lidszu 05.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Suuuuper. dzięęęękiii !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 zajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 05.07.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Piękne:) Drzwi bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ekstra drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.07.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 O rany, super te drzwi Lidszu, Ty jeszcze nie mieszkasz a masz drzwi, a ja mieszkam blisko rok i nawet sztuka nie przybyła idę poczytać co to, bo pewnie już pisałaś, gdzie zamawiałaś i... za ile? jak nie to poproszę na priva jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.07.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Elenko, raczej nie ten sam nasz pracował z zięciem i generalnie też mogę ich polecić, tylko proszę się na mnie nie powoływać, bo na koniec to jednak miło nie było, ale robota zrobiona bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 zajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefajne:) Piękne:) Drzwi bomba:) ekstra drzwi wielkie dzięki O rany, super te drzwi Lidszu, Ty jeszcze nie mieszkasz a masz drzwi, a ja mieszkam blisko rok i nawet sztuka nie przybyła idę poczytać co to, bo pewnie już pisałaś, gdzie zamawiałaś i... za ile? jak nie to poproszę na priva jeśli można dziękuję bardzo drzwi są z EuroDoor Kraków, a zamawiałam je w AGStyle na Bartyckiej. ten model http://www.eurodoor.krakow.pl/pl/drzwi-szklane/lago-modyfikowane-ii drzwi były wybarwiane przez fabrykę pod kolor naszej ciemnej podłogi. Jestem nimi zachwycona na maksa. A ciężkie jak cholera, bo panowie mówili, że jedno skrzydło waży koło 50-60 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 nasz pracował z zięciem i generalnie też mogę ich polecić, tylko proszę się na mnie nie powoływać, bo na koniec to jednak miło nie było, ale robota zrobiona bardzo dobrze ten mój pracuje z bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Noooo, podobają mi się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Aaaa no skoro Krakow to wszystko jasne. Musza byc piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.07.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dziękuję bardzo drzwi są z EuroDoor Kraków, a zamawiałam je w AGStyle na Bartyckiej. ten model http://www.eurodoor.krakow.pl/pl/drzwi-szklane/lago-modyfikowane-ii drzwi były wybarwiane przez fabrykę pod kolor naszej ciemnej podłogi. Jestem nimi zachwycona na maksa. A ciężkie jak cholera, bo panowie mówili, że jedno skrzydło waży koło 50-60 kg no właśnie zastanawiałam się, jak udało Wam się tak idealnie dobrać kolor drzwi i podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.07.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Noooooooo, piękniaste! :yes: Można wiedzieć jaki jest koszt jednej sztuki takich drzwi. Muszę wreszcie na coś się*zdecydować, bo już*mnie tu straszą że na drzwi się czeka po 10 tyg, a ja z tematem w totalych powijakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Bardzo elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Noooo, podobają mi się ! Ufff, to cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no właśnie zastanawiałam się, jak udało Wam się tak idealnie dobrać kolor drzwi i podłogi mają swoje wzorniki kolorów, ale jak trzeba, to wystarczy wysłać kawałek deseczki i dobiorą kolor jaki się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Noooooooo, piękniaste! :yes: Można wiedzieć jaki jest koszt jednej sztuki takich drzwi. Muszę wreszcie na coś się*zdecydować, bo już*mnie tu straszą że na drzwi się czeka po 10 tyg, a ja z tematem w totalych powijakach dzięki jeśli chodzi o koszt, to nie są tanie, ale w tej chwili nie pamiętam ceny. Jak znajdę fakturę, to napiszę ci na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Fajne drzwi, szczególnie te do łazienek i garderób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Bardzo elegancko ogromnie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłł :jawdrop: Suuuper To czekamy na dalsze zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.07.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Bardzo efektowne drzwi ... co wam jeszcze zostało zanim się przeprowadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts