lidszu 28.04.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 O, to samo miałam napisać. Szkoda, że Wam zbrakło. dziękuję no właśnie szkoda, bo było by już skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 dzisiaj padał u nas śnieg w zeszłym tygodniu zaczęła się budowa ogrodzenia z przodu domu. Panowie wykopali ziemię pod fundament ogrodzenia, zazbroili i zaszalowali. Jutro, albo pojutrze będziemy zalewać cementem. Wstępnie wybraliśmy też przęsła pomiędzy słupkami i bramę. Będzie to wyglądać mniej więcej tak http://www.ogrodzeniaradziszewski.pl/galeria/plog-content/images/zdj__cia-ogrodze__-zainstalowanych/ogrodzenia-nowoczesne/wzor---n2a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 fajny płotek mieć będziesz a jaki kolor słupków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Lidziu, mam to samo zdjęcie w inspiracjach ogrodzenia Fajne będziemy mieć przęsełka Majki robił podobne, wycena była drastycznie droga, jak u Ciebie? Kto wam robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Bardzo do Twojego domku pasujące ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Bardzo fajny plotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 poszukam dziś telefonu bo mam go u rodziców w domu - zeby nie było że zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 dzięki dziewczyny, cieszę się, że się podoba płot będzie taki, a do tego te metalowe przęsła, brama i furtki http://www.morit.pl/images/realizacje/realizacja_slaskie_zebrzydowice_listopad_2009_ogrodzenie_palisadowe/OGRODZENIE_Z_BLOCZKOW_SEMMELROCK_WYPELNIENIE_PLOT_ALUMINIOWY_REALIZACJA_W_ZEBRZYDOWICACH_MORIT_TWOJABRAMA.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 poszukam dziś telefonu bo mam go u rodziców w domu - zeby nie było że zapomniałam nawet mi przez myśl nie przeszło, że zapomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 nawet mi przez myśl nie przeszło, że zapomniałaś zaraz wyruszam bo B. ma już szary pokój i zahaczam o rodziców, lecę szukać oświetlenia bo ta Savona coś mi nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.05.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Czekamy na fotorelację ogrodzeniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hejka Kto chętny wysłać sąsiada L w kosmos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.05.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hejka Kto chętny wysłać sąsiada L w kosmos? nie wiem o co biega ale ja zawsze chętna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hejka Kto chętny wysłać sąsiada L w kosmos? nie wiem o co biega ale ja zawsze chętna:D dzięki dziewczyny jak będzie potrzebna pomoc, to się zgłoszę w przyszłą środę zaczną się układać schody, jupiiii na jutro zapowiedział się hydraulik - ciekawe, czy tym razem dojedzie ? jutro lub pojutrze będą też zalewane fundamenty pod ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.05.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ale ona ma piękne podłogi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 i jak tam hydraulik i fundamenty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ale ona ma piękne podłogi!!!!!!! dziękuję naprawdę cieszę się, że się podobają dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 i jak tam hydraulik i fundamenty;) hydraulik się pojawił dzisiaj z rana i wziął się za instalowanie zmiękczacza i zasobnika na wodę. Dzisiaj raczej nie skończą i mają przyjechać jeszcze jutro. Mają jeszcze zamontować grzejniki drabinkowe w łazienkach, krany w garażu i pomieszczeniu gospodarczym oraz zlew w garażu. A fundamenty będą się jutro rano wylewać beton zamówiony na 9:00. Kupiłam też dzisiaj słupki ogrodzeniowe, które będą wytyczały śmietnik, a muszą być obsadzone w fundamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.05.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 dziękuję naprawdę cieszę się, że się podobają dzięki za odwiedziny piękne, piękne i obawiam się że jak je D zobaczy to też takie będzie chciał. A w odwiedziny to ja chętnie jak tylko mam czas. Musimy się do Malutkiej wybrać oblukać schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts