lidszu 23.06.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Buziaki na wyjazd zostawiam. dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Jak ja Ci zazdroszczę tego pakowania... ja pakuję cała rodzinkę zawsze i wszystko... czasami to naprawdę za dużo mam do zrobienia.... i padam.... Miłego wypoczynku dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Jak ja Ci zazdroszczę tego pakowania... ja pakuję cała rodzinkę zawsze i wszystko... czasami to naprawdę za dużo mam do zrobienia.... i padam.... Miłego wypoczynku dla całej rodzinki ja też niestety wszystko sama ............ ale może to i dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 24.06.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 udanego wypoczynku i dołączam do grona tych co to same muszą wszystko spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Hej, melduję, że wróciłam Było super, lenistwo na całego Pogoda fantastyczna, ale za to dzisiaj W-wa przywitała nas deszczem i chłodem, wrrrr Zanim dojechaliśmy do domu, to byłam cała przemarznięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 fajnie, że wyjazd się udał a u nas na północy pogoda też do bani ale przynajmniej do wieczora nie padało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Cześć Lidszu super, że urlop się udał - gdzie leniuchowaliście tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Gosiu, Pasie hejka Cześć Lidszu super, że urlop się udał - gdzie leniuchowaliście tym razem? byliśmy na Rodos Cały tydzień spędziliśmy nad morzem i nad basenem w naszym hotelu, sporadycznie chodząc do pobliskiego miasteczka. Nie chciało nam się nigdzie dalej ruszać, bo już byliśmy na Rodos 3 lata temu, więc najważniejsze miejsca do zwiedzania zaliczyliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ubrałaś się już cieplutko??????????poprałaś już? A tak z budowlanych rzeczy to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ubrałaś się już cieplutko?????????? poprałaś już? A tak z budowlanych rzeczy to kiedy przeprowadzka? przeprowadzka mam nadzieję w czasie wakacji. Od wtorku będą się montować drzwi wew. Dzisiaj byliśmy na budowie i obklejaliśmy schody, aby panowie nam ich nie zniszczyli jak będą wchodzić z drzwiami na górę. Czekamy też na kuchnię, ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie się zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 cześć urlopowiczko! No czekam na zdjęcia drzwi :0 A może wpadnę osobiście na macanko Kurcze tylko pogodę to mogłaś zabrać ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 cześć urlopowiczko! No czekam na zdjęcia drzwi :0 A może wpadnę osobiście na macanko Kurcze tylko pogodę to mogłaś zabrać ze sobą panowie mają kończyć we czwartek, więc możemy się umówić pogodę próbowałam zabrać ze sobą, ale się nie dała moje dziewczynki jak wylądowaliśmy w deszczu na Okęciu spytały się, czy mamy już jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dobre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Co się dziwić dzieciom, jak mój mąż ostatnio z pełnym przekonaniem stwierdził że już się*lato kończy (nie z powodu złej aury danego dnia, tak mu się*zdawało po prostu) Witaj w domu Lidzia! Widać*że jesteś zadowolona z wyjazdu Pokaż jakieś*fotki, u mnie w domu jest tak dobijająco brudno i niedomowo, to sobie chociaż na czyjeś wnętrza popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Co się dziwić dzieciom, jak mój mąż ostatnio z pełnym przekonaniem stwierdził że już się*lato kończy (nie z powodu złej aury danego dnia, tak mu się*zdawało po prostu) Witaj w domu Lidzia! Widać*że jesteś zadowolona z wyjazdu Pokaż jakieś*fotki, u mnie w domu jest tak dobijająco brudno i niedomowo, to sobie chociaż na czyjeś wnętrza popatrzę Monika, w domu u nas na razie cisza We wtorek zaczynają się montować drzwi wew. więc będą fotki, bo na razie nie mam żadnych nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Monika, w domu u nas na razie cisza We wtorek zaczynają się montować drzwi wew. więc będą fotki, bo na razie nie mam żadnych nowych. czekam (nie?)ciepliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Hejka Wpadam nadrobić zaległości, ale ciut tego duuużo więc tylko pomacham i lece dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Hejka Wpadam nadrobić zaległości, ale ciut tego duuużo więc tylko pomacham i lece dalej wcale nie dużo dopiero teraz zacznie się dziać - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No jak nie dużo o jakimś Rodosie czytałam i drzwiach a to mało nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts