Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Mnie też takie swięta wykańczają psychicznie. W zeszłym tygodniu było zakończenie przedszkola dla dzieci, które idą do szkoły. Było królowanie. Kazde dziecko musiało usiąść z rodzicami na tronie i wysłuchać jak je będą wspominać inne dzieci, ciocie i wujek:). Ledwo się opanowałam. To był cud, ze przetrwałam tą imprezę w miarę trzymając fason.

U nas dzieciaki śpiewają "Weź mnie, weź mnie na ręce". Jak były małe to jeszcze ok, ale teraz jak widziałam, jak takie stare konie skaczą i spiewają z łapkami wyciągniętymi do góry, to refleksja dopada jak nic.Az mi się znowu chce beczeć, ze czas tak szybko leci.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem dzisiaj padnięta strasznie. Nie wyspałam się.

Zapłaciłam za drzwi wew. i będą się montowały 5-7 lipca. Myślałam, że będą wcześniej, ale w przyszłym tygodniu wyjeżdżamy na wakacje na tydzień, więc panowie przyjdą jak już wrócimy.

Dzisiaj też zadzwonię i dowiem jak stoimy z kuchnią, ale pewnie też montaż będzie po wczasach

Oldzia, witaj i zapraszam częściej :D Cieszę się, że podoba ci się nasz domek i chętnie w razie co odpowiem na pytania.

Namiary na pana od barierek mogę przesłać na priv, ale od razu zaznaczam, że pan był dość drogi. Był polecony przez mojego kierbuda, a że potrzebowałam kogoś "na już", to nie miałam czasu szukać nikogo tańszego. Możesz też zajrzeć do dziennika MonikaC (jej wpis jest na początku tej strony moich komentarzy), bądź do Zuz@nka. Obydwu robił barierki ten sam pan (robi też nowoczesne) i z tego co mówiły nie jest drogi. Jeśli będziesz chciała na niego namiar, to napisz do Moniki, bo Zuza urodziła teraz synka i rzadko zagląda na forum.

Ok lidszu dzięki wielkie:) już lecę zobaczyć..., a do Ciebie na pewno powrócę;)

Ps. jak możesz prześlij mi na priva cenę za metr takiej barierki - chciałabym tak orientacyjnie wiedzieć, ile ta przyjemność kosztuje;)

Muszę odnaleźć faktury, ale postaram ci się jeszcze dzisiaj wysłać

nic się na budowie na razie nie dzieje, więc i do komentarzy nikt nie zagląda :(

mam nadzieję, że na początku lipca się wszystko ruszy :D Od 5 lipca będą się montować drzwi wew., mam nadzieję, że kuchnia również się pojawi.

Za to piątek lecimy na tydzień na Rodos, aby naładować trochę akumulatory przed końcówką wykończeniówki ;)

Lidziu, gorące życzenia!

Szczęścia i jak najmniej trosk w Waszym związku

Buziak!

Wszystkiego najlepszego!!!

Lidzia wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Was :)

miłego oglądania;)

Najlepszego dla Was

dzięki wielkie dziewczyny :D

mam nadzieję, że spektakl będzie nam się podobał :D

A dzisiaj obchodzimy z Wynajętym 8 rocznicę ślubu :D

W ramach prezentu idziemy jutro na "Nędzników" do teatru Roma :) Bilety musiałam rezerwować 3 miesiące temu, bo są tak oblegani

Tak się kiedyś zastanawialam, o kim Ty mówisz Wynajęty :D

Tak czy inaczej niech się Wam wiedzie:)

PS. Ale dlaczego Wynajęty? :rolleyes: