lidszu 05.06.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Dzień dobry Córci gratuluję Okien współczuję... dobrze, że mam tylko 13... Ufff jak dobrze... Aaaa i moje jakoś specjalnie nie były usyfione... umyłam w pół dnia... no może w jeden dzień, ale nie aż tyle dni co wy tu piszecie..... Arnika, dziękuję to rzeczywiście bardzo szybko umyłaś okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 ja mam 16 w tym jedno wielkie tarasowe i do tego 5 polaciowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Tak sie wystraszyłam mycia tych okien ze zaczełam liczyc swoje U nas tylko parter do mycia bo gora to wiekszosc dachowych.Lidzia a przykrywaliscie okna folia podczas ocieplania domku?Moze wtedy byłoby z nimi mniej tej dłubaniny z kropeczkami. ja nie mam dachowych okien, oprócz tych dwóch na strychu, może wtedy szybciej by mi szło miałam oczywiście zabezpieczane okna foliami, ale to i tak nie zmienia faktu, że są pobrudzone. Muszę wezwać moich panów malarzy, którzy malowali wewnątrz agregatem, bo tak mi uświnione ramy okien, że nie mogę ich doszorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.06.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 gnoje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 gnoje:mad: no ale niech się teraz martwią jak je domyć, bo ja nie mam na to siły i nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Ale że co? Że faktycznie tak ciężko domyć te ramy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Lidzia, jesli zaschnelo to tylko zyletka. Potem aceton, ale tu trzeba uwazac, bo mozesz rozpuscic plastik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 ale tu trzeba uwazac, bo mozesz rozpuscic plastik... Matko, piszcie mi tu szybko co trzeba robić, żeby tego nie robić. To wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Małgoś ale żyletka to z kolei ramy pokaleczy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Matko, piszcie mi tu szybko co trzeba robić, żeby tego nie robić. To wszystko przede mną Przypilnowac, zeby dobrze zamaskowali tasma i to porzadna, a nie taka, ktora sie albo odklei albo wleje sie farba pod nia, albo z kolei tak sie przyklei, ze potem sciaga sie ja z kawalkiem sciany (trzeba ja zdjac w odpowiednim czasie). Niestety maskowanie to u nas temat traktowany ozieble, a to podstawa sukcesu kazdego malarza. Małgoś ale żyletka to z kolei ramy pokaleczy:( No co Ty powiesz, przez ostatni tydzien skrobalam zyletka ramy u klientow, to tez trzeba umiec robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Lidzia wołaj Małgoś na skrobanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Malgos, co to za taśma, ma jakąś nazwę?Jak będę wiedziała co, to bedę wymagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Lidzia, gratulacje dla córci. Z oknami poszalałaś Ja na szczęście mam połowę i bez dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Lidzia wołaj Małgoś na skrobanie:lol2: Malgos, co to za taśma, ma jakąś nazwę? Jak będę wiedziała co, to bedę wymagać Tasma maskujaca to tasma maskujaca, tylko bron Boze ta z casto niebieska - bardzo slabo sie klei, wiec nadaje sie na sciany, ale nie na ramy. Grzebki uzywaja jeszcze tanszej takiej bialej, trzyma sie jak na... wiesz czym. My uzywamy takiej bialej, ale ze sklepu z farbami, nazywa sie master czy jakos tak. Nie jest najtansza, ale nie zabija cena - rolka chyba cos 8 zl, ale ta rolka jest znacznie mniejsza niz niebieski delfin z casto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No co Ty powiesz, przez ostatni tydzien skrobalam zyletka ramy u klientow, to tez trzeba umiec robic. Wiesz, ja mogę skrobać żyletką, ale mam okna w okleinie drewnopodobnej i troszku trudno nią operować w zagłębieniach ja się przestałam przejmować, bo skoro panowie nie potrafią zabezpieczyć okien, to niech je teraz myją. Obiecali, że wszystko po sobie posprzątają i że będzie czysto, więc niech spełnią swoje obietnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Lidka, gratulacje dla I. Mama dumna nieslychanie Super. rosnie wam geniusz mycie okien to jakas masakra, zwlaszcza z karteczke przyklejonych, mysle ze na pozniej nie powinnas miec problemow ze znalezieniem pomocy. Dzieki za bloczki, powiedz jak sie rozliczymy. Dzis mam spore zamieszanie u siebie, ale moze jutro lub po jutrze wpadlabys do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Cześć Loczek. A próbowałaś zmywaczem silikonowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.06.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Matko liczę swoje..... 11 okien plus 3 balkony, 8 dachowych - luzik dam radę ale przed pierwszym myciem zażyję relanium kiedys wzielam udzial w konkursie plynu do mycia okien i wygralam mycie wszystkich okien szkoda ze poza miastem juz to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.06.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 kurcze ale jednorazowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 07.06.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, Lidszu ale u Ciebie zmiany już się wykańczasz i dosłownie i w prznośni!poprostu strasznie długo nie zaglądałam na forum bo potem mam strasznego doła że ja jeszcze nie mogę si ebudować, wykańczać i wogóle,nawet tych 18-tu okien myć a niewiesz jak bym chciała!A tak na poważnie to współczucia tyle okien wyszorować - tak średnio 2 -3 razy do roku -ło matko.......Popatrzyłam sobie na Twoje wnętrza wygląda to wszystko super, podobają mi isę bardzo schody - powiedz mi jak masz zagospodarowane miejsce pod schodami??i wogóle jakich gabarytów jest miejsce poświęcone na schody.Bo ja w mojej wyobraźni to już mabluje mój w myślach wybudowany domek:)Pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2011 przez jo-aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts