MonikaC 09.05.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ja chce foty ogrodzenia i to dokładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.05.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.05.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Monia w naszym imieniu przemawia:D Naszym i moim. Żadne fotek nie dodają i już*tęskni mi się*za podglądaniem Lidziu, jak z tym ogrodzeniem? Napiszesz mi na priv ile sobie życzą za te poziome sztachetki? Pytałam już wcześniej ale chyba przeoczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Monia w naszym imieniu przemawia:D ja chce foty ogrodzenia i to dokładne i ja i ja na razie nie mam co pokazywać. Jak tylko chłopaki wyjdą z ziemi i zaczną układanie pustaków, to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Naszym i moim. Żadne fotek nie dodają i już*tęskni mi się*za podglądaniem Lidziu, jak z tym ogrodzeniem? Napiszesz mi na priv ile sobie życzą za te poziome sztachetki? Pytałam już wcześniej ale chyba przeoczyłaś koszt poziomych sztachetek u jednego pana, to ok 130 zł/mb do negocjacji. Na razie nie brałam dokładnej wyceny, bo potrzebuję wymiarów poszczególnych przęseł i bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lidziu dzięki Ci o Przewspaniała:hug: jazda z Tobą to rozkosz dla ciała i ducha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 koszt poziomych sztachetek u jednego pana, to ok 130 zł/mb do negocjacji. Na razie nie brałam dokładnej wyceny, bo potrzebuję wymiarów poszczególnych przęseł i bramy No to ja z niecierpliwością czekam na efekty!!! Mam nadzieję że Pan nie z tych samych co kierbud (robi tylko dla wybranych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No to ja z niecierpliwością czekam na efekty!!! Mam nadzieję że Pan nie z tych samych co kierbud (robi tylko dla wybranych) na efekty trzeba będzie pewnie poczekać koło miesiąca, bo na razie na zakup przęseł kasy brak a pan od przęseł robi dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jutro zaczynają się montować schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.05.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 na efekty trzeba będzie pewnie poczekać koło miesiąca, bo na razie na zakup przęseł kasy brak a pan od przęseł robi dla wszystkich Lidziu, miesiąc nie wiem jak Tobie, ale mnie w czasie budowy leci nie wiem kiedy! Także spokojnie sobie poczekam 130 pln za mb mam rację że to nie jest jakoś bardzo dużo? (cały czas pamiętam jak wycenili to ogrodzenie majkiemu) A kto Ci to muruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 SCHODY SUPER!!!! Zapowiadam się z wizyta na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jutro zaczynają się montować schody weź mnie nie wkurzaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 weź mnie nie wkurzaj:P pewnie i mnie przegoni, ci nasi maja zolwie tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Lidziu dzięki Ci o Przewspaniała:hug: jazda z Tobą to rozkosz dla ciała i ducha;) Nie ma za co, mi też było miło pogadać, pośmiać się i zwiedzić Krzcięcice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 SCHODY SUPER!!!! Zapowiadam się z wizyta na przyszły tydzień zapraszam, zapraszam weź mnie nie wkurzaj:P a co z twoimi schodami ? zamówiłaś już ? pewnie i mnie przegoni, ci nasi maja zolwie tempo moi panowie mają skończyć we czwartek, więc twoi pewnie skończą wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 no co Lidziunia nazwa zarąbista jeszcze mnie język boli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Taaaa zamówiłam:bash: ja już materiał mam ale stolarza nieeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Lidka pędziwiatr Pasiulka dawaj dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 schody siem montują :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts