rasia 12.05.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Schody - REWELACJA!!! A kolorek wymiata! Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.05.2011 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dobrze, że jeszcze górę mam nie wykończoną, bo bym się chyba popłakała, że nie mam takich pięknych schodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 13.05.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Bardzo fajne schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Lidszu - bardzo fajne schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.05.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Schody - REWELACJA!!! A kolorek wymiata! Bomba! Bardzo fajne schody. Lidszu - bardzo fajne schody! bardzo wam dziękuję dziewczyny Dobrze, że jeszcze górę mam nie wykończoną, bo bym się chyba popłakała, że nie mam takich pięknych schodków Gosiu, cieszę się, że podobają ci się moje schody Swoich też się doczekasz na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 lidziu pięknie masz z niecierpliwością czekam na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 lidziu pięknie masz z niecierpliwością czekam na kuchnię dzięki ja też z niecierpliwością na nią czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 No przy kuchni to pewnie padnę z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ja na wszystko czekam to i na Twoja kuchnie z ochota poczekam z pewnoscia warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.05.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Lidzia możesz podać dokładna nazwe (granitu?) z którego masz wykonana ramkę wokół kominka?Chcemy w czerwcu zrobić zabudowę naszego wkładu ale że na kamień czeka się kilka tyg muszę go wybrać już teraz.Najgorsze że nie mogę nic poogladać w realu (buduje na odległość ) i muszę wybrać na podstawie zdjęc zamieszczonych w necie.Czy ten kamień jest czysto czarny czy ma jakieś nakrapiania?Masz może jakaś fotke z bliższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Lidzia możesz podać dokładna nazwe (granitu?) z którego masz wykonana ramkę wokół kominka?Chcemy w czerwcu zrobić zabudowę naszego wkładu ale że na kamień czeka się kilka tyg muszę go wybrać już teraz.Najgorsze że nie mogę nic poogladać w realu (buduje na odległość ) i muszę wybrać na podstawie zdjęc zamieszczonych w necie.Czy ten kamień jest czysto czarny czy ma jakieś nakrapiania?Masz może jakaś fotke z bliższa? to jest granit absolut black. Jest trochę nakrapiany. Mogę w poniedziałek zrobić ci zbliżenia jeśli jesteś zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 No przy kuchni to pewnie padnę z zazdrości ja na wszystko czekam to i na Twoja kuchnie z ochota poczekam z pewnoscia warto nie przesadzajcie dziewczyny, kuchnia jak kuchnia zwyczajna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 No tak myślę, że zwyczajna, a nie z kosmosu będzie;) Będzie zlew, będzie zmywarka, jakaś mniej lub bardziej wypaśna lodówka, będą szafki i szuflady i blat roboczy będzie.... No to jest zwyczajna kuchnia.... Kosmiczna to chyba pod sufitem by latała... Pokaż Lidzia co u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 moje nie będą takie piękne bo nie będą dywanowe:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.05.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 (edytowane) Lidzia dzieki Myśle że sama nazwa wystarczy bo znalazłam w necie kilka zbliżeń tego granitu i na niektórych dobrze widać jego kolorystyke (te nakrapiania) Podoba mi sie jeszcze ten Shanxi Black http://www.tradeget.com/free_list/p40473/F6838/china_black_granite_shanxi_black.html Są prawie identyczne równie ładnie odbijają światło.Może jak wybierałaś swój kamień zwrociłaś na niego uwage i wiesz czym sie różni od Absolute Black? ps A może to jedno i to samo? http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/granit-chinski-shanxi-black-absolute-black-nero-zimbabwe-ozarow-mazowiecki_4596509.html Edytowane 14 Maja 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Lidzia dzieki Myśle że sama nazwa wystarczy bo znalazłam w necie kilka zbliżeń tego granitu i na niektórych dobrze widać jego kolorystyke (te nakrapiania) Podoba mi sie jeszcze ten Shanxi Black http://www.tradeget.com/free_list/p40473/F6838/china_black_granite_shanxi_black.html Są prawie identyczne równie ładnie odbijają światło.Może jak wybierałaś swój kamień zwrociłaś na niego uwage i wiesz czym sie różni od Absolute Black? ps A może to jedno i to samo? http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/granit-chinski-shanxi-black-absolute-black-nero-zimbabwe-ozarow-mazowiecki_4596509.html Szczerze mówiąc, to pan przywiózł nam kilka próbek różnych kamieni (marmury, piaskowca, granitów) i my wybraliśmy akurat Absoluta. Nie rozglądałam się za żadnym innym i nie wiem, czy ten Shanxi Black, to to samo co Absolut. Wiem natomiast, że czasami Absolut występuje pod nazwą Nero Zimbabwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.05.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Lidzia już nie zawracam głowy bo doczytałam wczoraj .Faktycznie to dwa różne granity gdyż jeden ma pochodzie z Indie (Absolute ) a drugi Chiny (Shanxi ).Myślę że na 90 % zamówię ten Twój bo jest piękny Zresztą nie tylko kominek masz super bo mimo że nie udzielam się często ciągle podglądam i zachwycam się Twoimi wnętrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.05.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 czeeeeeeeee kudłata idę polukać schody o których tu zachwyty poczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Lidzia już nie zawracam głowy bo doczytałam wczoraj .Faktycznie to dwa różne granity gdyż jeden ma pochodzie z Indie (Absolute ) a drugi Chiny (Shanxi ).Myślę że na 90 % zamówię ten Twój bo jest piękny Zresztą nie tylko kominek masz super bo mimo że nie udzielam się często ciągle podglądam i zachwycam się Twoimi wnętrzami Kaka, bardzo mi miło, że podoba ci się mój domek Mam nadzieję, że granit będzie ci się podobał, bo rzeczywiście jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 czeeeeeeeee kudłata idę polukać schody o których tu zachwyty poczytałam cze piękna fajnie, że się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts