78mysz 08.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 czesc Mała Kręcona wykańczająca się. Masz super, czysć te okna i nie opóźniaj przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam, Lidszu ale u Ciebie zmiany już się wykańczasz i dosłownie i w prznośni! poprostu strasznie długo nie zaglądałam na forum bo potem mam strasznego doła że ja jeszcze nie mogę si ebudować, wykańczać i wogóle, nawet tych 18-tu okien myć a niewiesz jak bym chciała! A tak na poważnie to współczucia tyle okien wyszorować - tak średnio 2 -3 razy do roku -ło matko....... Popatrzyłam sobie na Twoje wnętrza wygląda to wszystko super, podobają mi isę bardzo schody - powiedz mi jak masz zagospodarowane miejsce pod schodami?? i wogóle jakich gabarytów jest miejsce poświęcone na schody. Bo ja w mojej wyobraźni to już mabluje mój w myślach wybudowany domek:) Pozdrawiam Lisowska, cieszę się, że do mnie zajrzałaś po tak długiej nieobecności cieszę się, że ci się u mnie wszystko podoba Zobaczysz, że ty też niedługo będziesz tak mieć, tylko nie znikaj już na tak długo z forum Miejsce pod schodami zagospodaruję na spiżarkę. Jest w miarę duże, aby poustawiać na jednej ze ścian półki, a na nich ogórki kiszone i kompoty. Wejście do spiżarki mam z pomieszczenia gospodarczego. Wiem, że niektóry w takim miejscu robią sobie schowki na odkurzacze i inne mopy, więc na pewno znajdziesz sposób zagospodarowania na tą wnękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 czesc Mała Kręcona wykańczająca się. Masz super, czysć te okna i nie opóźniaj przeprowadzki. Hej Myszolku cieszę się, że do mnie zajrzałaś, bo niedawno myślałam co tam u ciebie. myję te moje cholerne okna, ale mam już naprawdę dosyć, a jeszcze połowy nie obrobiłam dzisiaj sobie zrobiłam przerwę, bo po pierwsze upał niesamowity, a po drugie w końcu odezwał się nasz "kochany" bank, że przygotował nam aneks do umowy i byłam go podpisać W końcu, w przyszłym tygodniu dostaniemy kasę . Tylko jeszcze mój Wynajęty musi wrócić ze Szwecji i też podpisać stosowne dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 08.06.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ze Szwecji a cóż on tam robi a wynajęty to ten drugi czy pierwszy bo ja już się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ten pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hej Myszolku myję te moje cholerne okna, ale mam już naprawdę dosyć, a jeszcze połowy nie obrobiłam Jeszcze myjesz???? Przerażasz mnie. Czyli ja moją połowę też będę tyle myć???? Wiem wiem, zabezpieczyć. Ale wolę się*przygotować na najgorsze i potem cieszyć z odwrotnej sytuacji Brawo - dla banku! Chyba zaraz zobaczymy ogrodzenie! Kiedy kuchnia!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ze Szwecji a cóż on tam robi a wynajęty to ten drugi czy pierwszy bo ja już się pogubiłam Ten pierwszy sobie pojechał na wyjazd firmowy na wędkowanie a ja zostałam z myciem okien, dziewczynkami i domem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 sobie pojechał na wyjazd firmowy na wędkowanie a ja zostałam z myciem okien, dziewczynkami i domem sama A zostawił Ci brykę chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No chyba jej do Szwecji nie zabral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Jeszcze myjesz???? Przerażasz mnie. Czyli ja moją połowę też będę tyle myć???? Wiem wiem, zabezpieczyć. Ale wolę się*przygotować na najgorsze i potem cieszyć z odwrotnej sytuacji Brawo - dla banku! Chyba zaraz zobaczymy ogrodzenie! Kiedy kuchnia!!!??? kuchnia mam nadzieję, że będzie niedługo. Podejrzewam, że jest prawie gotowa, ale i tak muszę zaczekać na kredyt. W kolejce czekają też drzwi wew., ale muszę za nie dopłacić, więc też muszą poczekać. A okna zabezpiecz bardzo dokładnie i to grubszą folią, a nie taką cieniutką malarską, bo ona się szybko rwie i potem jest wszystko upaćkane. Dodatkowo ja mam ciemne okna, gdzie o wiele bardziej widać bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A zostawił Ci brykę chociaż No chyba jej do Szwecji nie zabral. no właśnie świnia nie zostawił i zabrał do Szewcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A okna zabezpiecz bardzo dokładnie i to grubszą folią, a nie taką cieniutką malarską, bo ona się szybko rwie i potem jest wszystko upaćkane. Dodatkowo ja mam ciemne okna, gdzie o wiele bardziej widać bud Dobze, pse pani, tako zrobim My mamy mega ciemne - dąb bagienny. No ale transza już za chwilę, więc można oczekiwać widoków na dniach, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no właśnie świnia nie zostawił i zabrał do Szewcji a to .... no to będzie Ci to musiał nieźle zrekompensować. On tam sobie służbuje na całego, to Tobie się teraz co najmniej weekend w spa należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dobze, pse pani, tako zrobim My mamy mega ciemne - dąb bagienny. No ale transza już za chwilę, więc można oczekiwać widoków na dniach, co nie? ja mam orzechowe, więc podobne. Zminimalizuj również konieczność ich otwierania i łażenie przez nie, bo ramy w środku będziesz mieć tak usyfione, że potem będzie kłopot. Właśnie przez to mam teraz takie problemy, bo mi naciukali w te okna wszystkiego i teraz muszę z tym walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 a to .... no to będzie Ci to musiał nieźle zrekompensować. On tam sobie służbuje na całego, to Tobie się teraz co najmniej weekend w spa należy ja już miałam mieć tyle weekendowych wyjazdów do SPA, że teraz powinnam co najmniej na 2 tygodnie jechać Mam zamiar wysłać Wynajętego z dziećmi na wczasy w wakacje, a sama odpocząć na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 To nie lepiej zostawić Wynajętego w domu z dziećmi a samej wyjechać? Zaoszczędzicie (teoretycznie oczywiście ) bo pojedzie jedna, nie 3 osoby a Ty sobie pożyjesz. Tu masażyk, tak palemka w drinku. Pomyśl nad tym o widzisz - nie otwierać okien - zakodowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 To nie lepiej zostawić Wynajętego w domu z dziećmi a samej wyjechać? Zaoszczędzicie (teoretycznie oczywiście ) bo pojedzie jedna, nie 3 osoby a Ty sobie pożyjesz. Tu masażyk, tak palemka w drinku. Pomyśl nad tym o widzisz - nie otwierać okien - zakodowałam ale Wynajęty mnie nie puści samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ale Wynajęty mnie nie puści samą Ahaaaaaa, a on to sobie może ... służbować ... A on myśli, że w domu to już nie można ... to tamto? Ale się uśmiałam, faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 chcialam sie pochwalic ze wyprzedzilam Cie w myciu okien i mam wszystkie czysciutkie ale deszcz pada wiec pewnie zarazbeda zaciapane, ech... wlanie piora sie firanki. jak bedziesz jechala do tego spa to wez mnie ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 chcialam sie pochwalic ze wyprzedzilam Cie w myciu okien i mam wszystkie czysciutkie ale deszcz pada wiec pewnie zarazbeda zaciapane, ech... wlanie piora sie firanki. no tak, weź mnie dobij jak bedziesz jechala do tego spa to wez mnie ze soba bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts