Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Lidszu, bardzo ładny domek. Zapisuje się na podglądanie :-).

Zamierzam się budować chyba niedaleko Ciebie. Czy mogłabyś mi przesłać na priv kontakt do twojego kierbuda? Ja chciałabym właśnie kogoś kto wyłapie wszystkie ewentualne usterki.

I jeszcze jedno pytanie: zdecydowałaś się na podłogówkę w całym domu? Niestety chyba nie dam rady przeczytać całego wątku z komentarzami a z dziennika nie pamiętam - czy podłoga to deski, czy panele? Bo podłogi drewniane są piękne. Jak to się ma do podłogówki - czytałam, że nie robi się drewnianych podłóg przy podłogówce?

Cześć Lidszu, bardzo ładny domek. Zapisuje się na podglądanie :-).

Zamierzam się budować chyba niedaleko Ciebie. Czy mogłabyś mi przesłać na priv kontakt do twojego kierbuda? Ja chciałabym właśnie kogoś kto wyłapie wszystkie ewentualne usterki.

I jeszcze jedno pytanie: zdecydowałaś się na podłogówkę w całym domu? Niestety chyba nie dam rady przeczytać całego wątku z komentarzami a z dziennika nie pamiętam - czy podłoga to deski, czy panele? Bo podłogi drewniane są piękne. Jak to się ma do podłogówki - czytałam, że nie robi się drewnianych podłóg przy podłogówce?

Adk, witaj u mnie i zapraszam częściej :D

Moim kierbudem był nasz kolega, który generalnie prowadzi tylko i wyłącznie duże budowy developerskie, ale dla nas zrobił wyjątek.

Tak, mam podłogówkę w całym domu. Na podłogach mam deskę dwuwarstwową z FinishParkietu.