rusztowania w końcu znikły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.04.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 no i super byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.04.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nie lubię jak jakaś ekipa ma przyjechać w piątek bo z reguły nie przyjeżdża albo zostawia tylko sprzęt i jedzie do domu No ale mam nadzieję że u Ciebie będzie dobrze i wyłożą jakiś pokoik Jaki kolor marmolitu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.04.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 myślę, że już jutro będę się mogła pochwalić domkiem w całej okazałości jak ja się ciesze, że te rusztowania w końcu znikły Boziu... Nie mogę się doczekać! Tylko proszę zrobić fotkę z każdej strony i pod każdym kątem -) Wcale Ci się nie dziwię, że się cieszysz - teraz dopiero widać domek w całej okazałości, prawda..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts