monsanbia 04.06.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Okna wymyte? Ile Ty tego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Teraz chyba najlepiej wieczorem Cześć zakręcona cześć słońce, już po ospie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Okna wymyte? Ile Ty tego masz? chyba żartujesz mam "tylko" 18 okien + 2 dachowe na strychu, ale o nich to w ogóle nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.06.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 chyba żartujesz mam "tylko" 18 okien + 2 dachowe na strychu, ale o nich to w ogóle nie myślę ojaciesune!!!! ja mam połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 ojaciesune!!!! ja mam połowę to masz luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Nie chwaliłam wam się, ale moja starsza córcia wczoraj zdobyła dwa II miejsca w konkursach czytania po polsku i angielsku w swojej szkole jestem z niej niesamowicie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 gratulacje takiej Pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Lidka gratulacje!!!! Zdolniacha Wam rośnie U nas w sumie po ospie. Zostały tylko strupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 No no gratuluje!! moja by miala 2 ale od konca w ktorej klasie jest twoja cora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Lidzia no to gratulacje dla Córci i dla mamy też eeeeeee to czego Ty tak z tymi oknami się pieścisz:jawdrop: ja mam 15 zwykłych plus 6 dachowych i dwa wyłazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 gratulacje takiej Pociechy Lidka gratulacje!!!! Zdolniacha Wam rośnie U nas w sumie po ospie. Zostały tylko strupki. dzięki dziewczyny cieszę się, że jesteście już po ospie No no gratuluje!! moja by miala 2 ale od konca w ktorej klasie jest twoja cora?? Martusia, dziękuję bardzo. I. jest w zerówce dopiero, ale chodziła do dwujęzycznego przedszkola, a teraz do dwujęzycznej szkoły Lidzia no to gratulacje dla Córci i dla mamy też eeeeeee to czego Ty tak z tymi oknami się pieścisz:jawdrop: ja mam 15 zwykłych plus 6 dachowych i dwa wyłazy wielkie dzięki wiesz z tych 18 okien, to 8 dużych podwójnych balkonowych, jedno balkonowe pojedyńcze, a reszta w większości to też niemałe podwójne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 to tym wieksze gratulacje, jakos tak mi sie kojarzylo, ze powinna byc jeszcze w przedszkolu a ty o czytaniu mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 mądrą masz Córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 gratuluje Corci co do okien, to mam 11 plus 16 dachowych cale szczescie nie musze tego myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 to tym wieksze gratulacje, jakos tak mi sie kojarzylo, ze powinna byc jeszcze w przedszkolu a ty o czytaniu mowisz oni już w przedszkolu zaczęli naukę czytania, ale teraz w zerówce zrobili niesamowite postępy. Na początku zerówki moje dziecko dukało i składało wyrazy sylabami, a teraz czyta płynnie, tylko czasami jak widzi jakiś nowy, trudny wyraz, to musi go najpierw przesylabować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 gratuluje Corci co do okien, to mam 11 plus 16 dachowych cale szczescie nie musze tego myc Ania, dziękuję bardzo co do okien, to później też ich nie będę musiała myć (mam nadzieję, że później znajdę kogoś do sprzątania), ale teraz jedna babka krzyknęła mi taką kwotę za mycie, że szczękę zbierałam z podłogi, a innej na szybko nie udało mi się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 ja cale szczescie mieszkam w zaglebiu ogorkowym, i wyciagnac jakas babe z pola na mycie okien to nie jest jakas straszna trauma finansowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2011 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Dzień dobry Córci gratuluję Okien współczuję... dobrze, że mam tylko 13... Ufff jak dobrze... Aaaa i moje jakoś specjalnie nie były usyfione... umyłam w pół dnia... no może w jeden dzień, ale nie aż tyle dni co wy tu piszecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.06.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Tak sie wystraszyłam mycia tych okien ze zaczełam liczyc swoje U nas tylko parter do mycia bo gora to wiekszosc dachowych.Lidzia a przykrywaliscie okna folia podczas ocieplania domku?Moze wtedy byłoby z nimi mniej tej dłubaniny z kropeczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.06.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Matko liczę swoje..... 11 okien plus 3 balkony, 8 dachowych - luzik dam radę ale przed pierwszym myciem zażyję relanium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts