Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidka!! Ale odjazdowe zdjęcia!

I nie mów mi, ze nie umiesz pływac !

dzięki :D

w crocsach nie umiem pływać. musiałam machać rękami jak najęta, bo nogi od razu do góry mi podjeżdżały :lol2: mój biedny kręgosłup wyginał się w nienaturalany łuk, czego nie lubi, więc po 5 min miałam dosyć

Ale tu gwarno:) ile komentarzy:)

Ja wracam do muratora. Mieliśmy rozpocząć dzisiaj naszego Topaza ale niestety deszcz nam na to nie pozwolił:( Czekamy i my i Pan koparka:)

Składam troszkę spóźniome życzenia 1000 LAT z wynacjętym kimkolwiek on jest:)

dziękuję bardzo za życzenia dla mnie i Wynajętego :D

Wynajęty, to mój osobisty Wynajęty od 11 lat ;) dobrze, że opłaty nie są duże ;)

mam nadzieję, że aura pozwoli wam niedługo zacząć i pan koparka wykopie co trzeba pod fundamenty. Trzymam kciuki za pogodę i koniecznie pochwalcie się wbiciem pierwszej łopaty :D

A ja jak zwykle z opóźnionym zapłonem. Nie zorientowałam się*wczoraj że są zdjęcia. I to jakie!!!

Ale piękna okolica! Jaszczur czadowy, pogoda boska, kolorowo ... ahhhh

zazdroscimy

A Ty widzę*piękną kobietą*jesteś! :yes:

Rozmarzyłam się, też chcę w ciepłe kraje. :( W jakim hotelu/okolicy byliście?

DAWAJ DRZWI!

A ja jak zwykle z opóźnionym zapłonem. Nie zorientowałam się*wczoraj że są zdjęcia. I to jakie!!!

Ale piękna okolica! Jaszczur czadowy, pogoda boska, kolorowo ... ahhhh

zazdroscimy

A Ty widzę*piękną kobietą*jesteś! :yes:

Rozmarzyłam się, też chcę w ciepłe kraje. :( W jakim hotelu/okolicy byliście?

DAWAJ DRZWI!

Monika, dziękuję :D

Byliśmy na Rodos w hotelu Mikri Poli - otoczenie hotelu OK, sam hotel też, chociaż żarcie mieli kiepskie, więc cieszę się, że byliśmy tylko tydzień

tutaj masz ten hotel

http://www.tui.pl/wakacje-samolotem/blisko-i-cieplo/grecja/rodos/hotele;offer,2783,hotel-mikri-poli-rho14015?hotel=2110&offer_price=2700&f_ai=1

drzwi jeszcze nie ma, bo cały czas czekam na panów - mam nadzieję, że niedługo się pojawią

ale zdjęcia rób;)

No, spróbowałaby nie!

Hotel fajnie wygląda.

Przez Ciebie lidzia wczoraj siedziałam do nocy i oglądałam oferty wakacji w Grecji :bash:

Wszystko fajnie, tylko że jak chcemy się*w tym roku wprowadzić to by wypadało nie zostawiać co chwilę budowy samej sobie, bo wszystko się*wtedy opóźnia, wydłuża i staje w miejscu. Ale tak po cichu myślę że może pod konieć sierpnia? Albo we wrześniu? Będzie jeszcze ciepło? (wiem że będzie, ale ja lubię jak jest dobrze ciepło, nie mówię o ukropie) :rolleyes:

No, spróbowałaby nie!

Hotel fajnie wygląda.

Przez Ciebie lidzia wczoraj siedziałam do nocy i oglądałam oferty wakacji w Grecji :bash:

Wszystko fajnie, tylko że jak chcemy się*w tym roku wprowadzić to by wypadało nie zostawiać co chwilę budowy samej sobie, bo wszystko się*wtedy opóźnia, wydłuża i staje w miejscu. Ale tak po cichu myślę że może pod konieć sierpnia? Albo we wrześniu? Będzie jeszcze ciepło? (wiem że będzie, ale ja lubię jak jest dobrze ciepło, nie mówię o ukropie) :rolleyes:

we wrześniu będzie jeszcze ciepło. Jeśli chcesz fajny hotel to mogę ci polecić Akti Beach na Kos

http://www.aktibeachclub.gr/

byłam w nim w zeszłym roku 2 razy - raz 2 tygodnie całą rodziną, a później sama z dziewczynkami przez tydzień. Hotel rewelacja - super wyżywienie - duży wybór, dobrze ugotowane (czego nie mogę powiedzieć o Mikri Poli w tym roku), super pizza włoska pieczona na miejscu przez rodowitego Włocha - moje dziewczyny i ja się nią zajadałyśmy. Do tego sushi, chińskie jedzenie. Hotel ma 3 baseny, spod hotelu kursuje bezpłatny autobus do pobliskiego miasteczka. Sam Kos jest bardzo małą wyspą, ale bardzo urokliwą i chyba najbardziej zieloną ze wszystkich na których byłam. Jest w ofercie TUI i z tego co wiem Greco (czy jak to się pisze)

to co uwielbiam w greckich hotelach to, to że nie są to kilku piętrowe molochy, tylko małe jednopiętrowe budyneczki rozłożone na dość dużej powierzchni. Trzeba się czasami nachodzić, aby dojść do restauracji, ale aż tak bardzo mi to nie przeszkadzało.

Jedynym minusem Akti Beach jest brak zjeżdżalni dla dzieci na basenach, ale da się to przeżyć

niby fakt, ale opalać to się i na własnej rodzimej ziemi idzie bardzo dobrze ;)

I wcale nie krzyczę przecież:D, ale ileż takie domisko może stać odłogiem

Lidzia fajne masz te różowe laczki;) Ja w tym roku kupuję płetwy;)

Jak widać po naszym, może niestety :-(. Ale już bliziutko i się doczeka... Już leży taki jeden czerwony dąb, może go znasz? :-)

Jak widać po naszym, może niestety :-(. Ale już bliziutko i się doczeka... Już leży taki jeden czerwony dąb, może go znasz? :-)

wprowadzać się będziemy pewnie w jednym czasie. Parapetówki się szykują, więc forumowicze nie powinni narzekać, bo będą mieli gdzie na imprezki przyjechać