anjamen 27.04.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ja tez sie witam, a co do grila to ja mam w projekcie zewnetrznego na razie jest tylko komin ale bedzie grilo tlustej elewacji nie pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.04.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 I wtorkowo też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Monika Siedzę jak na szpilkach, bo jutro mijają 2 tygodnie od złożenia papierów do PnB i zastanawiam się, czy zgodnie z obietnicą pani z urzędu pozwolenie będzie gotowe Zadzwonię chyba do nich jutro i się zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 to zadzwon koniecznie może juz jutro będziesz miała pozwolenie no i my tutaj jestesmy ciekawi jak tam z twoim PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Monika Siedzę jak na szpilkach, bo jutro mijają 2 tygodnie od złożenia papierów do PnB i zastanawiam się, czy zgodnie z obietnicą pani z urzędu pozwolenie będzie gotowe Zadzwonię chyba do nich jutro i się zapytam Ty dzwoń dzisiaj - dobra rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Doberek a wszczęcie postępowania już odbierałaś bo ja odebrałam w poniedziałek wszczęcie a w środę już wydana była decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam,pamiętaj jeszcze, że oni mają jeszcze 14 dni na uprawomocnienie się decyzji. Później musisz zgłosić do PINB i po 7 dniach możesz budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam wtorkowo Trzymam kciuki za odebranie PnB Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 I ja się wpadłam przywitać BetaGreta ma rację ... jeszcze jakieś 3 tygodnie zanim wbijesz łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Doberek a wszczęcie postępowania już odbierałaś bo ja odebrałam w poniedziałek wszczęcie a w środę już wydana była decyzja jakie wszczęcie postępowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Doberek a wszczęcie postępowania już odbierałaś bo ja odebrałam w poniedziałek wszczęcie a w środę już wydana była decyzja jakie wszczęcie postępowania ? Wysyłają zawiadomienie do sąsiadów z informacją, że się starasz o pozwolenie na budowę a oni mogą się zapoznać z papierami i jakby się im nie spodobało to wtedy mogą wnieść sprzeciw. Jak nie będzie sprzeciwu to Ci wystawią PnB a później zaś wysyłają powiadomienie, że jest decyzja i znowu trzeba swoje odczekać czy nie ma sprzeciwu do decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 u mnie nie wysyłali :) Sąsiedzi nic nie dostali. Wysyłali przy WZ-tce tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 U mnie jak już była decyzja to wysłali powiadomienie nawet do mojego męża i to zwrotka od niego szła najdłużej i zamiast 14 dni na uprawomocnienie czekałam 20 Widać co starostwo to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Doberek a wszczęcie postępowania już odbierałaś bo ja odebrałam w poniedziałek wszczęcie a w środę już wydana była decyzja jakie wszczęcie postępowania ? Wysyłają zawiadomienie do sąsiadów z informacją, że się starasz o pozwolenie na budowę a oni mogą się zapoznać z papierami i jakby się im nie spodobało to wtedy mogą wnieść sprzeciw. Jak nie będzie sprzeciwu to Ci wystawią PnB a później zaś wysyłają powiadomienie, że jest decyzja i znowu trzeba swoje odczekać czy nie ma sprzeciwu do decyzji. to u mnie trochę tych sąsiadów będzie, więc mam nadzieję, że żadnych sprzeciwów nie będzie a to że później 2 tyg muszę odczekać na uprawomocnienie, to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 U mnie wysyłali tylko do dwóch, tzn. do tych co mam z prawej i lewej strony a do tego co mam na tyłach to już nie wysyłali. Nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 U mnie wysyłali tylko do dwóch, tzn. do tych co mam z prawej i lewej strony a do tego co mam na tyłach to już nie wysyłali. Nie wiem dlaczego fajnie by było gdyby u mnie też tak zrobili. Jak składałam papiery, to musiałam im wypisać wszystkich współwłaścicieli drogi - bo mamy drogę prywatną, więc istnieje niestety możliwość, że pisma poszły do nich wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.04.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam się.... dziś się zerwałam i wszędzie jestem pierwsza http://images46.fotosik.pl/107/805347e0fbfeb44emed.jpg kawusię mam bo kajać się muszę, że się nieco opóźniłam wewątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nitusia, słoneczko wybaczone szykujesz się do bitwy, więc nie masz czasu na latanie po wątkach dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jak jeszcze nikt kawusi nie wziął to ja ją wypiję miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts