Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Lidszu ale u Ciebie zmiany już się wykańczasz i dosłownie i w prznośni!

poprostu strasznie długo nie zaglądałam na forum bo potem mam strasznego doła że ja jeszcze nie mogę si ebudować, wykańczać i wogóle,

nawet tych 18-tu okien myć a niewiesz jak bym chciała!

A tak na poważnie to współczucia tyle okien wyszorować - tak średnio 2 -3 razy do roku -ło matko.......

Popatrzyłam sobie na Twoje wnętrza wygląda to wszystko super,

podobają mi isę bardzo schody - powiedz mi jak masz zagospodarowane miejsce pod schodami??

i wogóle jakich gabarytów jest miejsce poświęcone na schody.

Bo ja w mojej wyobraźni to już mabluje mój w myślach wybudowany domek:)

Pozdrawiam

Lisowska, cieszę się, że do mnie zajrzałaś po tak długiej nieobecności :D cieszę się, że ci się u mnie wszystko podoba :D Zobaczysz, że ty też niedługo będziesz tak mieć, tylko nie znikaj już na tak długo z forum ;) :D

Miejsce pod schodami zagospodaruję na spiżarkę. Jest w miarę duże, aby poustawiać na jednej ze ścian półki, a na nich ogórki kiszone i kompoty. Wejście do spiżarki mam z pomieszczenia gospodarczego. Wiem, że niektóry w takim miejscu robią sobie schowki na odkurzacze i inne mopy, więc na pewno znajdziesz sposób zagospodarowania na tą wnękę.

czesc Mała Kręcona wykańczająca się.

Masz super, czysć te okna i nie opóźniaj przeprowadzki.

Hej Myszolku :D

cieszę się, że do mnie zajrzałaś, bo niedawno myślałam co tam u ciebie.

myję te moje cholerne okna, ale mam już naprawdę dosyć, a jeszcze połowy nie obrobiłam :bash: :evil:

dzisiaj sobie zrobiłam przerwę, bo po pierwsze upał niesamowity, a po drugie w końcu odezwał się nasz "kochany" bank, że przygotował nam aneks do umowy i byłam go podpisać :) W końcu, w przyszłym tygodniu dostaniemy kasę :D. Tylko jeszcze mój Wynajęty musi wrócić ze Szwecji i też podpisać stosowne dokumenty.

Hej Myszolku :D

myję te moje cholerne okna, ale mam już naprawdę dosyć, a jeszcze połowy nie obrobiłam :bash: :evil:

Jeszcze myjesz???? :jawdrop:

Przerażasz mnie. Czyli ja moją połowę też będę tyle myć???? Wiem wiem, zabezpieczyć. Ale wolę się*przygotować na najgorsze i potem cieszyć z odwrotnej sytuacji :)

Brawo - dla banku!

Chyba zaraz zobaczymy ogrodzenie! :)

Kiedy kuchnia!!!???

Jeszcze myjesz???? :jawdrop:

Przerażasz mnie. Czyli ja moją połowę też będę tyle myć???? Wiem wiem, zabezpieczyć. Ale wolę się*przygotować na najgorsze i potem cieszyć z odwrotnej sytuacji :)

Brawo - dla banku!

Chyba zaraz zobaczymy ogrodzenie! :)

Kiedy kuchnia!!!???

kuchnia mam nadzieję, że będzie niedługo. Podejrzewam, że jest prawie gotowa, ale i tak muszę zaczekać na kredyt. W kolejce czekają też drzwi wew., ale muszę za nie dopłacić, więc też muszą poczekać.

A okna zabezpiecz bardzo dokładnie i to grubszą folią, a nie taką cieniutką malarską, bo ona się szybko rwie i potem jest wszystko upaćkane. Dodatkowo ja mam ciemne okna, gdzie o wiele bardziej widać bud

A okna zabezpiecz bardzo dokładnie i to grubszą folią, a nie taką cieniutką malarską, bo ona się szybko rwie i potem jest wszystko upaćkane. Dodatkowo ja mam ciemne okna, gdzie o wiele bardziej widać bud

Dobze, pse pani, tako zrobim :)

My mamy mega ciemne - dąb bagienny.

No ale transza już za chwilę, więc można oczekiwać widoków na dniach, co nie?

Dobze, pse pani, tako zrobim :)

My mamy mega ciemne - dąb bagienny.

No ale transza już za chwilę, więc można oczekiwać widoków na dniach, co nie?

ja mam orzechowe, więc podobne. Zminimalizuj również konieczność ich otwierania i łażenie przez nie, bo ramy w środku będziesz mieć tak usyfione, że potem będzie kłopot. Właśnie przez to mam teraz takie problemy, bo mi naciukali w te okna wszystkiego i teraz muszę z tym walczyć

a to ....

no to będzie Ci to musiał nieźle zrekompensować.

On tam sobie służbuje na całego, to Tobie się teraz co najmniej weekend w spa należy :p

ja już miałam mieć tyle weekendowych wyjazdów do SPA, że teraz powinnam co najmniej na 2 tygodnie jechać :lol2: Mam zamiar wysłać Wynajętego z dziećmi na wczasy w wakacje, a sama odpocząć na kanapie

To nie lepiej zostawić Wynajętego w domu z dziećmi a samej wyjechać?

Zaoszczędzicie (teoretycznie oczywiście ;) ) bo pojedzie jedna, nie 3 osoby a Ty sobie pożyjesz. Tu masażyk, tak palemka w drinku.

Pomyśl nad tym :)

o widzisz - nie otwierać okien - zakodowałam

To nie lepiej zostawić Wynajętego w domu z dziećmi a samej wyjechać?

Zaoszczędzicie (teoretycznie oczywiście ;) ) bo pojedzie jedna, nie 3 osoby a Ty sobie pożyjesz. Tu masażyk, tak palemka w drinku.

Pomyśl nad tym :)

o widzisz - nie otwierać okien - zakodowałam

ale Wynajęty mnie nie puści samą :rotfl: