BetaGreta 19.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Piękna podłoga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 a no tak bo ta kuchnia to uzależniona od tego drugiego czy tam pierwszego męża co to teraz przeprowadzkę z pierwszą albo drugą żoną ma na głowie lepiej bym tego nie ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Lidziu rewelacyjny ten dąb! Przyznaję, że nie sądziłam, iż może tak ładnie wyglądać... Piękna podłoga! dzięki wielkie dziewczyny dzisiaj o wiele bardziej rewelacyjnie wygląda Buzia sama mi się śmieje, jak na niego patrzę Dzisiaj mają się skończyć pokoje dziewczynek i ich garderoby, a jutro rusza podłoga w naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 dzisiaj o wiele bardziej rewelacyjnie wygląda Buzia sama mi się śmieje, jak na niego patrzę Klient zadowolony, jest dobrze znaczy się Foto foto foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.04.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Matko jedyna jak ja ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 tylko dylatacji nie robią na długości. niby drewno mało pracuje na długości, ja tam nie wiem ile ono na tej długości jest w stanie wytrzymać zeby było dobrze, ale zbadałabym temat dla swiętego spokoju, no chyba, ze juz wszystko wiesz Lidzia, a to tylko ja taka podejrzliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mysz, a jak wygląda ta dylatacja na długości? Te dystansiki nie wystarczą? Pytam, dowiem się, to będę mądrzejsza za parę miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mysz, a jak wygląda ta dylatacja na długości? Te dystansiki nie wystarczą? Pytam, dowiem się, to będę mądrzejsza za parę miesięcy no właśnie, ja też bym chciała wiedzieć, jak ta dylatacja na długości wygląda, żebym się mogła panów spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 pokoje dziewczynek i ich garderoby ułożone :D jak zgram zdjęcia, to wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Matko jedyna jak ja ci zazdroszczę ty też niedługo będziesz mieć swoje podłogi zapraszam na wizytację Kiedy wpadacie z D, aby obejrzeć odpływy liniowe ? A pierwszą osobą, która widziała moje podłogi była KasioMar, nawet mój mąż jeszcze ich nie widział na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 zgrałaś już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 no właśnie, ja też bym chciała wiedzieć, jak ta dylatacja na długości wygląda, żebym się mogła panów spytać odcina się korkiem na granicy pomieszczen podłogę, tak jak na łaczeniu kafli z drewnem. Kreska jak próg w drzwiach. nie wiem czy to konieczny zabieg, gnieniegdzie mam gdzieniegdzie nie mam. Moze to kwestia tego ze mam jodełkę i ona w jedną stronę pracuje i w drugą i chodzi o poluzowanie w poprzek, a wdłuz nie jest istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 odcina się korkiem na granicy pomieszczen podłogę, tak jak na łaczeniu kafli z drewnem. Kreska jak próg w drzwiach. nie wiem czy to konieczny zabieg, gnieniegdzie mam gdzieniegdzie nie mam. Moze to kwestia tego ze mam jodełkę i ona w jedną stronę pracuje i w drugą i chodzi o poluzowanie w poprzek, a wdłuz nie jest istotne dobra, to już wiem o co biega i się jutro o to panów zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 zgrałaś już właśnie zgrywam, zara bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 no to lecimy przedpokój na górze oraz to ciemne, to deska, która jest początkiem schodów http://img821.imageshack.us/img821/5213/p4190105.jpg pokój I - podłoga na tle ściany z pasami http://img862.imageshack.us/img862/4949/p4190104.jpg garderoba I http://img859.imageshack.us/img859/9282/p4190103.jpg podłoga u O http://img51.imageshack.us/img51/269/p4190100.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Wyszło świetnie! Bomba! Chcę tak już!!!!! Ten przedpokój jaki gigantyczny Co będzie na granicy parkietu i tej pionowej ciemnej deski(schodów)? Ja będę miała podobną*sytuację - gres jadalni i przedpokoju i zejście na stopień drewniany do salonu. Ostatnio siedzieliśmy z M i dumaliśmy jak ten rant będzie wykończony. Oczywiście nie wydumaliśmy nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.04.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.04.2011 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Też tak chcę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Cudo! Też tak chcę !!!! dzięki ogromne dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Wyszło świetnie! Bomba! Chcę tak już!!!!! Ten przedpokój jaki gigantyczny Co będzie na granicy parkietu i tej pionowej ciemnej deski(schodów)? Ja będę miała podobną*sytuację - gres jadalni i przedpokoju i zejście na stopień drewniany do salonu. Ostatnio siedzieliśmy z M i dumaliśmy jak ten rant będzie wykończony. Oczywiście nie wydumaliśmy nic cieszę się, że się podoba przedpokój wcale nie jest gigantyczny, może tak tylko na zdjęciu wygląda Na granicy parkietu i tej deski nic nie będzie. Natomiast przy łączeniu gresu i deski stosuje się korek jako połączenie. Postaram ci się dzisiaj zrobić zdjęcie takie połączenia przy łazience. Tu masz lepsze zdjęcie połączenia deski schodowej z parkietem http://img850.imageshack.us/img850/5564/p4190107.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts