monsanbia 03.07.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 dopiero teraz zacznie się dziać - mam nadzieję Zacieramy ręce i czekamy Ja na tajemniczą kuchnię najbardziej! Jakie Ty bierzesz listwy przypodłogowe? Drewniane z tego co pamiętam? Wybrałaś już/Kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Zacieramy ręce i czekamy Ja na tajemniczą kuchnię najbardziej! Jakie Ty bierzesz listwy przypodłogowe? Drewniane z tego co pamiętam? Wybrałaś już/Kupiłaś? biorę drewniane listwy, ale jeszcze nie kupiłam, bo ciągle szukam. Masz może jakieś namiary, gdzie można kupić takie listwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 czesc urlopowiczko. jak bylo? opalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 czesc urlopowiczko. jak bylo? opalona? było super , szkoda tylko, że tak krótko opalona. może jutro wrzucę jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.07.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 biorę drewniane listwy, ale jeszcze nie kupiłam, bo ciągle szukam. Masz może jakieś namiary, gdzie można kupić takie listwy ? No właśnie myślałam że już znalazłaś*jakieś (pamiętam że pytałaś*kiedyś kiedyś*o namiar) A w Vip Parkiecie? Co prawda nie przyglądałam się listwom ostatnio. Wystarczająco uwagi musiałam poświęcić podłodze do salonu na którą*nie mogłam się*ostatecznie zdecydować, ale widziałam, że listew tam dostatek. I chyba drewnianych też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Lida, wchodzę z myślą, że Ty już mieszkasz a tu nic z tego ... Przeprowadzka tuż tuż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.07.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No właśnie myślałam że już znalazłaś*jakieś (pamiętam że pytałaś*kiedyś kiedyś*o namiar) A w Vip Parkiecie? Co prawda nie przyglądałam się listwom ostatnio. Wystarczająco uwagi musiałam poświęcić podłodze do salonu na którą*nie mogłam się*ostatecznie zdecydować, ale widziałam, że listew tam dostatek. I chyba drewnianych też? niby listew u nich dostatek, ale jak chcesz coś wybrać, to nic nie mają ciekawego chyba, że to ja jestem taka wybredna. przed wczasami znalazłam w internecie dość fajne listwy, ale nie zapisałam sobie tej strony i będę musiała szukać od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.07.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Lida, wchodzę z myślą, że Ty już mieszkasz a tu nic z tego ... Przeprowadzka tuż tuż ? to widać jak rzadko do mnie zaglądasz można powiedzieć, że przeprowadzka prawie tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 było super , szkoda tylko, że tak krótko opalona. może jutro wrzucę jakieś fotki O żesz orzeszku!!! Ale Ci faaajnie!!! Przy tej pogodzie:mad: wyjechałabym choć na jeden dzień do słoneczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.07.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 O żesz orzeszku!!! Ale Ci faaajnie!!! Przy tej pogodzie:mad: wyjechałabym choć na jeden dzień do słoneczka... podobno pod koniec tygodnia mają być upały - mam nadzieję, że prognozy pogody się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 czesc Pogodynka, dawaj już z tą przeprowadzką, bo pomyślę sobie,że wcale nie chcesz nowego domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mysza, nie krzycz na nią, przecież się stara . Lepiej się wprowadzać w postaci opalonej, czyż nie? (to oczywiscie zazdrość straszliwa, bo w tym miesiącu nigdzie się na słońce zagraniczne nie wybieram. Dopiero w II połowie sierpnia... Jeszcze tyle czekaaaać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 to widać jak rzadko do mnie zaglądasz można powiedzieć, że przeprowadzka prawie tuż, tuż Rzadko zaglądam na FM, więc nie rób scen :) No to good, bo już myślałam, że coś się pozajączkowało . Czyli niebawem Będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 jest jutro a opalonej Lidzi niet:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.07.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Lidzia pamiętaj o namiarach dla mnie Najlepiej wyślij sms-kiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 04.07.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 jest jutro a opalonej Lidzi niet:( pewnie od deszczu się zmyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 04.07.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ale tu gwarno:) ile komentarzy:) Ja wracam do muratora. Mieliśmy rozpocząć dzisiaj naszego Topaza ale niestety deszcz nam na to nie pozwolił Czekamy i my i Pan koparka:) Składam troszkę spóźniome życzenia 1000 LAT z wynacjętym kimkolwiek on jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.07.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 jest jutro a opalonej Lidzi niet:( jakaś ty niecierpliwa dzień się jeszcze nie skończył http://img683.imageshack.us/img683/9708/imgp9536o.jpg http://img827.imageshack.us/img827/1848/imgp9556e.jpg http://img43.imageshack.us/img43/8531/imgp9557c.jpg http://img37.imageshack.us/img37/339/imgp9621.jpg i na deser http://img832.imageshack.us/img832/9770/imgp9628.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.07.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ależ Wam dobrze najpierw spojrzałam na pierwsze zdjęcie i myślałam, że ta jaszczurka to u Ciebie w domu, tylko ogon sobie ufarbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts