KasioMar 24.04.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT !!! http://images46.fotosik.pl/771/b2b75365a6d4b3f4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://i52.tinypic.com/155kitc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za życzenia Święta i po świętach Szkoda, że nie udało nam się przeprowadzić, ale teraz będziemy mogli sobie na spokojnie dopieszczać nasz domek Moje młodsze dziecko mnie dziś niesamowicie robawiło Za tydzień ma urodziny i na pytanie co by chciała dostać, odpowiedziała: "kulczyki (czyt. kolczyki)-koniecznie chce sobie przekłuć uszy , dwa pamiętniki z Hello Kitty, kubek do herbaty z Hello Kitty oraz różową szminkę w kolorze czerwonym" Jeśli ktoś wie, gdzie mogę dostać różową pomadkę w kolorze czerwonym, to bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Ooo kulczyki to poważna sprawa:) A jeśli chodzi o różową szminkę w kolorze czerwonym to czasami nie jest opakowanie różowe a pomadka czerwona... jeśli jest to HK.... Masz dorastającą już "nastolatkę" Lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Ooo kulczyki to poważna sprawa:) A jeśli chodzi o różową szminkę w kolorze czerwonym to czasami nie jest opakowanie różowe a pomadka czerwona... jeśli jest to HK.... Masz dorastającą już "nastolatkę" Lidszu O nie, nie kochana, zbyt łatwe by to było to ma być w środku różowa pomadka w kolorze czerwonym Ona w ogóle ma różne śmieszne powiedzonka. Np. " poproszę herbatę z cytryną, ale bez cytryny" - jakby ktoś nie rozumiał, to ma być herbata z plasterkiem cytryny, który przed piciem trzeba wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.04.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Masz dorastającą już "nastolatkę" Lidszu ta "nastolatka" kończy dopiero 4 lata , aż się boję pomyśleć, co to będzie jak naprawdę będzie nastolatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.04.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Hej! hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 To dobra jazda przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 26.04.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 no to masz teraz zagwostkę z tą szminą a może są gdzieś jakieś dwukolorowe moja dostała kolczyki rok temu na 3 urodzinki i była bardzo dzielna przy przekłuwaniu a jak zobaczyła co ma w uszach to zarządała żeby jej to wyjąć a jak chciałam zapłacić babce za przekłucie to moje dziecko powiedziało mamo nie płać bo ja już nie chcę kolczyków całe szczęście szybko jej przeszło a teraz na każde urodziny i imieniny dostaje od babci nowe kolczyki i jest mega zadowolona że ma ich więcej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.04.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ja się też właśnie zastanawiam nad przekłuciem uszu Zu na 3 -latka kolczyki już nawet czekają bo dostała śliczne na chrzest.... a z herbata to Małą rozumiem jak najbardziej, bo ja też tak mam piję tylko z cytryną ale bez:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.04.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ja się też właśnie zastanawiam nad przekłuciem uszu Zu na 3 -latka kolczyki już nawet czekają bo dostała śliczne na chrzest.... a z herbata to Małą rozumiem jak najbardziej, bo ja też tak mam piję tylko z cytryną ale bez to myślę, że byście się świetnie dogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 mój dzieć jak mały był to miał krótki czas że też nosił kolczyki bo miał mieć tak samo jak mamusia dziękować Bogu już Mu przeszło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 nareszcie wiem jak nazywa się herbata jaka lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ona w ogóle ma różne śmieszne powiedzonk. Np. " poproszę herbatę z cytryną, ale bez cytryny" - jakby ktoś nie rozumiał, to ma być herbata z plasterkiem cytryny, który przed piciem trzeba wyjąć Nie widzę w tymnic śmiesznego Sama tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.04.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ona w ogóle ma różne śmieszne powiedzonka. Np. " poproszę herbatę z cytryną, ale bez cytryny" To tak jak z tą wodą z saturatora, do której wlewano 3 kolory soków.... -Poproszę wodę -z sokiem? -bez soku -bez którego? Cześć tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 A "wodę z kluskami" znacie ? Tak moje dzieci mówią o rosole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 A "wodę z kluskami" znacie ? Tak moje dzieci mówią o rosole Dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 widzę że też mają tendencję do upraszczania moje dziecie mówi: 'jak będzie nowy dzień' - to jest taki skrót od słowa 'jutro' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts