MonikaC 29.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam, U mnie sąsiedzie tez nie dostali Dzwoń, dzwoń i pisz co słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Moi dostali przy WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.04.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 haloł, jak mija dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 haloł, jak mija dzionek? bardzo miło byłam już dzisiaj na pazurkach wieczorkiem spotykamy się z naszym wykonawcą, aby w końcu podpisać umowę, bo na razie to umówieni "na gębę" jesteśmy a z mniej przyjemnych rzeczy, to rozliczam PITy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.04.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A do urzędu nie zadzwoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A do urzędu nie zadzwoniła zadzwoniła i się wkurzyła, więc dzień nie jest już tak piękny architekt, która nam robiła zagospodarowanie terenu nie napisała jakiś rzeczy na mapkach i są do poprawy, ale to łatwe i mam nadzieję, że zostanie zaałtawione w przyszłym tygodniu. Gorsze jest to, że urząd twierdzi, że mam na działce rów melioracyjny, który biegnie wzdłuż jednego z boków działki W związku z tym powinnam się odsunąć od tego rowu z domem o 5 metrów No tak, ale qrwa jaki rów Ja nie mam żadnego rowu na działce, co więcej nie ma go nawet na mapach melioracyjnych, więc jakim cudem nagle znalazł się na mapach w urzędzie ? Jadę jutro do urzędu i zobaczę o co im kurna chodzi Tak więc mój dobry humor był sobie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.04.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może się pomylili??? Kurde burdel w tych wszystkich dokumentach wszędzie mają bo w melioracji u nas na mapce jest sączek w innym miejscu niż u sąsiada na mapce a w rzeczywistości był w jeszcze innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witajcie w realu Gdy nam z kanalizacją na teren wchodzili, rozkopali dziurę o średnicy koło 10 m i z 6 godzin szukali końca rury - tak ślicznie był zrobiony plan kanalizacji przez poprzednia ekipę, parę lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może się pomylili??? Kurde burdel w tych wszystkich dokumentach wszędzie mają bo w melioracji u nas na mapce jest sączek w innym miejscu niż u sąsiada na mapce a w rzeczywistości był w jeszcze innym no burdel totalny mają u mnie na mapkach mamy dwa sączki, ale od razu w melioracji powiedzieli, że mamy ich sobie poszukać, bo mogą być w innym miejscu niż na mapie, bądź może ich w ogóle nie być Kurde, ale z tym rowem, to mnie normalnie zabili Jeśli oni uważają, że mamy rów, to na środku tego rowu sąsiad sobie postawił ogrodzenie, bo innej możliwości nie widzę. Zajerzyłam się okrutnie, bo 2 tygodnie im zajęło, aby stwierdzić, że mam jakiś rów na działce Przeczuwałam, że nie pójdzie tak łatwo z tym PnB A najgorsze jest to, że dzisiaj nie mogłam się od pani telefonicznie dowiedzieć w jaki sposób mam wyjaśnić, że tego rowu to ja nie mam. Powiedziała mi, że powinnam porozmawiać z moim architektem, który robił zagospodarowanie terenu, ale co do tego ma mój architekt ? Przecież nie on twierdzi, że ten rów istnieje. @#$%^$%&$*%&$^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no Lidziu nie wiesz, że macie rów Ci urzędnicy to zawsze coś wynajdą oby tylko dało się to łatwo odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 eeeee u nas jest jeszcze lepiej... jesteśmy przyłączeni do rury wodnej, której nie ma nigdzie na mapach a kazali nam za przyłączenie płacić i za wodę też ale rura nie wiedzą czyja i skad idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tfu, jak do tej pory to był najgorszy moment budowania cała papierologia bez przerwy kulała, ciągłe poprawki i gdzie się człowiek nie ruszył - pozwolenia, pozwolenia i pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 eeeee u nas jest jeszcze lepiej... jesteśmy przyłączeni do rury wodnej, której nie ma nigdzie na mapach a kazali nam za przyłączenie płacić i za wodę też ale rura nie wiedzą czyja i skad idzie ... rura widmo zupełnie jak mój rów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 eeeee u nas jest jeszcze lepiej... jesteśmy przyłączeni do rury wodnej, której nie ma nigdzie na mapach a kazali nam za przyłączenie płacić i za wodę też ale rura nie wiedzą czyja i skad idzie ... rura widmo zupełnie jak mój rów no nam na początku to nie było do śmiechu ponieważ nie chcieli nas w ogóle przyłączyć a jak im powiedzieliśmy, że tam jest rura do sąsiadów to się zdziwili i nie wiedzą co to za rura i jak sąsiedzi się zgodzą to możemy się wpiąć ale musimy i tak zapłacić ... za rurę widmo!!! paranoja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 eeeee u nas jest jeszcze lepiej... jesteśmy przyłączeni do rury wodnej, której nie ma nigdzie na mapach a kazali nam za przyłączenie płacić i za wodę też ale rura nie wiedzą czyja i skad idzie ... rura widmo zupełnie jak mój rów no nam na początku to nie było do śmiechu ponieważ nie chcieli nas w ogóle przyłączyć a jak im powiedzieliśmy, że tam jest rura do sąsiadów to się zdziwili i nie wiedzą co to za rura i jak sąsiedzi się zgodzą to możemy się wpiąć ale musimy i tak zapłacić ... za rurę widmo!!! paranoja!!! paranoja tylko w Polsce możliwe a teraz ciągną drugą rurę, tak ? dowiedzieliście się coś w tej sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć Lidszu. Kurde tak chwaliłam i doopa. Mi naprawdę poszło gładko. Ja na mapce miałam końcówkę sączka w jednym rogu domu ale jak kopaliśmy fundamenty to nic nie znależliśmy. Potem jak mąż wodę doprowadzł do domu to znalazł się sączek w zupełnie innym miejscu niż na mapkach i olaliśmy sprawę a niech sobie tam siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 o jesooo widzę, że nie tylko ja się mam z tą budową życzę szybkiego rozwiązania sprawy rowu widmo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.04.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 eeeee u nas jest jeszcze lepiej... jesteśmy przyłączeni do rury wodnej, której nie ma nigdzie na mapach a kazali nam za przyłączenie płacić i za wodę też ale rura nie wiedzą czyja i skad idzie ... rura widmo zupełnie jak mój rów no nam na początku to nie było do śmiechu ponieważ nie chcieli nas w ogóle przyłączyć a jak im powiedzieliśmy, że tam jest rura do sąsiadów to się zdziwili i nie wiedzą co to za rura i jak sąsiedzi się zgodzą to możemy się wpiąć ale musimy i tak zapłacić ... za rurę widmo!!! paranoja!!! paranoja tylko w Polsce możliwe a teraz ciągną drugą rurę, tak ? dowiedzieliście się coś w tej sprawie ? mąż o 9 tej ma spotkanie w wodociągach zobczymy co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.04.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzień dobry witajcie po chwili przerwy Im więcej się czyta o papierologii, tym bardziej jesteśmy dziko uradowani że kupiliśmy działkę z pozwoleniem na budowę i projektem i nie trzeba było tego wszystkiego uzgadniać i wyjaśniać i tłumaczyć... Bo to jakiś koszmar jest Lidszu, trzymamy kciuki za zniknięcie rowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 eeeee u nas jest jeszcze lepiej... jesteśmy przyłączeni do rury wodnej, której nie ma nigdzie na mapach a kazali nam za przyłączenie płacić i za wodę też ale rura nie wiedzą czyja i skad idzie ... rura widmo zupełnie jak mój rów no nam na początku to nie było do śmiechu ponieważ nie chcieli nas w ogóle przyłączyć a jak im powiedzieliśmy, że tam jest rura do sąsiadów to się zdziwili i nie wiedzą co to za rura i jak sąsiedzi się zgodzą to możemy się wpiąć ale musimy i tak zapłacić ... za rurę widmo!!! paranoja!!! paranoja tylko w Polsce możliwe a teraz ciągną drugą rurę, tak ? dowiedzieliście się coś w tej sprawie ? mąż o 9 tej ma spotkanie w wodociągach zobczymy co powiedzą to trzymam kciuki, żeby się wszystko wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts