Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zacieramy ręce i czekamy

Ja na tajemniczą kuchnię najbardziej!

Jakie Ty bierzesz listwy przypodłogowe? Drewniane z tego co pamiętam? Wybrałaś już/Kupiłaś?

biorę drewniane listwy, ale jeszcze nie kupiłam, bo ciągle szukam. Masz może jakieś namiary, gdzie można kupić takie listwy ?

biorę drewniane listwy, ale jeszcze nie kupiłam, bo ciągle szukam. Masz może jakieś namiary, gdzie można kupić takie listwy ?

No właśnie myślałam że już znalazłaś*jakieś (pamiętam że pytałaś*kiedyś kiedyś*o namiar)

A w Vip Parkiecie?

Co prawda nie przyglądałam się listwom ostatnio. Wystarczająco uwagi musiałam poświęcić podłodze do salonu na którą*nie mogłam się*ostatecznie zdecydować, ale widziałam, że listew tam dostatek. I chyba drewnianych też?

No właśnie myślałam że już znalazłaś*jakieś (pamiętam że pytałaś*kiedyś kiedyś*o namiar)

A w Vip Parkiecie?

Co prawda nie przyglądałam się listwom ostatnio. Wystarczająco uwagi musiałam poświęcić podłodze do salonu na którą*nie mogłam się*ostatecznie zdecydować, ale widziałam, że listew tam dostatek. I chyba drewnianych też?

niby listew u nich dostatek, ale jak chcesz coś wybrać, to nic nie mają ciekawego :( chyba, że to ja jestem taka wybredna. przed wczasami znalazłam w internecie dość fajne listwy, ale nie zapisałam sobie tej strony i będę musiała szukać od nowa

to widać jak rzadko do mnie zaglądasz :(

można powiedzieć, że przeprowadzka prawie tuż, tuż

Rzadko zaglądam na FM, więc nie rób scen :):) No to good, bo już myślałam, że coś się pozajączkowało . Czyli niebawem :) Będę podglądać.