monsanbia 23.05.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 zdałaś, plus 5 no to mogłyśmy się minąć weekend piękny był, choć gorący edit: eeeej, też*chcę taką służbówkę, może być nawet mężowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 No kochana bryka jak ta lala - pożyczaj jak najczęściej No i zdrówka dla M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 No kochana bryka jak ta lala - pożyczaj jak najczęściej No i zdrówka dla M mam taki zamiar, zresztą M nie widzi przeszkód, abym sobie pożyczała. Samochód jest naprawdę zarąbisty i zupełnie inny od 407, którą M miał wcześniej M ma spuchnięte pół twarzy, opuchlizna zajęła mu pół czoła i nachodzi na oko od strony nosa. Trochę swoim wyglądem przypomina mi tego pana po lewej na górze ze Star Trecka http://www.firm.warszawa.pl/wp-content/uploads/2009/05/star-trek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Oj to współczuję A dziewczynki Taty się nie boją? Moja córa gdy Tata miał opatrunek na oku, bardzo się na niego boczyła i chyłkiem przemykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Oj to współczuję A dziewczynki Taty się nie boją? Moja córa gdy Tata miał opatrunek na oku, bardzo się na niego boczyła i chyłkiem przemykała nie, nawet się nie boją. całe szczęście nie ma żadnego opatrunku na głowie. Przykłada sobie teraz tylko zimną gazę na opuchliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Życzę szybkiego powrotu do ,,siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.05.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Lidzia w takim razie gdybyś nie zapomniała to prosze sprawdż nazwe tego kleju Nie zazdroszcze opuchlizny M-pewnie musi go niezle bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Lidzia w takim razie gdybyś nie zapomniała to prosze sprawdż nazwe tego kleju Nie zazdroszcze opuchlizny M-pewnie musi go niezle bolec trochę go boli, ale daje radę będę pamiętać o kleju, ale nie daję głowy, czy jeszcze jakiś worek mi został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Lidziunia to kiedy nowa furą przez pomorze zamorze i NRD:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Nowa bryczka i na dodatek służbowa to najlepszy samochód na świecie Szkoda, że ja nie mam żadnego służbowego autka... I zdrówka dla pierwszego małżonka Kakusku ja styropian kleiłam bez kołkowania i to grubości 20cm, a kupowałam albo Tytan, albo cersanit taki jak pianka z pistoletu kleili... Nie odkleisz jak zaschie... , ale dłużej się robi... Dziś nie wiem czy jeszcze raz kleiłabym tym klejem... wyszło ponad 1000zł drożej od zwykłego takiego, i moi majstrowie robili to dłużej i pierwszy raz tym klejem... W sumie nie dziwię się, że ludzie tego kleju nie stosują, bo wychodzi dużo drożej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Arnika o tym styropianie czytałam a zeby było śmieszniej reklamuja że duzo szybciej sie z nim pracuje Pewnie ekipa ktora ciagle uzywa tego kleju da sobie rade i faktycznie szybciej bedzie im sie kleilo ale moj wykonawca nigdy go nie uzywal wiec nie chce by na moim domu robil testy On doradza zeby po prostu wizasc klej z worka ale jakis lepszy (tylko ktory jest lepszy?hihihi) Tak sobie mysle ze moze wezme po prostu klej ktory uzywa sie do siatki bo na pewno jest mocniejszy i powienien utrzymac ten grafitowy styro (na kolkowanie zdecyduje sie jedynie na naroznikach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.05.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) hej Lidka, schody wyszły super. kiedy wpadacie na kawe do mnie ? juz wrocilismy wiec mozemy sie umowic, chetnie na jakies przedpoludnie. zadowolona jestes z panów od ogrodzenia? Edytowane 25 Maja 2011 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Kaka, przepraszam, ale nie byłam w końcu dzisiaj na budowie, ale postaram się podjechać jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Kaka, przepraszam, ale nie byłam w końcu dzisiaj na budowie, ale postaram się podjechać jutro dojrzałam właśnie na jednym ze zdjęć, że klej do styropianu miałam firmy Optolith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 hej Lidka, schody wyszły super. kiedy wpadacie na kawe do mnie ? juz wrocilismy wiec mozemy sie umowic, chetnie na jakies przedpoludnie. zadowolona jestes z panów od ogrodzenia? Sylwia, dziękuję bardzo jak będę miała chwilkę, to się odezwę i umówimy się na spotkanie panowie od ogrodzenia na razie zrobili mi fundamenty pod ogrodzenie - z tego etapu jestem jak na razie zadowolona. Jak będę mieć kasę, to polecimy z resztą ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.05.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Cześć Loczek D ma ospę Jestem uziemiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.05.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Lidzia dziekuje bardzo:hug:Zobacze czy maja go u nas na składzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Lidzia a czemu Cię nie ma u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Lidzia a czemu Cię nie ma u siebie;) bo nic się ciekawego nie dzieje na budowie pustki, nie licząc mnie, bo zaczęłam znowu walczyć z myciem okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 O, ambitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts