MonikaC 05.05.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Mają jeszcze zamontować grzejniki drabinkowe w łazienkach Tylko pamiętaj o tych białych kapselkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 zmiękczacz na cały dom masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 piękne, piękne i obawiam się że jak je D zobaczy to też takie będzie chciał. A w odwiedziny to ja chętnie jak tylko mam czas. Musimy się do Malutkiej wybrać oblukać schody a to już ma zamontowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Tylko pamiętaj o tych białych kapselkach na pewno będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 zmiękczacz na cały dom masz?? tak, na całą instalację w domu, włącznie z podłogówką. Tylko woda na zewnątrz w kranach nie będzie zmiękczana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 dasz na priva jaki masz i ile ta zabawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.05.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 a to już ma zamontowane ? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 dasz na priva jaki masz i ile ta zabawa;) kochana, jutro ci napiszę co to za firma, bo hydraulik mi go kupował, a koszt standardowy ok. 2 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 pewnie bims albo tapworks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 pewnie bims albo tapworks pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 co znaczy standarodwy bo ja noga jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 co znaczy standarodwy bo ja noga jezdem generalnie zmiękczacze oscylują w granicach 2 tyś, więc koszt standardowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 nie dość że noga to jeszcze tępa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ale ona ma piękne podłogi!!!!!!! faktycznie ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 nie dość że noga to jeszcze tępa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 faktycznie ładne! dziękuję baaardzooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.05.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Cześć Lidszu, bardzo ładny domek. Zapisuje się na podglądanie . Zamierzam się budować chyba niedaleko Ciebie. Czy mogłabyś mi przesłać na priv kontakt do twojego kierbuda? Ja chciałabym właśnie kogoś kto wyłapie wszystkie ewentualne usterki. I jeszcze jedno pytanie: zdecydowałaś się na podłogówkę w całym domu? Niestety chyba nie dam rady przeczytać całego wątku z komentarzami a z dziennika nie pamiętam - czy podłoga to deski, czy panele? Bo podłogi drewniane są piękne. Jak to się ma do podłogówki - czytałam, że nie robi się drewnianych podłóg przy podłogówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dzieki Lidka, najwierniejsza imprezowiczko. Bardzo mi milo, ze wpadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.05.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 dzieki Lidziunia, ze Ci sie chcialo przyjechac. buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.05.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Cześć Lidszu, bardzo ładny domek. Zapisuje się na podglądanie . Zamierzam się budować chyba niedaleko Ciebie. Czy mogłabyś mi przesłać na priv kontakt do twojego kierbuda? Ja chciałabym właśnie kogoś kto wyłapie wszystkie ewentualne usterki. I jeszcze jedno pytanie: zdecydowałaś się na podłogówkę w całym domu? Niestety chyba nie dam rady przeczytać całego wątku z komentarzami a z dziennika nie pamiętam - czy podłoga to deski, czy panele? Bo podłogi drewniane są piękne. Jak to się ma do podłogówki - czytałam, że nie robi się drewnianych podłóg przy podłogówce? Adk, witaj u mnie i zapraszam częściej Moim kierbudem był nasz kolega, który generalnie prowadzi tylko i wyłącznie duże budowy developerskie, ale dla nas zrobił wyjątek. Tak, mam podłogówkę w całym domu. Na podłogach mam deskę dwuwarstwową z FinishParkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts