wu 19.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 ja dostałam dzisiaj od mojego syna zaproszenie do przedszkola na dzień mamy w dzień mamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 A ile jest transz z banku???? Nie mam bladego pojęcia ... A jak dostaniesz kasiorkę to już siwy dym będzie, tak kolejne prace polecą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.05.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 i jak przedstawienie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 A ile jest transz z banku???? Nie mam bladego pojęcia ... to wszystko zależy od banku. My akurat mamy 4 transze, ale może być ich mniej, bądź więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 i jak przedstawienie ?? Jak poszło? przedstawienie super !!!! oczywiście O. wiodła prym i najgłośniej śpiewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 pokaz foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 pokaz foty jutro pokażę, bo dopiero wróciłam do domu. Musiałam z M pojechać do chirurga, bo miał z głowy wycinaną przerośniętą bliznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 brzmi groźnie, ale mam nadzieję, ze to tylko kosmetyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 auć mam nadzieję że to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 brzmi groźnie, ale mam nadzieję, ze to tylko kosmetyka? auć mam nadzieję że to nic poważnego całe szczęście nic groźnego zrobiła mu się wielka gula w miejscu blizny, którą różni lekarze różnie interpretowali (po wyczyszczeniu okazało się, że to były 3 ogromne kaszaki). Mój mąż ostatnio ją naruszył i zaczęła krwawić, więc lekarz postanowił to usunąć. Ma jeden szew, w poniedziałek do kontroli, a w następny poniedziałek na zdjęcie szwu. Generalnie dobrze, że to usunął, bo miał problemy z czesaniem, jak również z obcinaniem włosów, bo gula miała wymiary 2x2 cm i odstawała od skóry na 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No to twój pierwszy mąż miał upiększający zabieg chirurgiczny;) Dobrze, że już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.05.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Uff super że to tylko kosmetyka. Moja chrzestna miała kaszaka na plecach ale takiego 3x3 i też sobie go ciągle podrażniała. Któregoś dnia zachaczyła go biustonoszem i pękł a wtedy już musiała iść na czuszczenie bo wcześniej to gdzie tam końmi by jej nie zaciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Lidzia zdrowka dla meża niech mu się szybko i ładnie wszystko goi.Przeważnie facecie maja wielkie opory do chodzenia po lekarzach (zresztą w sumie nie tylko oni;)) wiec dobrze że to się tak skończyło.Pamietam ze na elewacji masz tynk Ceresitu (zadowolona jestes z ocieplenia?).Czy całe ocieplenie robiłąs tym systemem?Chodzi mi o klej do przyklejania styropianu-pamietasz ktorym kleiliscie?Nie wiedze na fotkach czy kołkowaliscie dodatkowo styro.Chce u siebie położyc grafitowy styropian i nie wiem który klej bedzie dobru aby go ttrzymał (najlepiej bez kołków) Myślałam roboć wszystko systemem Kabe tylko nie moge nigdzie znależc info czy ich kleje Kombi sa napewno dobre.Zastanawiam sie wiec nad Ceresitem lub Weberem.Może dziewczyny tutaj zagladajace tez kleily grafitowy styropian i powiedza ktory system u nich sie sprawdzil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 hej dziewczyny weekend spędziliśmy na spacerach nad Wisłą oraz grillowaniu ze znajomymi Było super. Niestety M wdał się stan zapalny po usuwaniu kaszaków W weekend spuchło mu pół czoła i dzisiaj lekarz przepisał mu antybiotyk. Kuźwa, dlaczego nie zrobił tego od razu ? Powinien od razu mu go przepisać, bo kaszaki były naruszone i na pewno dostały się tam bakterie. No nic, najważniejsze, że już wiemy na czym stoimy i leczenie się zaczęło. A z przyjemniejszych rzeczy, to w piątek przed zabiegiem chirurgicznym M odebrał swój nowy samochód służbowy - jest suuuuupeeeer !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.05.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 samochod sluzbowy najlepszy na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Lidzia zdrowka dla meża niech mu się szybko i ładnie wszystko goi.Przeważnie facecie maja wielkie opory do chodzenia po lekarzach (zresztą w sumie nie tylko oni;)) wiec dobrze że to się tak skończyło. Pamietam ze na elewacji masz tynk Ceresitu (zadowolona jestes z ocieplenia?) .Czy całe ocieplenie robiłąs tym systemem?Chodzi mi o klej do przyklejania styropianu-pamietasz ktorym kleiliscie?Nie wiedze na fotkach czy kołkowaliscie dodatkowo styro.Chce u siebie położyc grafitowy styropian i nie wiem który klej bedzie dobru aby go ttrzymał (najlepiej bez kołków) Myślałam roboć wszystko systemem Kabe tylko nie moge nigdzie znależc info czy ich kleje Kombi sa napewno dobre.Zastanawiam sie wiec nad Ceresitem lub Weberem. Może dziewczyny tutaj zagladajace tez kleily grafitowy styropian i powiedza ktory system u nich sie sprawdzil . Kaka, na elewacji mam jakiś tynk (którego nazwy teraz nie pamiętam), ale ponieważ wyszedł kanarkowy, to został przemalowany farbą elewacyjną Ceresitu. Z farby jestem bardzo zadowolona, bo naprawdę super pokryła ten okropny żółty kolor. Styropian był klejony i kołokowany. Jakim klejem, nie pamiętam, bo kupował go mój wykonawca. Jutro będę na budowie, to może jak został jakiś worek, to spiszę nazwę kleju. Nazwy tynku nie będę podawać, bo niestety wzornik kolorów nie ma nic wspólnego z tym co się dostaje (chyba, że ja miałam pecha, to firmy, która dobierała kolor i go mieszała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 samochod sluzbowy najlepszy na swiecie dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.05.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Lidzia, a gdzie spacerowaliście? i grillowaliście. Może się minęliśmy Samochód służbowy - dobro niecocenione. Jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Lidzia, a gdzie spacerowaliście? i grillowaliście. Może się minęliśmy Samochód służbowy - dobro niecocenione. Jaki? Byliśmy na La Playa nad Wisłą - to sobota, a grillowaliśmy w Lesznowoli - niedziela. A samochód to Peugeot 508 SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts