lidszu 05.07.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Miło popatrzeć na takie fotki. I pomarzyć o wakacjach, na dodatek w ciepłych krajach. dzięki Becia. W następnym roku sobie odbijecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Lidka!! Ale odjazdowe zdjęcia! I nie mów mi, ze nie umiesz pływac ! dzięki w crocsach nie umiem pływać. musiałam machać rękami jak najęta, bo nogi od razu do góry mi podjeżdżały mój biedny kręgosłup wyginał się w nienaturalany łuk, czego nie lubi, więc po 5 min miałam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 może dlatego, ze fajki nie miałas;) dobra fajka to podstawa Wynajęty stwierdził, że mu też brakuje fajki, więc mu powiedziałam, że przecież ja mam dużo fajek, gdyby chciał nie chciał skorzystać niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ale tu gwarno:) ile komentarzy:) Ja wracam do muratora. Mieliśmy rozpocząć dzisiaj naszego Topaza ale niestety deszcz nam na to nie pozwolił Czekamy i my i Pan koparka:) Składam troszkę spóźniome życzenia 1000 LAT z wynacjętym kimkolwiek on jest:) dziękuję bardzo za życzenia dla mnie i Wynajętego Wynajęty, to mój osobisty Wynajęty od 11 lat dobrze, że opłaty nie są duże mam nadzieję, że aura pozwoli wam niedługo zacząć i pan koparka wykopie co trzeba pod fundamenty. Trzymam kciuki za pogodę i koniecznie pochwalcie się wbiciem pierwszej łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 siedzę sobie właśnie na budowie i czekam na panów z drzwiami wew. muszę przyznać, że internet lepiej mi tutaj hula niż u rodziców w domu. czas na przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.07.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 A ja jak zwykle z opóźnionym zapłonem. Nie zorientowałam się*wczoraj że są zdjęcia. I to jakie!!! Ale piękna okolica! Jaszczur czadowy, pogoda boska, kolorowo ... ahhhh zazdroscimy A Ty widzę*piękną kobietą*jesteś! Rozmarzyłam się, też chcę w ciepłe kraje. W jakim hotelu/okolicy byliście? DAWAJ DRZWI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 jak to jeszcze ich nie ma:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 A ja jak zwykle z opóźnionym zapłonem. Nie zorientowałam się*wczoraj że są zdjęcia. I to jakie!!! Ale piękna okolica! Jaszczur czadowy, pogoda boska, kolorowo ... ahhhh zazdroscimy A Ty widzę*piękną kobietą*jesteś! Rozmarzyłam się, też chcę w ciepłe kraje. W jakim hotelu/okolicy byliście? DAWAJ DRZWI! Monika, dziękuję Byliśmy na Rodos w hotelu Mikri Poli - otoczenie hotelu OK, sam hotel też, chociaż żarcie mieli kiepskie, więc cieszę się, że byliśmy tylko tydzień tutaj masz ten hotel http://www.tui.pl/wakacje-samolotem/blisko-i-cieplo/grecja/rodos/hotele;offer,2783,hotel-mikri-poli-rho14015?hotel=2110&offer_price=2700&f_ai=1 drzwi jeszcze nie ma, bo cały czas czekam na panów - mam nadzieję, że niedługo się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 panowie przyjechali, więc lecę - będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ale zdjęcia rób;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ale zdjęcia rób;) No, spróbowałaby nie! Hotel fajnie wygląda. Przez Ciebie lidzia wczoraj siedziałam do nocy i oglądałam oferty wakacji w Grecji Wszystko fajnie, tylko że jak chcemy się*w tym roku wprowadzić to by wypadało nie zostawiać co chwilę budowy samej sobie, bo wszystko się*wtedy opóźnia, wydłuża i staje w miejscu. Ale tak po cichu myślę że może pod konieć sierpnia? Albo we wrześniu? Będzie jeszcze ciepło? (wiem że będzie, ale ja lubię jak jest dobrze ciepło, nie mówię o ukropie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 No, spróbowałaby nie! Hotel fajnie wygląda. Przez Ciebie lidzia wczoraj siedziałam do nocy i oglądałam oferty wakacji w Grecji Wszystko fajnie, tylko że jak chcemy się*w tym roku wprowadzić to by wypadało nie zostawiać co chwilę budowy samej sobie, bo wszystko się*wtedy opóźnia, wydłuża i staje w miejscu. Ale tak po cichu myślę że może pod konieć sierpnia? Albo we wrześniu? Będzie jeszcze ciepło? (wiem że będzie, ale ja lubię jak jest dobrze ciepło, nie mówię o ukropie) we wrześniu będzie jeszcze ciepło. Jeśli chcesz fajny hotel to mogę ci polecić Akti Beach na Kos http://www.aktibeachclub.gr/ byłam w nim w zeszłym roku 2 razy - raz 2 tygodnie całą rodziną, a później sama z dziewczynkami przez tydzień. Hotel rewelacja - super wyżywienie - duży wybór, dobrze ugotowane (czego nie mogę powiedzieć o Mikri Poli w tym roku), super pizza włoska pieczona na miejscu przez rodowitego Włocha - moje dziewczyny i ja się nią zajadałyśmy. Do tego sushi, chińskie jedzenie. Hotel ma 3 baseny, spod hotelu kursuje bezpłatny autobus do pobliskiego miasteczka. Sam Kos jest bardzo małą wyspą, ale bardzo urokliwą i chyba najbardziej zieloną ze wszystkich na których byłam. Jest w ofercie TUI i z tego co wiem Greco (czy jak to się pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 to co uwielbiam w greckich hotelach to, to że nie są to kilku piętrowe molochy, tylko małe jednopiętrowe budyneczki rozłożone na dość dużej powierzchni. Trzeba się czasami nachodzić, aby dojść do restauracji, ale aż tak bardzo mi to nie przeszkadzało.Jedynym minusem Akti Beach jest brak zjeżdżalni dla dzieci na basenach, ale da się to przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ale zdjęcia rób;) postaram się zrobić, ale pewnie dopiero wieczorem, bo panowie na razie mają za zadanie wtaszczyć 13 par drzwi do domu + futryny i opaski, a co chwila pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 niby fakt, ale opalać to się i na własnej rodzimej ziemi idzie bardzo dobrze I wcale nie krzyczę przecież, ale ileż takie domisko może stać odłogiem Lidzia fajne masz te różowe laczki;) Ja w tym roku kupuję płetwy;) Jak widać po naszym, może niestety . Ale już bliziutko i się doczeka... Już leży taki jeden czerwony dąb, może go znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Jak widać po naszym, może niestety . Ale już bliziutko i się doczeka... Już leży taki jeden czerwony dąb, może go znasz? A co, zabrałeś Myszce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Jak widać po naszym, może niestety . Ale już bliziutko i się doczeka... Już leży taki jeden czerwony dąb, może go znasz? wprowadzać się będziemy pewnie w jednym czasie. Parapetówki się szykują, więc forumowicze nie powinni narzekać, bo będą mieli gdzie na imprezki przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Lidziu no tyle czekaliśmy to do wieczora na fotki też poczekamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 A co, zabrałeś Myszce ? W pewnym sensie ... Powiedzmy, że dość mocno zbliżyliśmy się koncepcjami . Co więcej możliwa jest także rozbójnicza kradzież dzrzwi wewnętrznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 wprowadzać się będziemy pewnie w jednym czasie. Parapetówki się szykują, więc forumowicze nie powinni narzekać, bo będą mieli gdzie na imprezki przyjechać Taaaa, tylko u was jednak to będzie prawie na gotowo, a u nas trochę na partyzancko. Ale nic to, i tak super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts