78mysz 15.06.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Mnie też takie swięta wykańczają psychicznie. W zeszłym tygodniu było zakończenie przedszkola dla dzieci, które idą do szkoły. Było królowanie. Kazde dziecko musiało usiąść z rodzicami na tronie i wysłuchać jak je będą wspominać inne dzieci, ciocie i wujek:). Ledwo się opanowałam. To był cud, ze przetrwałam tą imprezę w miarę trzymając fason. U nas dzieciaki śpiewają "Weź mnie, weź mnie na ręce". Jak były małe to jeszcze ok, ale teraz jak widziałam, jak takie stare konie skaczą i spiewają z łapkami wyciągniętymi do góry, to refleksja dopada jak nic.Az mi się znowu chce beczeć, ze czas tak szybko leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Fajny miałaś dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ja też się rozklejam na takich uroczystościach i obserwuję z przerażeniem, że z wiekiem jest coraz gorzej byle co i już płaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Tez tak mam Im starsza tym wiekszy mazgaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jestem dzisiaj padnięta strasznie. Nie wyspałam się. Zapłaciłam za drzwi wew. i będą się montowały 5-7 lipca. Myślałam, że będą wcześniej, ale w przyszłym tygodniu wyjeżdżamy na wakacje na tydzień, więc panowie przyjdą jak już wrócimy. Dzisiaj też zadzwonię i dowiem jak stoimy z kuchnią, ale pewnie też montaż będzie po wczasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.06.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witaj lidszu:) przychodzę o MarJel i już zostanę Twój domek zapowiada się imponująco:yes: i pewnie nie raz przyjdę o coś podpytać..., a tym razem chciałam zapytać o koszt barierek na balkonach? może jakiś namiar na wykonawcę? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.06.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Oldzia, witaj i zapraszam częściej Cieszę się, że podoba ci się nasz domek i chętnie w razie co odpowiem na pytania. Namiary na pana od barierek mogę przesłać na priv, ale od razu zaznaczam, że pan był dość drogi. Był polecony przez mojego kierbuda, a że potrzebowałam kogoś "na już", to nie miałam czasu szukać nikogo tańszego. Możesz też zajrzeć do dziennika MonikaC (jej wpis jest na początku tej strony moich komentarzy), bądź do Zuz@nka. Obydwu robił barierki ten sam pan (robi też nowoczesne) i z tego co mówiły nie jest drogi. Jeśli będziesz chciała na niego namiar, to napisz do Moniki, bo Zuza urodziła teraz synka i rzadko zagląda na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.06.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Ok lidszu dzięki wielkie:) już lecę zobaczyć..., a do Ciebie na pewno powrócę Ps. jak możesz prześlij mi na priva cenę za metr takiej barierki - chciałabym tak orientacyjnie wiedzieć, ile ta przyjemność kosztuje;) Edytowane 17 Czerwca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.06.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ok lidszu dzięki wielkie:) już lecę zobaczyć..., a do Ciebie na pewno powrócę Ps. jak możesz prześlij mi na priva cenę za metr takiej barierki - chciałabym tak orientacyjnie wiedzieć, ile ta przyjemność kosztuje;) Muszę odnaleźć faktury, ale postaram ci się jeszcze dzisiaj wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.06.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dziewczyny, gdzie w W-wie mogę dostać ładne drewniane listwy przypodłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.06.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Muszę odnaleźć faktury, ale postaram ci się jeszcze dzisiaj wysłać dobrze poczekam, aż tak bardzo mi się nie śpieszy;) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.06.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 nic się na budowie na razie nie dzieje, więc i do komentarzy nikt nie zagląda mam nadzieję, że na początku lipca się wszystko ruszy Od 5 lipca będą się montować drzwi wew., mam nadzieję, że kuchnia również się pojawi. Za to piątek lecimy na tydzień na Rodos, aby naładować trochę akumulatory przed końcówką wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.06.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A dzisiaj obchodzimy z Wynajętym 8 rocznicę ślubu W ramach prezentu idziemy jutro na "Nędzników" do teatru Roma Bilety musiałam rezerwować 3 miesiące temu, bo są tak oblegani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.06.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Lidziu, gorące życzenia!Szczęścia i jak najmniej trosk w Waszym związkuBuziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.06.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A dzisiaj obchodzimy z Wynajętym 8 rocznicę ślubu Wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.06.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Lidzia wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Was miłego oglądania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.06.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Najlepszego dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.06.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Lidziu, gorące życzenia! Szczęścia i jak najmniej trosk w Waszym związku Buziak! Wszystkiego najlepszego!!! Lidzia wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Was miłego oglądania;) Najlepszego dla Was dzięki wielkie dziewczyny mam nadzieję, że spektakl będzie nam się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A dzisiaj obchodzimy z Wynajętym 8 rocznicę ślubu W ramach prezentu idziemy jutro na "Nędzników" do teatru Roma Bilety musiałam rezerwować 3 miesiące temu, bo są tak oblegani Tak się kiedyś zastanawialam, o kim Ty mówisz Wynajęty Tak czy inaczej niech się Wam wiedzie:) PS. Ale dlaczego Wynajęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 100 lat w zgodzie i miłości Już byłaś na tym spektaklu????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts