lidszu 21.06.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Tak się kiedyś zastanawialam, o kim Ty mówisz Wynajęty Tak czy inaczej niech się Wam wiedzie:) PS. Ale dlaczego Wynajęty? Dzięki Kasia A Wynajęty dlatego, ponieważ u Wiolaszki na parapetówie dziewczyny nie chciały uwierzyć, że przyjechałam z M, tylko sobie wynajęłam chłopa, aby udawał mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 100 lat w zgodzie i miłości Już byłaś na tym spektaklu????????? Wiola dziękuję bardzo A na spektakl idziemy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Sto lat Liduś z Wynajętym!!! Spektaklu zazdraszczam! Jeszcze nie byłam. Nooo i super zabawy na wyspie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 100 lat milego Wynajmowania Lidziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.06.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 100 lat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 1oo lat !!!A dlaczego dziewczyny nie chciały wierzyć, że to Twój M ? Taki model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.06.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No Lidzia gratulacje!!!!WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /u nas w sierpniu 10/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Pakujesz się już...?I czy z młodymi lecicie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 1oo lat !!! A dlaczego dziewczyny nie chciały wierzyć, że to Twój M ? Taki model ? To tez, ale glownie dlatego, ze Lidka sama wszedzie jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Oooo NIE Małgoś, nie wszędzie.... U mnie była z mężem, czy z wynajętym.........a ja to nie sama jeżdżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Sto lat Liduś z Wynajętym!!! Spektaklu zazdraszczam! Jeszcze nie byłam. Nooo i super zabawy na wyspie!!! 100 lat milego Wynajmowania Lidziu. No Lidzia gratulacje!!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /u nas w sierpniu 10/ dzięki kochane 1oo lat !!! A dlaczego dziewczyny nie chciały wierzyć, że to Twój M ? Taki model ? To tez, ale glownie dlatego, ze Lidka sama wszedzie jezdzi. dzięki wielkie Mirella Nie chciały uwierzyć, bo się już pogubiły z tymi moimi mężami, który jest prawdziwy, a który nie A w rozmowie wyszło, że sobie wynajęłam gacha, żeby nie przyjeżdżać sama na imprezkę Pakujesz się już...? I czy z młodymi lecicie????? Jeszcze się nie pakujemy, bo to robota Wynajętego Ja mu tylko znoszę rzeczy, a on układa w walizkach. Lecimy oczywiście z dziewczynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Oooo NIE Małgoś, nie wszędzie.... U mnie była z mężem, czy z wynajętym.... .....a ja to nie sama jeżdżę... no to z mężem, czy Wynajętym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Lidzia samych radosnych dni i wiele pięknych rocznic Wam życzę według moich danych to mąż był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.06.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 ale masz fajnie z tym pakowaniem u nas to ja muszę odwalać czarną robotę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Lidzia samych radosnych dni i wiele pięknych rocznic Wam życzę według moich danych to mąż był Wusieńko, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 ale masz fajnie z tym pakowaniem u nas to ja muszę odwalać czarną robotę.... on uważa, że lepiej nas pakuje, a ja nie wyprowadzam go z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Właśnie wróciliśmy z muzikalu "Nędznicy". Udało nam się (całkiem nieświadomie) załapać na ostatni spektakl w tym sezonie Przedstawienie było rewelacyjne i wszystkim naprawdę serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Lidzia ale masz fajnie ja swojego rozbestwiłam już za młodu - a teściowa mnie ostrzegała..... Płytky to po Twoim powrocie zabiorę No i wypoczywaj ile wlezie bo należy ci się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Buziaki na wyjazd zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Lidzia ale masz fajnie ja swojego rozbestwiłam już za młodu - a teściowa mnie ostrzegała..... Płytky to po Twoim powrocie zabiorę No i wypoczywaj ile wlezie bo należy ci się!!!! dzięki Monia, mam nadzieję, że odpoczynek nam się uda. Tak naprawdę ja nienawidzę układania rzeczy w walizkach i chętnie przekazuję to M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts