ghost34 01.06.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dawno mnie nie było dzien dobry gratuluje bardzo pieknych schodów i posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Musialaby cos najpierw wypic. to się da załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dawno mnie nie było dzien dobry gratuluje bardzo pieknych schodów i posadzek hej Duchu dziękuję bardzo za gratulacje i pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 no i jak idzie mycie okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 no i jak idzie mycie okien? dzisiaj zrobiłam sobie dzień dziecka a zresztą mycie w takim upale nie należy do najprzyjemniejszych jutro się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 jutro ma być odrobinę chłodniej:yes: a nad morzem to jest całkiem chłodno, tata dziś dzwonił i po południu było tylko 16 stopni:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 jutro ma być odrobinę chłodniej:yes: a nad morzem to jest całkiem chłodno, tata dziś dzwonił i po południu było tylko 16 stopni:eek: to niezła różnica temperatur dzisiaj trochę chłodniej, więc niedługo zbieram się na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ostatni będąc na budowie też patrzyłam na moje brudne okna i już mnie przerażało to mycie. To pierwsze zawsze najgorsze.Miłego pucowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Lidzia, ale przynajmniej swoje myjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ostatni będąc na budowie też patrzyłam na moje brudne okna i już mnie przerażało to mycie. To pierwsze zawsze najgorsze. Miłego pucowania. Lidzia, ale przynajmniej swoje myjesz. dzięki dziewczyny rzeczywiście to pierwsze mycie jest najgorsze. Przeniosłam się dzisiaj na górę, bo tam są troszkę czystsze okna Udało mi się dzisiaj umyć duże podwójne okno balkonowe w sypialni i jedno zwykłe. Teraz mam przynajmniej od frontu czyste wszystkie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja za pierwszym razem malo sie nie zalamalam mimo, ze mam znaaaaaaaaaaaaaacznie mniej. Najgorsze byly moskitiery, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 dzięki dziewczyny rzeczywiście to pierwsze mycie jest najgorsze. Przeniosłam się dzisiaj na górę, bo tam są troszkę czystsze okna Udało mi się dzisiaj umyć duże podwójne okno balkonowe w sypialni i jedno zwykłe. Teraz mam przynajmniej od frontu czyste wszystkie okna Wypracowałaś jakiś sposób, żeby się nie zamęczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Lidzia, hej! A ja napiszę co innego - zazdroszczę Też bym chciała myć już swoje okna!!! Pokażesz po wymyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Wypracowałaś jakiś sposób, żeby się nie zamęczyć? Taaaaa, jedno okno dziennie naprawdę, szczególnie w takich upałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Lidzia gdzie Ci się spieszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Lidzia, hej! A ja napiszę co innego - zazdroszczę Też bym chciała myć już swoje okna!!! Pokażesz po wymyciu? Monika, nie zazdrość. To jest katorga - gąbeczka, ściereczki, nożyk do usuwania większych kropek tynku, bieganie po drabinie w tą i z powrotem Ale jeszcze tylko 12 zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2011 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Lidszu w słońcu okien się nie myje zbyt szybko wysychają wszelkie płyny, szyba się nagrzewa.... poczekaj na chmurki W tym roku umyłam okna na parterze. Następnego dnia rano podchodzę do okna na górze i patrzę z przerażeniem jak bardzo od wczoraj się pobrudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 wniosek z tego ze nie oplaca sie myc okien, jeden deszcz i znow sa calkiem brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.06.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 wniosek z tego ze nie oplaca sie myc okien, jeden deszcz i znow sa calkiem brudne o, i to mi się podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.06.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Teraz chyba najlepiej wieczorem Cześć zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts