Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu, Pasie hejka :D

Cześć Lidszu :) super, że urlop się udał - gdzie leniuchowaliście tym razem? :cool:

byliśmy na Rodos :D Cały tydzień spędziliśmy nad morzem i nad basenem w naszym hotelu, sporadycznie chodząc do pobliskiego miasteczka. Nie chciało nam się nigdzie dalej ruszać, bo już byliśmy na Rodos 3 lata temu, więc najważniejsze miejsca do zwiedzania zaliczyliśmy.

Ubrałaś się już cieplutko??????????

poprałaś już?

A tak z budowlanych rzeczy to kiedy przeprowadzka?

przeprowadzka mam nadzieję w czasie wakacji. Od wtorku będą się montować drzwi wew. Dzisiaj byliśmy na budowie i obklejaliśmy schody, aby panowie nam ich nie zniszczyli jak będą wchodzić z drzwiami na górę.

Czekamy też na kuchnię, ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie się zamontuje :D

cześć urlopowiczko!

No czekam na zdjęcia drzwi :0 A może wpadnę osobiście na macanko :D

Kurcze tylko pogodę to mogłaś zabrać ze sobą

panowie mają kończyć we czwartek, więc możemy się umówić

pogodę próbowałam zabrać ze sobą, ale się nie dała :(

moje dziewczynki jak wylądowaliśmy w deszczu na Okęciu spytały się, czy mamy już jesień :o :lol2:

Co się dziwić dzieciom, jak mój mąż ostatnio z pełnym przekonaniem stwierdził że już się*lato kończy (nie z powodu złej aury danego dnia, tak mu się*zdawało po prostu)

Witaj w domu Lidzia!

Widać*że jesteś zadowolona z wyjazdu :yes:

Pokaż jakieś*fotki, u mnie w domu jest tak dobijająco brudno i niedomowo, to sobie chociaż na czyjeś wnętrza popatrzę

Co się dziwić dzieciom, jak mój mąż ostatnio z pełnym przekonaniem stwierdził że już się*lato kończy (nie z powodu złej aury danego dnia, tak mu się*zdawało po prostu)

Witaj w domu Lidzia!

Widać*że jesteś zadowolona z wyjazdu :yes:

Pokaż jakieś*fotki, u mnie w domu jest tak dobijająco brudno i niedomowo, to sobie chociaż na czyjeś wnętrza popatrzę

Monika, w domu u nas na razie cisza :( We wtorek zaczynają się montować drzwi wew. więc będą fotki, bo na razie nie mam żadnych nowych.