Elena76 04.07.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Lidszu, dlaczego przemalowałaś jaszczurce ogon ? no i nawet nie pytam czy woda była ciepła - uśmiech na buzi mówi sam za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 A na tym ostatnim czy to aby Ty????????? Ale fajnie i cieplutko.... wcale dziewczynkom się nie dziwię, że jesienią wróciły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 no ja nie wiem co fajniejsze jaszczurka z błękutnym ogonem czy Twoje foletowe butki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ale deserek do schrupania fajowa fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 :lol2:Gorąc i laba biją prosto w gębę z tych zdjęć przeokrutnie! Idę pod kołderkę... może zrobi mi się cieplej... Pięknie Wam było, a zdjęcie w wodzie CUDNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ależ Wam dobrze najpierw spojrzałam na pierwsze zdjęcie i myślałam, że ta jaszczurka to u Ciebie w domu, tylko ogon sobie ufarbowała Lidszu, dlaczego przemalowałaś jaszczurce ogon ? no i nawet nie pytam czy woda była ciepła - uśmiech na buzi mówi sam za siebie powiem wam, że nigdy nie widziałam takiej jaszczurki i cieszę się, że udało mi się jej zrobić fotkę. Też byłam zdziwiona, że ma turkusowy ogon A na tym ostatnim czy to aby Ty????????? Ale fajnie i cieplutko.... wcale dziewczynkom się nie dziwię, że jesienią wróciły.... Tak Wiola, na ostatnim to ja no ja nie wiem co fajniejsze jaszczurka z błękutnym ogonem czy Twoje foletowe butki:lol2: wiadomo, że fioletowe butki ale deserek do schrupania fajowa fota dziękować bardzo :lol2:Gorąc i laba biją prosto w gębę z tych zdjęć przeokrutnie! Idę pod kołderkę... może zrobi mi się cieplej... Pięknie Wam było, a zdjęcie w wodzie CUDNE!!! dziękuję powiem wam, że woda w morzu była cieplejsza, niż ta w basenie. Szkoda tylko, że dno kamieniste i trzeba było wchodzić w butach. Woda tak mi wypychała Crocsy do góry, że w ogóle nie mogłam pływać. Tu widać najlepiej http://img823.imageshack.us/img823/7185/imgp9625.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mysza, nie krzycz na nią, przecież się stara . Lepiej się wprowadzać w postaci opalonej, czyż nie? (to oczywiscie zazdrość straszliwa, bo w tym miesiącu nigdzie się na słońce zagraniczne nie wybieram. Dopiero w II połowie sierpnia... Jeszcze tyle czekaaaać.... niby fakt, ale opalać to się i na własnej rodzimej ziemi idzie bardzo dobrze I wcale nie krzyczę przecież, ale ileż takie domisko może stać odłogiem Lidzia fajne masz te różowe laczki;) Ja w tym roku kupuję płetwy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.07.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 niby fakt, ale opalać to się i na własnej rodzimej ziemi idzie bardzo dobrze I wcale nie krzyczę przecież, ale ileż takie domisko może stać odłogiem Lidzia fajne masz te różowe laczki;) Ja w tym roku kupuję płetwy;) szczególnie przez ostatnie parę dni można się opalać już nie mogę się patrzeć, jak ten dom tak sobie stoi samotny, ale mam nadzieję, że niedługo będzie przez nas zasiedlony do płetw nie zapomnij o masce i fajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.07.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ha ha ten sam kolor sobie upatrzyłam Relaksik to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 a ja kupilam turkusowe dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 http://img683.imageshack.us/img683/9708/imgp9536o.jpg zobacz co upolowałaś Plestiodon longirostris – gatunek krytycznie zagrożonej wyginięciem jaszczurki z rodziny scynkowatych (Scincidae). http://pl.wikipedia.org/wiki/Plestiodon_longirostris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wow, nawet nie wiedziałam, że to gatunek zagrożony Ona sobie chodziła pomiędzy leżakami przy basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.07.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Miło popatrzeć na takie fotki.I pomarzyć o wakacjach, na dodatek w ciepłych krajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 szczególnie przez ostatnie parę dni można się opalać no ja mam nadzieje, ze ostatnie dni to po prostu jakas anomalia jedynie mam w planach wyjazd sierpniowy i się zapłacze jak będzie taka pogoda dalej Witanko. Jaszczur fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wow, nawet nie wiedziałam, że to gatunek zagrożony Ona sobie chodziła pomiędzy leżakami przy basenie może właśnie dlatego zagrozona, że włazi ludziom pod nogi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Mysza daj spokój z płetwami;) ja tylko raz założyłam i się o mało nie utopiłam przez te cholery przy wyłażeniu z wody:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Lidka!! Ale odjazdowe zdjęcia!I nie mów mi, ze nie umiesz pływac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Mysza daj spokój z płetwami;) ja tylko raz założyłam i się o mało nie utopiłam przez te cholery przy wyłażeniu z wody:rotfl: może dlatego, ze fajki nie miałas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ha ha ten sam kolor sobie upatrzyłam Relaksik to jest to nie ma to jak fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 a ja kupilam turkusowe dzien doberek też fajowy kolorek ja swoje dostałam pod choinkę, więc większego wyboru nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts