Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tutaj to ja widzę, ale kawałek toi-toia...:p

Lidziu superowo, tylko dlaczego tak mało..?! :rolleyes:

I napisz mi jeszcze gdzie będzie taras..?

Tarasy będą dwa i tu mam małą zagwozdkę

http://img845.imageshack.us/img845/9034/20110414123350779.jpg

Z tyłu taras będzie na pewno pod balkonem. Ja chciałam żeby sięgał do tego okna po prawej stronie, natomiast mąż chciałby żeby taras zawijał za winkiel i szedł do drugiego tarasu (śniadaniowego), który będzie przy oknie na środku budynku (zdjęcie poniżej). M chciałby, aby ten zachodzący za winkiel taras był węższy od normalnego tarasu. Miałby służyć tylko, do tego, żeby można było przejść z jednego tarasu na drugi. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.

http://img27.imageshack.us/img27/6745/20110414123444567.jpg

Lidzia!

Ale czad!

No to mam już światełko w tunelu. Ostatnie tygodnie przesiedziałam żałująć, że źle zrobiłam wybierając ciemne okna :/

Powiedz jaki to kolor (okien)? Jaki kolor elewacji (pewnie gdzieś przeoczyłam) i jaka podbitka?

Mnie się pomysł z wąskim tarasem podoba, ale ta rabatka o której pisze Mario chyba by fajniej wyglądała. Tyle że mniej praktyczna

No ślicznie to wyszło!

Naprawdę :)