lidszu 08.05.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dzieki Lidka, najwierniejsza imprezowiczko. Bardzo mi milo, ze wpadlas. dzieki Lidziunia, ze Ci sie chcialo przyjechac. buziaczki A mi było miło znowu się spotkać z wami spotkać, pośmiać i poplotkować buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.05.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lidka, podłogi miodzio. a to już ma zamontowane ? tak przed świętami się wyrobili zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.05.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lidka, przygotowuję się do elewacji.Możesz mi napisać jaki masz tynk?Polecasz swoją ekipę, albo masz namiar na jakąś sensowną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lidka, podłogi miodzio. tak przed świętami się wyrobili zapraszam. cieszę się, że podłogi się podobają umówię się z Moniką i wpadniemy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lidka, przygotowuję się do elewacji. Możesz mi napisać jaki masz tynk? Polecasz swoją ekipę, albo masz namiar na jakąś sensowną? Becia, u mnie sprawa z tynkiem jest trudna, bo najpierw mam tynk (nie pamiętam jakiej firmy) w kolorze kanarkowym, a potem na niego mam położoną farbę elewacyjną Ceresitu w kolorze śmietankowym. Tynk jest na pewno silikatowy. Co do ekipy, to generalnie byłam zadowolona z ich roboty, ale sama ekipa działała mi na nerwy, szczególnie jej właściciel. Tak więc chyba ich nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Becia, u mnie sprawa z tynkiem jest trudna, bo najpierw mam tynk (nie pamiętam jakiej firmy) w kolorze kanarkowym, a potem na niego mam położoną farbę elewacyjną Ceresitu w kolorze śmietankowym. Tynk jest na pewno silikatowy. Co do ekipy, to generalnie byłam zadowolona z ich roboty, ale sama ekipa działała mi na nerwy, szczególnie jej właściciel. Tak więc chyba ich nie polecę. Ok, dzięki. Właśnie się zastanawiam czy lepiej dać tynk i malować czy jednak barwiony w masie. A co do rodzaju to nie wiem, który lepszy Jeśli ekipy nie polecasz w 100% to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.05.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ok, dzięki. Właśnie się zastanawiam czy lepiej dać tynk i malować czy jednak barwiony w masie. A co do rodzaju to nie wiem, który lepszy Jeśli ekipy nie polecasz w 100% to rozumiem najlepiej dać tynk barwiony w masie, bo za pomalowanie tynku farbą trzeba dodatkowo zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 dzień dobry z rana hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.05.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Moim kierbudem był nasz kolega, który generalnie prowadzi tylko i wyłącznie duże budowy developerskie, ale dla nas zrobił wyjątek. Tak, mam podłogówkę w całym domu. Na podłogach mam deskę dwuwarstwową z FinishParkietu. Oj to szkoda Może dałby się namówić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 09.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lidka,przypadkowo zauwazylam ze umawiam sie wstepnie z ekipa jaka u ciebie robila karton-gipsy. Jestes z ich pracy zadowolna?m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Wszyscy są zadowoleni z Misiaczkow.Hejka Lidziu, co tam wyprawiasz na budowie/domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Oj to szkoda Może dałby się namówić . nie wiem, bo generalnie nie lubi takich "małych pierdółek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lidka, przypadkowo zauwazylam ze umawiam sie wstepnie z ekipa jaka u ciebie robila karton-gipsy. Jestes z ich pracy zadowolna? m Tak jestem zadowolona i serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Wszyscy są zadowoleni z Misiaczkow. Hejka Lidziu, co tam wyprawiasz na budowie/domu? Hej Myszko Teraz zaczyna się powoli robić ogrodzenie. W zeszłym tygodniu wylali pod nie fundamenty, mam nadzieję, że w tym zaczną już stawiać ogrodzenie. Poza tym w środę przychodzi stolarz i będą się kładły schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.05.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Łe u niej to już nie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 o fundamentach czytałam, na foty czekam:)Moje ogrodzenie też sie robi,a własciwie schnieCzekam więc na efekt schodów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.05.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ale oczywiście żadna zdjęć nie wstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ale oczywiście żadna zdjęć nie wstawi A ty czemu się fochasz, skoro na żywo wszystko widziałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.05.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 A ty czemu się fochasz, skoro na żywo wszystko widziałaś ? Monia w naszym imieniu przemawia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts