monsanbia 13.04.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No, to ja z niecierpliwością czekam na efekty pracy panów od parkietów i pierwsze wrażenia Oni będą u Ciebie robić wszystkie drewniane podłogi? Ile m2? (pytam, bo ciekawa jestem ile z tym im zejdzie) A no tamtym (tynkarzom) to faktycznie wypadałoby deszczy nawet pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.04.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 doberek panowie nadal grzeczni ??? zmykam do Gabryśki ale jutro rano zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No, to ja z niecierpliwością czekam na efekty pracy panów od parkietów i pierwsze wrażenia Oni będą u Ciebie robić wszystkie drewniane podłogi? Ile m2? (pytam, bo ciekawa jestem ile z tym im zejdzie) A no tamtym (tynkarzom) to faktycznie wypadałoby deszczy nawet pożyczyć Tak, będą robić wszystkie drewniane podłogi. A mają u mnie być około 5 dni roboczych, bo podłóg mam dużo - 160 m2 do ułożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 doberek panowie nadal grzeczni ??? zmykam do Gabryśki ale jutro rano zajrzę panowie grzeczni i się ciągle kajają ale i tak nie zmienia to faktu, że chciałabym się już ich pozbyć. Jak pogoda pozwoli, to może jutro skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.04.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Lidszu, a jakie drewienko wybrałaś na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Tak, będą robić wszystkie drewniane podłogi. A mają u mnie być około 5 dni roboczych, bo podłóg mam dużo - 160 m2 do ułożenia 160m2!!!!! Łałłł To sporawo 5 dni wydaje się być na taką powierzchnię bardzo krótko. Czy oni będą też kłaść listwy przypodłogowe? A jak się*teraz łączy różne podłogi między sobą (nie pytam o połączenie terakoty z parkietem)? My się nie możemy wybrać do TTW OPEX i na Bartycką, bo ta pogoda jest do du.. a ja z małym dzieckiem nienawidzę po takich chlapie na Bartyckiej między sklepikami latać. Chcę już wybrać te podłogi i mieć to z głowy Ale ja wam - wszystkim na tym etapie zazdroszczę Lidziu, czy Ty pokazywałaś kiedyś jak będzie wyglądać Twoja kuchnia? Właśnie sobie uświadomiłam że Twojej nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Lidszu, a jakie drewienko wybrałaś na podłogę? A ja wiem, a ja wiem hehe To wcale nie żart, że się tak cieszę (pierwszy raz wiem coś od kogoś pierwsza na tym forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Noooo umieramy z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Malgos, jeśli naprawdę masz umrzeć, to Lidzia wstawiła swoje parkiety w tych moich nieszczęsnych komentarzach (długo Ci szukanie nie zajmie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Lidszu, a jakie drewienko wybrałaś na podłogę? Noooo umieramy z ciekawosci. tak więc na dole będzie dąb czarny i w naszej sypialni http://www.vipparkiet.pl/sklep/files/240/finishparkiet-dab-czarny-14-70-490.jpg w holu na górze, w pokojach dziewczynek i pokoju gościnnym będzie dąb elegance http://vipparkiet.pl/sklep/files/240/finishparkiet-dab-14-70-490%5B2%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 160m2!!!!! Łałłł To sporawo 5 dni wydaje się być na taką powierzchnię bardzo krótko. Czy oni będą też kłaść listwy przypodłogowe? A jak się*teraz łączy różne podłogi między sobą (nie pytam o połączenie terakoty z parkietem)? My się nie możemy wybrać do TTW OPEX i na Bartycką, bo ta pogoda jest do du.. a ja z małym dzieckiem nienawidzę po takich chlapie na Bartyckiej między sklepikami latać. Chcę już wybrać te podłogi i mieć to z głowy Ale ja wam - wszystkim na tym etapie zazdroszczę Lidziu, czy Ty pokazywałaś kiedyś jak będzie wyglądać Twoja kuchnia? Właśnie sobie uświadomiłam że Twojej nie widziałam Monika, listew przypodłogowych oni nie będą kłaść, bo nie mogłam w VipParkiecie żadnych fajnych znaleźć. Różne podłogi łączy się pod drzwiami, ale jak to będzie wyglądać, to pokażę ci po montażu. Projektu kuchni nie pokazywałam. Jak będzie gotowa, to wtedy się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Monika, Projektu kuchni nie pokazywałam. Jak będzie gotowa, to wtedy się pochwalę Noooo, ja sobie poczekam, ale niecierpliwie A drzwi? Drzwi wybrałaś? No i listwy, skoro nie wzięłaś w Vip'ie to rozumiem że będą inne niż podłogi (białe może ? ) (jeśli mówiłaś już to wszystko to wybacz .. i nie bij) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.04.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Lidszu dołączam do czekających na zdjęcia drewienka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Noooo, ja sobie poczekam, ale niecierpliwie A drzwi? Drzwi wybrałaś? No i listwy, skoro nie wzięłaś w Vip'ie to rozumiem że będą inne niż podłogi (białe może ? ) (jeśli mówiłaś już to wszystko to wybacz .. i nie bij) drzwi wybrane i nawet zamówione. takie będą - z czterema szybkami do pokoi, a z dwiema do łazienek i garderób http://www.eurodoor.krakow.pl/images/stories/drzwiszklane/lago_modyfikowane_II/img_1969.jpg listwy jak na razie nie są zamówione. Może będę je pewnie zamawiać w tej firmie od drzwi Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No fajnie, lubię drzwi które mają szybki takie zlicowane (nie ma dodatkowego zbiorowiska kurzu i tak estetycznie to wygląda)Stolarz czy jakaś "firma dominująca na rynku"?Ja mam namiary na stolarzy Myszy i chyba będę do nich uderzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ldziunia to tak jak Maryś pisała z każdej strony i pod każdym kątem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Drzwi są z Eurodoor Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Ldziunia to tak jak Maryś pisała z każdej strony i pod każdym kątem;) Ależ wy ciekawskie jesteście postaram się sprostać waszym wymaganiom Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.04.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 sliczne bendom te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts